Звичний день (3)

Discussion in 'Всяке різне' started by Alias, Aug 14, 2011.

1. Honda

Honda Well-Known Member

Уявляєте, шо буде через рік? :wacko::wacko::wacko:

• Подобається Подобається x 5
  2. ENNI

ENNI Well-Known Member

Все встигла зробити, що запланувала зранку. Ще й поперлася на ринок "Зелений" (оптовий овочево-фруктовий). Закупилася, як ніколи не бачила. Замість 10 кг ротунди купила 18 кг, помідор замість 10 кг - 16,5 кг, 20 кг цибулі, 2 величезних пучки кропу в морозилку.
    Ще й встигла законсервувати ротунду з медом.
    Сьогодні я молодчинка!!!

• Подобається Подобається x 10
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ми теж сьогодні овочами затаоились.30 кг помідорів, синіх, перрцю, цибулі, кавунів, зелені..Тепер тільки чистити, різати, крутити.

Last edited: Sep 3, 2011
    • Подобається Подобається x 11
  4. ENNI

ENNI Well-Known Member

Бажаю терпіння і сили, щоб зі всім справитись!

• Подобається Подобається x 6
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я приготувала плов.Смачний вийшов, а запах....Вже попоїла його з малосольним огірком...
    Всетаки мільтяшки,то -круто!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 14
  6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Так я и написал, что по мере понимания. :) Можно и по пиву, или по ушам.;)

• Подобається Подобається x 3
  7. deva

deva Well-Known Member

2 дні провела в Карпатах-СУПЕР!!! Приїхала, відпочивша, привезла ожини, чоловік сам збирав в горах та купили брусниці, все вчора вечером перебрала,засипала на ніч цукром. Ввечером все проварила і закрутила. Сьогодні зранку зі своєю сестричкою поїхала за закупами, в середу мамусі 70 років, приїхали її сестрички, так що треба приготуватись. Попереду робочий тиждень, не простий, треба мати мудрість і гідність. Чому так складаються ситуації, чи скоріш створюють так ситуацію щоб такий дружній колектив, на мій погляд, все ж таки працюю з ним 14 років,внести щось для всіх незрозуміле .......Треба бути мудрою і щоб колектив не розпався!!!

• Подобається Подобається x 13
  8. Locke

Locke невиправний реаліст

Дійсно САМ збирав чи з кимось?
    ;) :)

9. deva

deva Well-Known Member

казав,що сам;)....знайомі жартували,що зустрів якусь молодицю. Як вже повезло йому, годен знати:)

• Подобається Подобається x 9
  10. Summer

Summer Well-Known Member

я нині трохи лінувалась- чай, кава, шоколад :) потім наліпила вареників, потім помила посуду... і все сіла дивитись серіал і подумки готуюсь до понеділка :)

11. Templar

Templar Дуже важлива персона

Вчора приїхав до Риму, 1.30 простояв на митниці, фігня, за годин 12 перетнув усі кордони... Італія, ніч, їхати важкувато (хоча я штурманом був) спав годинки 2, ще така фігня сталась, в машини политіла штука ка регулює тепле повітря, і всю дорогу валило гаряче повітря, ужас... Вікно не вікриєш дує, ужоссс...
    Всю Венгрфю проїхали без заправок, перетнули кордон, перша заправка в Словенії, народу туча (багато таких самих мудрих як ми:haha: там вже легче....
    Перекусили по дорозі до Венеції, запахи там не дуже приємні однако, але то таке... Не трагічно.
    Годинка вже 12 ночі, спати хочеться, знаки вже не замічаю, добре, що не зблудили десь...
    Потім заснув на години півтора, потім на пів години....
    Далі не спав, і ось він Рим, нарешті, відчув себе як дома, приїхали до дому, зразу митись, і спати... проснувся година 4, поїхав з братом і татом на море, трошки штормило, але добре було, море капець яке тепле було, а саме головне, що сонця не було! О так!
    Сьогодні трошки справи з документами порішав, пішов з батьком на автозлом, треба було ту фігня на фієсту найти, що накрилась... Найшли, одну хотіли зняти, зламав тато, найшли ще одну фієсту, я зламав, попався форда Ка, там та штука вже зломана...
    І ось вона, ще одна Ка, вже дуже акуратно зняли))
    Власник автозлому хотів 10 євро, віддав за 5)
    Ось так)

12. deva

deva Well-Known Member

в мене якийсь понеділок вийшов з самих забігів...спочатку на роботу, потім по магазинах,шукала мікрохвильовку,мама на день народження собі заказала, потім 2 щучки купила по 1600-буду на ДН фарширувати, потім все решта купила на салати. Прийшла додому-прала, мила. Тільки вийшла на двір-тепло...сіла і дихаю собі в саду..ляпота. Щось кави захтілось, але вже пізно, обійдусь

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Схоже ,що із всіх вдома хворих -я найздоровіша:)...ну Оленку я не рахую.
    Батько вже майже місяць хворіє..алергія плавно перейшла в застуду, застуда дала ускладнення на зуб. Вчора мало не на стіну дерся. Поїхав на "скору" 1.5 години чекання на лікаря якого просто не спішили викликати...Видерли того зуба, через 40 хв. температура за 39, збити не вдалося..викликали "швидку"...
    А мама теж захворіла, температура, трусить її, коротше теж застуда...
    Був батько у терапевта, той сказав,що " мого тут нічого немає" , стоматолог теж таке сказав.....займаємось самолікуванням, бо на наших лікарів надії ніякої.
    От тепер ганяю в аптеку, на кухню, магазин...немає навіть часу на ЛФ.
    Напоїла своїх ліками..дрімають...на кухні купа брудного посуду, а я тут....
    Ех, життя.........

Last edited: Sep 5, 2011
    • Подобається Подобається x 17
  14. night

night Well-Known Member

Понеділок...Пішла нарешті займатися в зал. Ногу, на яку ніхто не міг поставити діагноз нарешті попустило, спину нібито також. Щаслива я побігала аж 30 хвилин. Ще одна радість, відкрили нарешті шенгенську візу, аж на рік:) Думаю понеділок почався вдало. Прийшла на роботу і...зависла. Роботи геть нічого не хотілось, в голову мудрі думки не приходили. Сіла читати мотиваційну літературу. Так і пройшов весь день в читанні і роздумах. На вечір все таки замучила мене совість через повну бездіяльність протягом дня і я написала розгорнутий план на місяць. От тільки прийшла до дому з важкою головою і безладом в думках. Зараз сиджу в ліжку і борюся з спокусою наїстися шоколадних браунів з чаєм на ніч.

15. Summer

Summer Well-Known Member

в шостій вечора закинула закладку в пральку, зробила салат зі всяких сирих овочів, трохи повишивала... та й таке

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

хрестиком? :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Чергові переговори з грузинами, двоякі думки і враження... З однієї сторони - "дікіє люді", бардак в бухгалтерії, який тут собі ніхто не може дозволити, з іншої - дивуюсь, якими вони ще є наївними, як вони сліпо вірять тим, хто раз довіру виправдав... І не знаю, що краще - ота наївність і віра чи розрахунок з гарантіями...

18. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Хм.....як класно:girl_in_dreams:що в мене суботня доба пройшла незвично:)

а я нині відсипаюсь.....понеділок же ж:)))

• Подобається Подобається x 12
  19. poetka

poetka Дуже важлива персона

:):).........Привітики!!!!!!!!!!!Лягаймо спатоньки!!!!!!

20. Honda

Honda Well-Known Member

Пари, пари, пари... цього семестру буде завал: 2 курсові роботи, 2 захисти практик, 1 курсовий проект....а на наступний семестр вже й диплом і захист:wacko::wacko::wacko:
    треба вже від тепер з тим розгрібатися...
    Завтра пар не маю, треба буде попрати, приготувати шось смачненьке... Скучно мені самій...радіо вже захрипло, грає цілими днями...хоча недавно були зміни в культурній програмі:) слухала пісні на балконі під гітару від сусідів...ще хоч би нормальні пісні грали...
    А так, то трохи читаю, трохи вчусь, трохи в"яжу..

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)