А я знаю не менш ефективний - облити скіпідаром, і підпалити. Не буде що викидати. ---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:01 ---------- Ой і не кажіть, що не день то щораз краще і краще жити.
А коли потріпає і принесе додому, скажи йому: Тобі навіть не можна доручити такої простої справи, як килим потріпати! Де ти його так виваляв, що І не прийдеться самій оправдовуватися
Вчора ходила на хрестини в ресторан. Втомилася. Поки допомогла фіні збирати зі столу страви, перевалило за 1год. Але й собі смаколиків взяла. Нічого сьогодні не виварювала. Цілий день відпочивала ( на роботі відпросилася, як відчувала, що треба буде).
Я сьогодні з дочкою ходили на книжковий форум. Теж зауважила, що менше видавництв представлено і менше ажіотажу відвідувачів... Накупляла дочці трохи книжок, гарну книжку "Вулицями старовинного Львова", а для себе купила книжку М.Матіос "Вибране", ще й із автографом письменниці. На жаль змогли потрапити тільки на годинку перед сьогоднішнім закриттям, і всього не побачили...
була на форумі - враження у відповідній темі, одним словом розчарована і то дуже... Але є і позитивне - зустрілась з знайомими, посиділи в Галці за філіжанкою смачної кави, пройшлись центром, одним словом цілий робочий день я так би мовити "на форумі". А доїхати додому -проблема, маршрутка моя попала в аварію, корки, добре, шо зустрілись з половиною і якось в 14-й запхались...
Ну ось, закінчились відпуски і фіскальні органи кинулись на заробітки - чистити підприємців. Я думав, що рекет вмер. Ні, він видозмінився. Як і раніше ходять, збирають, діляться з паханами - начальством.
То точно. Сама по собі ніде не дінеться. Треба щоб комусь захотілось її прикрутити. Бажаючих прикрутити нема, а на дурняка нахапати дулярів... таких усюди досить.
Ходила до Джерела на замку. Краса. Барви осені неперевершені. Шкода, що не художник...Передивилася топ найкращих картин світу. Дааа, а мо* просто сісти і малювати?
відпочиваю, голова сильно болить цілий день . Зара чай з травами заварю. аромалампу запалю і все вихідний закінчився...
Трохи відпочила, привела в порядок свої папки(а то накачаю кучу всякого, а потім не можу розібрати, що?, де? і куди?). Теж неймовірно болить голова.
Блін, простояв трохи в заторі на перехресті великому..... Ніфіга ті карабінєри не вміють регулювати.. Сподобалось, як народ на мото скутерах ганяє, наші водії би напевно цілий памперс наложили.....
Всім привіт!Таяк сьогодні велике свєто,то був на запланованій рибалці.Задурно їхав...,видко у риби теж свєто. То вари не ті хрестини,що і я на них був?Бо чогось після першої години на столах лишились лиш серветки і скатерті,навіть порожніх тарілів не лишилось,абидна да!
А шо писати,коли кожен день одне і те ж... Зранку на телефоні наставляєш кілька будильників...аби точно прокинутися...на автопілоті робиться кава/чай...і всьо решта Їдеш в тій маршрутці як оселедці в банці...ше й з "вєтєрком" бо половина народу наївно думає що то ще літо і відкриває всі вікна... Пари....ну то вже рідкість щоб весело було,цього року як правило книжка на 600сторінок...і 10конспектів на кожен предмет... А після пар тіко два бажання...поїсти і поспати....і вже всерівно як додому доберешся...а крім того ше й повчитись треба... Та й таке от...