Звичний день (3)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 14 сер 2011.

1. Peri

Peri Well-Known Member

:mocking:

Вітання від Ромка ще раз, для тих, хто не заходив у гілку " книгарня":) Сьогодні ще раз зрозуміла, як його бракує на ЛФ! Насправді, в нього неперевершене почуття гумору і необмежене коло інтересів:) Ось лише життєві обставини, які і є його життям, не дають можливості використати всі свої таланти...Як мені ( чайнику) вдасться когось залучити, то покажу вам Ромкову чарівну посмішку:)
    І чудова маленька, ніжна Квіточка - Дюймовочка Христинка - окраса сьогоднішньої міні - форумівки:give_rose:

• Подобається Подобається x 19
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я думала, що ви скажете, що заднє тяжіння призводить до роздвоєння. :))) :))) :)))

• Подобається Подобається x 12
  3. deva

deva Well-Known Member

сто процентів,правдиві слова.

---------- Додано в 10:31 ---------- Попередній допис був написаний в 10:25 ----------

той во...мене болить голова:)

• Подобається Подобається x 8
  4. Bambook

Bambook Persona non grata

То від печенька :)

• Подобається Подобається x 4
  5. deva

deva Well-Known Member

Вчора їздили на екскурсію ,

• Подобається Подобається x 4
  6. Locke

Locke невиправний реаліст

До вечора, коли прийде додому чоловік, голова просто мусить перестати боліти. ;)

7. deva

deva Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ні , Оль, він не "людисько" ..він хороший. Але так сталося, нічого вже не зробиш і не повернеш. Тільки дивно, що ця кобіта теж дизайнер(але одягу) , у неї такі ж пухкі губи як і в мене, купа пірсінгу, татуювання...і взагалі вона якась крейзі.Чимось мене нагадує, а в чомусь повна протилежність.
    та нічого йому не станеться. Ви його в диван вдавите та й все:)

• Подобається Подобається x 11
  9. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ір!Та то я вже свою ситуацію описувала,коли виникла в мене вчора одна ситуація, і я зіткнулась з різними людьми...(То я про себе)))))

• Подобається Подобається x 6
  10. Locke

З одного боку ніби: "Поступай з людиною так, як би ти хотів щоби з тобою поступали",
    але практика доводит трохи інакше: "Поступай з людиною так, як вона сама поступає з іншими".

• Подобається Подобається x 10
  11. poetka

Я вже навчилась цьому.....
    Зараз мию коврик , а він в мене ворсистий,ворсистий з білими смугами ворсу і світлими смугами,але за рік ті смужки стали сірі,сірі,хоч ніби взутий по хаті ніхто не ходе( бо я б певне з"їла за таке))))) додумалась одним словом помила ванішем і капнула трохи доместосу,подумала відбілить трохи,блін білі смужки стали блідо-жовті,шо я наробила....чекаю.поки висохне може змінить колір,блін,блін,де моя голова??????

12. Locke

Поділюся досвідом у справі чищення ковриків. На ворсистих шерстяних ковриках з часом утворюються такі негарні вузлики (скатиші), як на шерстяному одязі. Я навчився з цим легко і ефективно боротися. Після чищення Ванішом розчісую його дротяною щіткою (така густа і з короткими дротиками, як відчищують іржу) - дуже ефективно. Вичісується геть усе і коврик стає як новий.
    Тільки це треба робити легесенько і без фанатизму, щоби не продерти його аж до підлоги. :)

13. poetka

Та в мене цей варіант не пройде,бо то високий ворс,новий килим такий махнатенький ворс з мізинець, я вичесала його щіткою до одежі і так нічого вже пропилесосила,хай сохне.

• Подобається Подобається x 3
  14. Fon

Fon whom how

а в мене килим в чомусь чорному. вроді після салідолу, бруду і штукатурки. ваніш допоможе? і як саме ним мити? губкою для миття посуду чи щіткою? а якшо попадаються такі згусти затверділі, ніби жуйка там залипла і скамяніла, то це як тоді вирізати? і якшо я мию ванішом чи чимось килим, то його треба виносити надвір чи можна на підлозі вдома? всмислі там же деревяна підлога, вона не набере вологи з метою згнити чи утворити непотрібне нове життя?

• Подобається Подобається x 2
  15. Locke

Технологія миття Ванішом наступна:
    1. Наливаєти в миску теплої води приблизно 1 літр. Додаєте зо 2 ковпачки ванішу.
    2. Берете поролонову мочалку або поролонову губку для миття посуду (але нову і тверду, щоби не порозлазилася по килиму).
    3. Запихаєте в миску губку і кільканадцять разів стискаєте і розтискаєте, щоби на поверхні рідини утворилося багато піни.
    4. Віджатою губкою набираєте з поверхні багато піни і впєрьод терти килим. Коли піна закінчиться - робите нову піну (див. п.2).
    5. Коли за кілька годин висохне - старанно пилососите килим. Все.

Це роблю на підлозі, висихає швидко, до підлоги вода не доходить, бо миєте тільки піною, щоби не текло з губки розчину. Основне - без фанатизму, як і будь-яку справу. :)
    Нічого не згниє і нові форми життя не зародяться. :) Просто стараюся зо 2-3 години на килим не ступати без крайньої потреби. На це міроприємство для сильно забрудненого килима на підлозі розхід 2, ну може чуть більше літра розчину.
    Так само чудово чиститься і м"яка оббивка меблів.

• Подобається Подобається x 7
  16. Bambook

Знаю ефективніший спосіб. Викинути килим наф. Швидко, без надмірних зусиль...

• Подобається Подобається x 7
  17. Locke

Нема килима - нема проблем (с).
    А може Ви просто підпільний олігарх, що викидуєте килими кожного разу, як тільки забрудняться? :)

18. Bambook

У мене вони дууууже рідко брудняться. Я пройшов вишкіл в дружини, а в неї найменша пилинка означає генеральне прибирання :)

Був у мене один колєга в універі, то він ніколи не прав шкарпеток. Забруднилися - купував нові. При цьому він ніколи не мав грошей і стріляв у знайомих. Настріляв десятку - купив собі на раз поїсти (то ше в 90ті) і нові шкарпетки. І щасливий :)

• Подобається Подобається x 10
  19. Locke

Виявляється, як то мало потрібно людині для щастя. :) А ми тут щось хочемо, мало не зірок з неба. Маємо хавчик і чисті шкарпетки, та не шануємо. Нічого, скоро зашануємо, бо "покращення життя вже сьогодні".

20. Honda

Honda Well-Known Member

Всім привітики!
    Я забігла на хвильку з нормального домашнього інтернету:)
    Приїхала вчора додому, ура, 3 тижні не було мене вдома.
    Сидю, потроху пишу звіти і курсову...
    :sad: жаль, шо не змогла з вами попасти на книжковий форум...:cry: ото мій перший рік без нової книжечки з форуму:sad:

а де твій аватар? :)