Що за нескромні натяки? Ти телефон загубила? Ну от....святкування триваютьСьогодні в групі "гуляли"за суботнє весілля.....потім зайшла до подруги на 5хв кілька годин(в неї вже давніше було ДН а мені ніяк не виходило з нею зустрітись)...такщо....шо не день то свято.....і то ше як на наступний тиждень затягнеться..то взагалі.... О....а ще крім того всього париі купа всього вчити/знати/вміти
Миху, бульбу викопали ще на початку липня, а ту,що другий раз посадили копати будуть в жовтні. У мене зараз : 1.Виконання замовлення 2.хворі батьки 3.готування, магазини, аптеки ..все на мені..
то точно тре лишню пару рук... і ніг... і голова б ще здалась..... лишня.... мав чора комунікацію з гамерикосом... щось подзвонив мені о 21-й... почав розповідати що в нього наша аплікація крешить... і він не знає солюшина. Враховуючи що наша фірма налічує 1800 працівників, а проектів робим більше 200 паралельно, а скільки вже зробили... то я уявлення не мав, про що він. Спробував витягти максимум інфо. А Проджект менеджер, сказала наступного разу казати: "Ви помилились номером" (що фактично і було, але я і його розумію, він мабуть з відчаю набрав наш номер і будь який екстеншин (зовнішній і внутрішній)). Сидю.... думаю....
ага, хрестиком )) маю багато робіт, от зара довишиваю японську Кітті. як то час летить - завтра четвер...я завтра на семінар бухгалтерський, то вже не хочу нічого робити
неа...загубила карточку поповнення в магазині духів і на вернісажі Сьогодні перевезла речі сестри до себе на квартиру....скоро мені вже буде не скучно Попрала, поприбирала...холодильник розморозила...йду ще якісь лабораторні напишу...
Мати василева..Ото бідні студенти з тим Євро... Неоднозначний день: з одного боку класно,що нарешті змінил імідж(знову блонда ), з іншого боку умудрилася десь підхопити застуду і недобре почуваюся,а завтра маю іти на дівчатник(чи як то буде українською девишник ).Посилено лікуюся,зараз буду пити якусь гірку байду і йти спати..
Блін, дожилась! ) Перевіряла Оленчин твір..але його легше було переписати доповнюючи і міняючи цілі речення. Почала писати ручкою, ...не йде, відкрила ворд і почала друкувати. ..Як туди попали смайли? )Просто вже не автоматі я їх туди повставляла. навряд чи вчителька зрозуміла б ) Вона і телефоном добре не може користуватись ( я сьогодні це помітила коли вона приходила)