вітання батькам та Божого благословіння в мене буде в листопаді 23 роки ---------- Додано в 07:38 ---------- Попередній допис був написаний в 07:32 ---------- вчора провела гарно день, особаливо не готувалась, як завджи. Зранку пішла на роботу, відмітилась, правда, трошки спортила там собі настрій. Чому люди не можуть бути щирими? Потім пішла в перукарню, де провела 4 години, потім прийшла додому вся така красива, попросила сусіда щоб розпалив мангал на шашлик, заготовки вже всі мала до святкового столу. Добре,що на дворі тепленько, посиділи в саду, гарно посиділи. Як добре,що є гарні сусіди,друзі.
А Ви не ходите на підготовку на військову кафедру? Чому питаю - сину через 2місяці буде 18р. і якраз зараз на сімейній раді вирішуємо, чи треба йому та військова підготовка у вузі, бо ж треба скоро писати на то заяву...
Послала нині свого чоловіка купити капусту на голубці ... дві менших ,або одну більшу ... Купив ...капустину на 5 кг !!!! ...хотілося б щось сказати ,але цензура не пропустить ... Добре ,що хоч капусту купив ...Бо колись замість буряка купив чорну редьку ...
Оце "щось" на форумі автоматично заміняється на "цвірінь". Але то мабуть би вийшов спів стаї горобців
Ні, хочемо відправити вчитися за кордон, і думаємо, чи варто з військовою кафедрою "зв'язуватися" Може не знаєте, та то не так просто туди потрапити на навчання, (бо багато бажаючих) і таке навчання за комерційні кошти
Я знаю, я не пішов, бо не хотів давати 300 баксів. А що має навчання за кордоном до військової кафедри?
Я зараз не про хабар мала на увазі, а те, що навчання "за комерційні кошти фізичних осіб" - офіційна оплата з касу за "платні освітні послуги". Якщо їхати вчитися, тоді не треба тої кафедри, але не все так просто з виїздом хлопця призовного віку на навчання....
Тоді не має бути жодних проблем. Принаймні коли я вчився, то єдина проблема була, що треба було довідку з військомату, аби видали закордонний паспорт. Якщо паспорт є - хто вас зупинить?
Сьогодні я в магазині визвірилась на дівчинку років п"яти. Може через те, що в мене боліла голова.....Але...кричить те дитя на весь магазин, бо бабуся щось їй там не купила чи що. бачу, що скоро впаде на підлогу і буде ногами дригати ) мені то набридло , настрою немає...Я на неї як гаркну : " Ти чого кричиш? Чому всі люди в магазині повинні слухати твій крик? Ану замовкни зараз же ! " Воно на мене очі вилупило і...замовкло ) Потім оберталася на мене аж до смого виходу з магазину. Не знаю чи треба було мені її зачіпати, тільки дістала та невихованність дитини і бездіяльність бабці.