"дівочі посиденьки"? а ми з "кумасями" вже два місяці ніяк не зберемось на посиденьки. І у мене так: коли багато подій в дійсності, то і сни повні людей і подій. А сьогодні снився мені мій кіт, та весь у реп'яхах (вдійсності - то моя собака така: осінь на дворі), от вибираю я з нього реп'яхи, аж він мені людським голосом каже "ну, досить вже"
Змучилась ...Закупилась овочами ,а на роботі прийшлось трохи затриматись. Ну і прийшлось прикласти зусиль ,щоб справитись з запланованим .Зробила баклажани по-корейськи ,нарила рецепт в інтернеті ,вже другий раз роблю .Перемолола все на аджику ,вариться ...Пахнееее. Може кого цікавить : на Шуварі гарна цибуля ,залежно від розміру ---від 2-х гривень.Нині купляла !!
І я... Ранкові тумани можу спостерігати безконечно, ту особливу прозору тишину і нитки бабиного літа в золоті...
А я засипаю.........Спати хочу,бо до ночі дивилась фільми. Поснідали,зараз увімкнули "Йойома" і Макферіна...балдіємо під музику.Нічого не роблю - відпочиваю.
А я сьогодні відпочиваю від вчорашніх іменин. Сина відправила з друзями в боулінг, в піцерію. Відпочиваю. А ще зробила собі подарунок - купила утюжок для волосся!!!
Так, я щось не поняв? Чому так багато дописів тут від жінок, а чоловік як кіт наплакав... То якась забастовка чоловіків проти "Звичайний День"?
О, якраз видно кіт сплакнув )Templar заскочив на вогник Чоловіки мабуть зараз на пиві або після пива на канапі дрихнуть. Під вечір почнуть збиратись. ---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ---------- добре, що не критичні)
Нормальный день! Первый день отпуска! Сегодня - Кронштадт, завтра тащат за грибами. Фиг далеко поеду, где-нибудь рядом походим - результат одинаков после дождей - грибы попёрли. Так что, пан Темплар, из последних сил изображаем активность!