нарешті в дома, мала дуже гарну поїздку, побачила багато гарного, цікавого,пізнавального. Але кругом добре, а в дома краще
Я в нервах !!! Кухня на два боки , наші грьобані депутатодебіли відмінили перехід на зимовий час !!!!Тим самим зробивши нас знову напівсонними ,щоб ми менше про щось думали !!!! А для нас звичн ий власне той зимовий час !!!
Сьогодні знову зіштовхнулася з примітивним хамством. Це, скоріше, мало б бути у " незвичний день", бо, переважно, оточують нормальні люди, виховані, порядні. Ну що ж, якщо людина свій комплекс меншовартості " лікує" таким чином, то немає на то ради.
Ну а як інакше,все має бути як у старших братів.Мені особисто ці переходи ніц не шкодили.Всерівно рано спати хочеться,а перед смертю,як відомо,"нє надишишься".
Сиджу видумую теоретичні відомості до лабораторної про манометри. Інтернет глючить страшенно вже пів дня.. контакт взагалі не грузиться, аська не підключається.. пєчаль.. спати хочу як ніколи, правду кажуть не відкладайте на завтра те, що можна зробити сьогодні, навідкладалась і роблю в останню мить, хоча до того 2 тижні халявила.. брр.
кавую і вже глянула програму свята кави на вихідні... і от думаю йти, не йти... Каву в мин році гарну купила. Але бачу завтра ( а я якраз буду в центрі)буде 5-метровий пляцок, то шось буде страшне...може в суботу тоді вже спеціально поїду за кавою ))
цілий вечір на кухні яблука різав, сік робили, сушим решту зара, тре зараз замазюкати мазю коліно і лягати під одіяло шоб воно грілося...