Звичний день,вже звичний депресняк.Одним словом: http://www.youtube.com/watch?v=2NQffb8Y0JM&feature=related
а у мене який... мене можна по столу розмазати. ще й доня поїхала за тридевять земель - нема з ким душу відвести балачками... а у всьому винен повний місяць!
Та не звертайте на нього уваги! А в мене замовлення, роботи багато , немає коли за компом посидіти. Вдома ремонт ...
ага, а він знаєте як притягує? осбливо під ранок, коли ще сонця нема, а він висить над головою, як набалдашник від булави, так і боїшся, що впаде на голову та знаєте, ж бо біля моря живете
Ви в цей час спіть, а не на місяць дивіться А у мене місяць як заплутається у гілках дерева так і висить до ранку , ще й наглість має заглядувати до мене у вікно.
А це тільки початок роботи! А як дожити до травня??? Ще майже 9 місяців. Як дитину виносити!!! ОХХХХХХХХХХХХ
Ходила вчора на батьківські збори, а сьогодні цілу ніч снилося, що у школі посадили якогось наглого касира, і я все здаю і здаю йому гроші. Тільки простягну купюру - а він так єхидненько: "Ви що, смішні, і це всееее????"
Я в такому випадку загружаю себе роботою ... по самі вуха . Допомагає ... особливо якась монотонна робота ...
Ще осінь не почалася, а у вас вже депресія Ось у мене точно скоро від цієї спеки буде літня депресія.:girl_cray: Не можу вже!Хочу дощів, прохолоди і свинцевого неба.
Вже нема сил ні на що, крім дітей, трохи кухні. Ніколи не думала, що розумова робота може настільки вимотувати... Це не депресія, осінь я люблю. Це втома. Мабуть, перших же вихідних змотаюсь в Стрий. Там відпочиваю, як ніде...