на роботу не підем, - якщо їй треба, нехай сама до нас прийде. Перевіримо, чи приказка про Магомета і гору правдива хоча, якщо по-правді сказати, робота мене відволікає навіть від згадки про те, що існує зовнішній світ
Знову рана кровоточить............ І треба було мені в ту соцмережу залізти і побачитите, чого я не хотіла знати але здогадувалась.? Боюсь своїх думок..вони мають здатність переходити в реальність. Кошмарна ніч...а чи була вона взагалі?
"Ни один человек не заслуживает твоих слез, а тот, кто заслуживает, никогда не заставит тебя плакать". Гарсия Маркес
Аліаско мила, я ще трохи перефразую цитату Locke - Ви найкраща, а хто цього не оцінив, тому... дай Боже йому здоров"я. Все буде. У Вас - точно.
на дворі тепла осінь, а я офіційно став репетитором, буду вчити нетямущі голови програмуванню за гроші, бо тямущі голови я вчу безкоштовно уже доволі давно. А тут запропонували спробувати підтягувати людей в посиленому режимі. Думаю буде хороша практика перед аспірантурою. І всі мене питають: "Нащо тобі то треба", але так боляче дивитись, коли в університеті викладачів які знають предмет, та ще й володіють сучасними знаннями - так мало І яких спеціалістів він може випустити? таких які оперують програмою 2000-ного року?? ... Вчора відвідав Gloria Jean's. Кафешка так собі, на 3,5 з 5 тягне... Обслуговування посереднє (Адміністратор-ка з жахливим ставленням), меню є лише біля стійки продажу. З позитивного: вражаючий інтерфейс, та затишна атмосфера. З їжі продаються лише гамбургери з різними начинками. Скажу чесно, в макдоналдсі, що навпроти, в рази смачніше, а коштує - в рази дешевше, чесне слово Зате напої справді смачні (любителів спиртного, змушений розчарувати, алкоголь, як такий, відсутній) Різні рецепти еспрессо, лате, гарячого шоколаду побалують найвибагливіших гурманів (25-40 грн), також хороший вибір десертів (15-25 грн). Власне вечірні посиденьки получились на славу
А в тебе,чого?????? ---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ---------- Підтримую....Я ж казала тобі,ти СУУУУПЕРОВА!!!!!! А він,ще лікті кусатиме,відпусти його з Богом із свого серця, і повір твоє щастя ну точно десь поруч,просто потерпи і все буде.... ---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ---------- Є люди, а є людиска( це я вже про себе)Марна справа,щось доводити віслюкам,хіба ні????
Та вже спекла, і дурманюсь запахом кексу...Ух!!!! А,життя,воно є життя,те що змінити не можливо треба з тим змиритись.
Йой...то все так Вже "прибрала" Було сьогодні маленьке зібрання Львівського форуму на Книжковому От мала приємність там бути
Ой....склєроз Хонда всім привіти передавала ....в неї "глюки"....ну тобто не в неї а в інтернетуАле вже скоро буде
Я нині, сідаючи на диван, сів випадково на дистанційне до телєвізора... і телевізор переключився у режим два вікна. По одному йшло 1+1, а по другому інший канал... не думав, що у нього є така функція. Згадав вуйка Ньютона, якому ябко впало на голову....
Шкода пульта, він гроші коштує. Бо якщо мою масу та ще й помножити на прискорення при сіданні, то вийде така сила (F=m * a), що я тому пульту не заздрю.