Звичний день (3)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 14 сер 2011.

1. Зранку встала, а собака мене не зустрічає, як буває завше. Йду її шукати.
    бачу: лежить у "передбаннику", на холодних плитках. Думаю, ну жарко їй, знову шерсттю заросла, треба стригти.
    Кличу - навіть не рухається. Підхожу ближче, дивлюсь: очі привідкриті, язик між зубів... я її за загривок схопила,
    трясу (як мені здалось, довго) аж вона як гаркне, та скочить на ноги... ну, явно не сторожева собака :shout:

• Подобається Подобається x 15
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А Я сьогодні майже весь день лежу [​IMG]
    Ітреба мені було ото спати з тим кондиціонером?

• Подобається Подобається x 14
  3. ну, то так: як маму не слухати, то доводиться вчитись на власних помилках :)

• Подобається Подобається x 7
  4. Locke

Locke невиправний реаліст

Їхав сьогодні вранці на роботу маршруткою з Сихова. Попався шофер якийсь рагулюватий хам. Спочатку зупинився на 50 метрів перед зупинкою, хоча на зупинці інших автобусів не було і милувався, як люди біжать до нього. Потім на верхньому Шуварі не дочекавшись поки люди зайдуть закрив двері і прищемив одному чоловікові ногу і рушив з місця. Люди почали кричати, а він визвірився, що треба скоріше заходити. Потім воно знервувалося і почало гнати, різко гальмувати і маневрувати, що аж люди падали. Перед Стрийською зупинився на світлофорі, а після перехрестку на зупинці не зупинився незважаючи на крики пасажирів. Рагуль каже: Треба було там виходити де я ставав. На Тролейбусній кричимо зупиніться, а воно у відповідь: там багато людей, зара сі будут пхали. Став аж на наступній зупинці. Підходжу, питаю: що ж ти падло робиш? А ніц сі тубі не стане, як сі перейдеш 300 метрів. Та кажу мені сі не стане, але тобі певно же сі стане. І знаєте - як у воду глядів.
    Прийшов на роботу, нерви зіпсуті. Подзвонив до директора фірми, представився, назвав номер автобуса і розповів те що той ваділа витворяв. Директор вислухався, вибачився і сказав, що прийме міри.
    Через кілька годин передзвонив і сказав, що він з сьогоднішнього дня більше в них не працює.
    З одного боку і шкода людини, яка втратила роботу, а з іншої - зовсім не шкода хама, який знущається з людей. В таких випадках треба більше шкодувати себе і тих пасажирів, що потерпають від хамства.

• Подобається Подобається x 16
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тільки так можна навчити поважати людей і свою роботу коли по- іншому не виходить. Так що не переймайтеся.

• Подобається Подобається x 8
  6. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я якась нині ніяка,чи,що???

• Подобається Подобається x 1
  7. Locke

Я вже сьогодні від кількох людей чув подібне. Певно магнітні бурі.
    Хоча і сам відчуваю подібне: "Я сегодня не такой, как вчера, а вчера я был совсем никакой..."

• Подобається Подобається x 14
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

пане Лок, а що би ви робили на моєму місці?

Виявив я сьогодні наступне: моє авто під арештом. Пішов в ДАІ, сказали, дійсно, під арештом. Ніхто нічого не знає. Сказали шукати постанову у суді. А цим автом керує не я, а мій товариш, я дав йому довіреність. Зателефонував до нього і він мені розповідає:
    півроку назад їхав він десь там в районі львівської окружної і мав пропустити машину, але той на машині мигнув фарами, показуючи, що дає йому дорогу. Мій товариш поїхав, а тут гаїшники... почали натякати на хабар. Той дав їм 150 грн, тоді вони почали натягувати ще на сотню, той дав ще 100 грн. Відпустили... Мій товариш ніде не розписувався, жодних протоколів, постанов не писалося. А сьогодні виянилося, що 250 грн. - то було для них замало і вони самі, без мого товариша намалювали і постанову і підробили підпис, наклавши штраф, про що я сьогодні лише взнаю.

І що маю робити з тими відморозками?

• Подобається Подобається x 6
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

А арешт за шо?

10. ENNI

ENNI Well-Known Member

Згодна. Ті самі відчуття. Ніяк не можу налаштуватись на роботу. Стрес.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

за несплачений штраф, про який я не знав.

• Подобається Подобається x 2
  12. тре трошки приправити спеціями: улюблена музика, улюблений аромат, улюблені обійми ))
    а я сьогодні вся на адреналіні, аж іскри ідуть ))) цікаво, що мій кіт такого мого стану не любить і все норовить мене вкусити

• Подобається Подобається x 7
  13. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Найти, дождаться когда будут, не на службе и без формы, а там по мере понимания, договориться.

---------- Додано в 10:14 ---------- Попередній допис був написаний в 10:10 ----------

Как не обидно, а надо оплатить. И не факт, что Ваш товарищ оплатил тогда ДАІшникам.

---------- Додано в 10:20 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ----------

• Подобається Подобається x 10
  14. Peri

Peri Well-Known Member

• Подобається Подобається x 9
  15. ENNI

ENNI Well-Known Member

Як завжди: ринок, кухня, плита, прибирання, прання... Так і минає суботній день...

• Подобається Подобається x 8
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

про що домовлятися?

17. Locke

Якщо йти по складному шляху, але з бажанням добитися справедливості, то знайти і подивитися рішення суду і документи (протокол), зняти копії і писати заяву в прокуратуру про вчинений злочин - фальсифікацію протоколу і підробку підписів в ньому. Але та мусорня, як правило, не така дурна, як здається. Вони могли запросто скласти акт за кількома підписами свідків, що Ваш товариш відмовився від підпису на протоколі і тоді нічого довести неможливо.
    Вони користуються тим, що за кількасот гривень людина не стане псувати собі нервів і буде добиватися в суді правди, а просто піде і заплатить той "штраф" в касу, щоби зняти з машини арешт.
    В мене 4 роки назад, як я вже писав, була автокатастрофа, після якої дивом залишився живий, але отримав інвалідність - придурок при червоному світлі зі свого боку виїхав на зустрічну смугу, щоби об"їхати машини, що стояли на червоне - і відбулося лобове зіткнеття при сумарній швидкості наших машин десь 150-160 км за годину. Можете собі уявити наслідки. Той пацан просто відкупився і навіть не дійшло до суду. Куди тільки не писав, і до міністра, і до генпрокурора - безрезультатно, одні відписки. Того мужика я подумки давно простив, ну що хотіти з дурня. Він же це зробив не спеціально, а через дурість. Але продажних ментів не можу простити. І тепер я просто прошу Бога, щоби воздав тим клятим мусорам до третього коліна і бажаю їм і їхнім нащадкам того, що отримав я.

• Подобається Подобається x 11
  18. Звичайний день ,вихідний . Погода чудова ,пересушую постіль ,повиносила надвір . Нарешті посадила грядку полуниць . Трохи на кухні ,а ще прибирати ,а ще заносити до хати те ,що провітрюється ...

19. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я балдію....погуляли в центрі,там нині акція для неповносправний діток ...катали діток на кониках,щось типу іпотерапії.....А в центрі як в мурашнику....(шо забагато,то не здорово)..
    Напрошуються гості, я відмовила,бо на оту мою помічницю пішли всі грошики і ніц не зосталось(як будемо жити далі????) але то пусте,головне,шо я ся тішу,як слон,бо хтось за мене буде шось робити.....

20. Я гей-би з роботою справилась . Почався вихідний !!!!

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)