Вчора взяв білет на Рим, ціни вроді впали... 1100 грн., досить нормально... Враховуючи, що 2 роки тому з Риму, було 120 євро
Фи-фи-фи! Места надо знать в ближайших пригородах! Кстати, на этой неделе был в Суоярви, в Карелии, в лесочке у гостиницы ну очччччень неплохие грибы видел. Так не потащишь из Карелии... ---------- Додано в 18:08 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ---------- Моя б воля - пару-тройку дней лежал бы и не шевелился...
Хочу в ліс по гриби!:girl_cray::girl_cray: Хочу САМА грибочки збирати,хочу побачити як вони остуть...набрид мені степ )
Тут до Эстонии с Финляндией (совсем рядом) - лениво, а тут Рим... Нее, это не для меня... ---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ---------- Когда я Риту в прошлом году привел в лес, а она всю жизнь прожила в Ереване и 5 лет училась в Ростове, у нее шок был при виде растущих грибов. Чуть руки не отбил ей, когда пыталась поганки хватать. А на хорошие грибы смотрела как солдат на вошь, в ее понятии съедобный гриб должен быть похож на шампиньон. Когда пожарила вечером - есть боялась, лишь после того, как я половину с аппетитом умял, осторожно попробовала. А теперь ультиматумы - едем за грибами!
А-а-а... Я дурію... Вот наші жгут на Х-факторі ---------- Додано в 20:33 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ---------- Народ, хто має щось спільне в фортепіано, напишіть будь ласка в ПП. Купівля не цікавить.
Приблизно в четвер получу новісінькі права!!! І там буде 3 категорії, ух.... А,В,С. Ще б тіко гроші на мото заробити... І на екіпіровку
(а я побуду трохи "смарт а..ліком" і скажу) ми всі маєм щось спільне з фортепіано: тільки той, хто нас добре вивчив, може добувати з нас музику; дуже швидко розстроюємся при невмілому відношенні; і терпіти не можем, коли на нас навалюють непотрібні речі Вітаю і Успіхів!
ПРийшли з ДН колежанки ---ювілей !!!Не буду наголошувати скільки їй років ... але забава вдалася !!! Бавилися ми ---старша кавалєрка ! Як згадаю ,скільки років ми вже знайомі ...Перше були дєвушки ,а тепер вже всі бабушки ... Але забава таки вдалася !!!! ---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ---------- пи . си . А гриби тєрпєть ненавіжу !!!
Тю....а я спала мало не дообіду(зате виспалась....і коліно вже не так болить) За місяць канікул відвикли вчитися....тепер сидиш....і так незвично в неділю якусь там вет.-сан.експертизу вчити
То менеджмент у ветеринарній медицині...і то що ми все те маєм знати....коли викладач читає абсолютно все з листків-конспектів....а складні слова сам з першого разу правильно не вимовить прочитає...оце ужоссс
Вчора мав другу серію святкування дня народження. Пізно ввечері після застілля вийшов надвір провести гостей і заодно трохи провітритися. А коли повертався додому - мене викрали прибульці. Пам"ятаю як двоє взяли мене під руки і завели в свій зореліт. Він був дуже великий, метрів зо 30 в висоту. Пам"ятаю тільки кабіну пілотів, тьмяне світло, панель з кнопками і рух вгору... Потім не знаю як опинився вдома. P.S. Коли вранці розповів про пригоду, сусіди сказали: та то ми тебе в ліфті додому везли. )))
Не получиться! Я вже навчився культурно відбиватися. На питання, з якого вони переважно починають: "Чи хотіли б ви мати життя вічне?" відповідаю: "Ну....Хіба що зарплату мені підвищать". Після потібного вони впадають в ступор і навіть не кліпають очима. Поки що діє, перестане - придумаю щось нове.
Травка как в мае. Доброго дня хорошим людям! ---------- Додано в 06:40 ---------- Попередній допис був написаний в 06:35 ---------- Вчора видел на Коломяжском... http://www.youtube.com/watch?v=4ledE_bAhIc