Та не переймайтеся . Крім Вас ті дописи навряд чи хтось буде читати. . Зато тепер можна порівняти як змінились Ваші погляди на якісь питання через рік. Подорослішали, порозумнішали ?
Сто відсотків... Будні,рутина,рутина і будні.... Ціле літечко крім Львова бачила тільки Львів і околиці,ні відпустки ,ні нічого,блін,блін...І зла і недобра....
я сьогодні трохи відпочиваю...від роботи, бо кінець місяця )) Але з тою погодою, шось мені дуже зле, навіть по телефону важко спілкуватись. От колега задзвонила, і я так в'яло, так, що певно вона образилась . Вже останні дні літа...
Та ну, неправда! Дивлячись на аватар - миле пухнасте створіння, яке в принципі не може бути злим і недобрим.
Маю роботу Замовили розмалювати кімнату пацанчику. Сподобався малюнок той, що гараж розмальовувала. 2, 5 тис грн. ще нікому не були зайві Стіна 2,5 Х 2,5 м
Вітаю є вже якесь творче уявлення як буде виглядати кімната? Сьогодні якось так тихо та спокійно, знайшов багу над якою вчора довго парився. Сиджу, потихеньку девелопаю
А я в аквапарку вчора відірвалась....Відпочила,хоч цуцуть,але там швидко треба сушитись,одягатись,щоб вписатись в годину.Єдине чого не розумію,як вони знають,що ти більше ніж потрібно плавав????Через браслети????
Дякую Ні. Та мене особливо то і не хвилює. Моє діло - розмалювати стіну.Якщо їм буде цікава моя думка про інтер"єр і т. і. щось підкажу.
Ось такий лист мені прийшов на емейл.І ось така мапа : і це ще не вся. Вбило наповал оте "не сложно" А нехай спробує сам все оте вималювати, розрахувати і т.д. Це ж не сюжет з казки намалювати. Коротше, написала якщо 3 тис. заплате, то я ще подумаю ) Чесно...не хочу того робити.
- сдаётся, он уже подрасчитал всё. И расчитывает на долгие совместные часы, дни и даже, может, вечера. Вы рисуете на стене (небось, до пола), он смотрит, свет поправляет, ещё чего-нибудь, завязывается беседа... А ведь если фоту видел - согласится, пожалуй, на 3 тыс.
- да ладно, может, это он только письма на "языке" пишет. А в остальном практически им и не пользуется... - тогда, конечно, придётся дорисовать.
Відпустка скінчилась... Вже тиждень ходжу на роботу, а у вільний час пробую прочитати, що тут на ЛФ обговорювали поки мене тут не було від 8.08 ...