Звичний день (3)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 14 сер 2011.

1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я знаю не менш ефективний - облити скіпідаром, і підпалити. Не буде що викидати. :)))

---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:01 ----------

Ой і не кажіть, що не день то щораз краще і краще жити.

• Подобається Подобається x 4
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Точно,зараз скрутила той килим,чекаю,на чоловіка щоб прийшов потріпав....

• Подобається Подобається x 8
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

А коли потріпає і принесе додому, скажи йому: Тобі навіть не можна доручити такої простої справи, як килим потріпати! Де ти його так виваляв, що
    :)
    І не прийдеться самій оправдовуватися ;)

• Подобається Подобається x 11
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Locke :haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 1
  5. ENNI

ENNI Well-Known Member

Вчора ходила на хрестини в ресторан. Втомилася. Поки допомогла фіні збирати зі столу страви, перевалило за 1год. Але й собі смаколиків взяла. Нічого сьогодні не виварювала. Цілий день відпочивала ( на роботі відпросилася, як відчувала, що треба буде).

• Подобається Подобається x 12
  6. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Я сьогодні з дочкою ходили на книжковий форум. Теж зауважила, що менше видавництв представлено і менше ажіотажу відвідувачів...
    Накупляла дочці трохи книжок, гарну книжку "Вулицями старовинного Львова", а для себе купила книжку М.Матіос "Вибране", ще й із автографом письменниці.
    На жаль змогли потрапити тільки на годинку перед сьогоднішнім закриттям, і всього не побачили...

• Подобається Подобається x 17
  7. Summer

Summer Well-Known Member

була на форумі - враження у відповідній темі, одним словом розчарована і то дуже... Але є і позитивне - зустрілась з знайомими, посиділи в Галці за філіжанкою смачної кави, пройшлись центром, одним словом цілий робочий день я так би мовити "на форумі". А доїхати додому -проблема, маршрутка моя попала в аварію, корки, добре, шо зустрілись з половиною і якось в 14-й запхались...

• Подобається Подобається x 11
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ось, закінчились відпуски і фіскальні органи кинулись на заробітки - чистити підприємців.

Я думав, що рекет вмер. Ні, він видозмінився. Як і раніше ходять, збирають, діляться з паханами - начальством.

• Подобається Подобається x 15
  9. Locke

Locke невиправний реаліст

"Рекєт жил, рекєт жив, рекєт будєт жить" (с)
    Така зараза просто так сама собою не викоріниться.

• Подобається Подобається x 14
  10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

То точно. Сама по собі ніде не дінеться. Треба щоб комусь захотілось її прикрутити. Бажаючих прикрутити нема, а на дурняка нахапати дулярів... таких усюди досить.

• Подобається Подобається x 10
  11. poetka

І я була....Накупила книг на 200 грн.Сиджу гортаю і тішуся....

12. Peri

Peri Well-Known Member

Ходила до Джерела на замку. Краса. Барви осені неперевершені. Шкода, що не художник...Передивилася топ найкращих картин світу. Дааа, а мо* просто сісти і малювати?;)

13. poetka

Тут і думати не потрібно,просто сідайте і малюйте...

• Подобається Подобається x 17
  14. Summer

Summer Well-Known Member

відпочиваю, голова сильно болить цілий день :sad:. Зара чай з травами заварю. аромалампу запалю і все вихідний закінчився...

• Подобається Подобається x 12
  15. ENNI

ENNI Well-Known Member

Трохи відпочила, привела в порядок свої папки(а то накачаю кучу всякого, а потім не можу розібрати, що?, де? і куди?). Теж неймовірно болить голова.

• Подобається Подобається x 13
  16. Templar

Templar Дуже важлива персона

Блін, простояв трохи в заторі на перехресті великому.....
    Ніфіга ті карабінєри не вміють регулювати..
    Сподобалось, як народ на мото скутерах ганяє, наші водії би напевно цілий памперс наложили.....

• Подобається Подобається x 4
  17. Summer

Summer Well-Known Member

а шо так мало написали за сьогодні - один допис...

• Подобається Подобається x 1
  18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Мабуть, у всіх незвичний день був...

А в мене звичний - як завжди, не вистачило декількох годин...

• Подобається Подобається x 9
  19. nikolas

nikolas Well-Known Member

Всім привіт!Таяк сьогодні велике свєто,то був на запланованій рибалці.Задурно їхав...,видко у риби теж свєто.:)))

То вари не ті хрестини,що і я на них був?Бо чогось після першої години на столах лишились лиш серветки і скатерті,навіть порожніх тарілів не лишилось,абидна да!;)

• Подобається Подобається x 8
  20. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

А шо писати,коли кожен день одне і те ж...
    Зранку на телефоні наставляєш кілька будильників...аби точно прокинутися...на автопілоті робиться кава/чай...і всьо решта
    Їдеш в тій маршрутці як оселедці в банці...ше й з "вєтєрком" бо половина народу наївно думає що то ще літо і відкриває всі вікна...
    Пари....ну то вже рідкість щоб весело було,цього року як правило книжка на 600сторінок...і 10конспектів на кожен предмет...
    А після пар тіко два бажання...поїсти і поспати....і вже всерівно як додому доберешся...а крім того ше й повчитись треба...
    Та й таке от...:)

а де твій аватар? :)