Вітання від Ромка ще раз, для тих, хто не заходив у гілку " книгарня" Сьогодні ще раз зрозуміла, як його бракує на ЛФ! Насправді, в нього неперевершене почуття гумору і необмежене коло інтересів Ось лише життєві обставини, які і є його життям, не дають можливості використати всі свої таланти...Як мені ( чайнику) вдасться когось залучити, то покажу вам Ромкову чарівну посмішку І чудова маленька, ніжна Квіточка - Дюймовочка Христинка - окраса сьогоднішньої міні - форумівки
сто процентів,правдиві слова. ---------- Додано в 10:31 ---------- Попередній допис був написаний в 10:25 ---------- той во...мене болить голова думаю від чеського пива в Празі в відрядженні,нігде пива не пю, а вчора спокусилась на темне-смачнюче, а головне,що випила 0.5 л і не опяніла.а нині чогось голова болить
Ні , Оль, він не "людисько" ..він хороший. Але так сталося, нічого вже не зробиш і не повернеш. Тільки дивно, що ця кобіта теж дизайнер(але одягу) , у неї такі ж пухкі губи як і в мене, купа пірсінгу, татуювання...і взагалі вона якась крейзі.Чимось мене нагадує, а в чомусь повна протилежність. та нічого йому не станеться. Ви його в диван вдавите та й все
Ір!Та то я вже свою ситуацію описувала,коли виникла в мене вчора одна ситуація, і я зіткнулась з різними людьми...(То я про себе)))))
З одного боку ніби: "Поступай з людиною так, як би ти хотів щоби з тобою поступали", але практика доводит трохи інакше: "Поступай з людиною так, як вона сама поступає з іншими".
Я вже навчилась цьому..... Зараз мию коврик , а він в мене ворсистий,ворсистий з білими смугами ворсу і світлими смугами,але за рік ті смужки стали сірі,сірі,хоч ніби взутий по хаті ніхто не ходе( бо я б певне з"їла за таке))))) додумалась одним словом помила ванішем і капнула трохи доместосу,подумала відбілить трохи,блін білі смужки стали блідо-жовті,шо я наробила....чекаю.поки висохне може змінить колір,блін,блін,де моя голова??????
Поділюся досвідом у справі чищення ковриків. На ворсистих шерстяних ковриках з часом утворюються такі негарні вузлики (скатиші), як на шерстяному одязі. Я навчився з цим легко і ефективно боротися. Після чищення Ванішом розчісую його дротяною щіткою (така густа і з короткими дротиками, як відчищують іржу) - дуже ефективно. Вичісується геть усе і коврик стає як новий. Тільки це треба робити легесенько і без фанатизму, щоби не продерти його аж до підлоги.
Та в мене цей варіант не пройде,бо то високий ворс,новий килим такий махнатенький ворс з мізинець, я вичесала його щіткою до одежі і так нічого вже пропилесосила,хай сохне.
а в мене килим в чомусь чорному. вроді після салідолу, бруду і штукатурки. ваніш допоможе? і як саме ним мити? губкою для миття посуду чи щіткою? а якшо попадаються такі згусти затверділі, ніби жуйка там залипла і скамяніла, то це як тоді вирізати? і якшо я мию ванішом чи чимось килим, то його треба виносити надвір чи можна на підлозі вдома? всмислі там же деревяна підлога, вона не набере вологи з метою згнити чи утворити непотрібне нове життя?
Технологія миття Ванішом наступна: 1. Наливаєти в миску теплої води приблизно 1 літр. Додаєте зо 2 ковпачки ванішу. 2. Берете поролонову мочалку або поролонову губку для миття посуду (але нову і тверду, щоби не порозлазилася по килиму). 3. Запихаєте в миску губку і кільканадцять разів стискаєте і розтискаєте, щоби на поверхні рідини утворилося багато піни. 4. Віджатою губкою набираєте з поверхні багато піни і впєрьод терти килим. Коли піна закінчиться - робите нову піну (див. п.2). 5. Коли за кілька годин висохне - старанно пилососите килим. Все. Це роблю на підлозі, висихає швидко, до підлоги вода не доходить, бо миєте тільки піною, щоби не текло з губки розчину. Основне - без фанатизму, як і будь-яку справу. Нічого не згниє і нові форми життя не зародяться. Просто стараюся зо 2-3 години на килим не ступати без крайньої потреби. На це міроприємство для сильно забрудненого килима на підлозі розхід 2, ну може чуть більше літра розчину. Так само чудово чиститься і м"яка оббивка меблів.
Нема килима - нема проблем (с). А може Ви просто підпільний олігарх, що викидуєте килими кожного разу, як тільки забрудняться?
У мене вони дууууже рідко брудняться. Я пройшов вишкіл в дружини, а в неї найменша пилинка означає генеральне прибирання Був у мене один колєга в універі, то він ніколи не прав шкарпеток. Забруднилися - купував нові. При цьому він ніколи не мав грошей і стріляв у знайомих. Настріляв десятку - купив собі на раз поїсти (то ше в 90ті) і нові шкарпетки. І щасливий
Виявляється, як то мало потрібно людині для щастя. А ми тут щось хочемо, мало не зірок з неба. Маємо хавчик і чисті шкарпетки, та не шануємо. Нічого, скоро зашануємо, бо "покращення життя вже сьогодні".
Всім привітики! Я забігла на хвильку з нормального домашнього інтернету Приїхала вчора додому, ура, 3 тижні не було мене вдома. Сидю, потроху пишу звіти і курсову... жаль, шо не змогла з вами попасти на книжковий форум... ото мій перший рік без нової книжечки з форуму