Відпустка закінчилася, і сьогодні був мій перший робочий день. По дорозі додому, здається, бачила нашу форумлянку XrustunkA - йшла по вул. Б. Лепкого з чоловіком у клітчастій сорочці. Усміхнена, як завжди. XrustunkA, то були ви?...
Хм, а я утром видел бабульку лет 60-65 в косухе и бандане. Фотографировала дом Распутина. Явно не местная...
Сьогодні цілий день відходила від христин. Вчора легко заходило, а сьогодні....В роті кака, в голові буба... Кифірчік дуже допоміг... Ох, як тяжко :girl_sad:
У мене сьогодні якийсь такий день... Мама зранку пішла в лікарню , Оленка прокинулась...і почалося..напад за нападом. Як то все важко бачити...весь час згадувала Ромка з Зоряною, а йому в 1000 разів тяжче.
Ображаєте! Вчителі (більшість, бо він розширює сосуди після їх звуження по закінченні уроків) пють коньяк!!!
А мене ще посуд чекає не митий. там три тарілки , а так влом... зараз іду помию та й спатки. Щось такий неспокій на душі. .. ---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ---------- Кожного дня? Гиги..прикольні вчителі А п"ють в школі чи вже дома?
Ти шотак і спитися можна. Стовідсотково.Теперішні дітки то явно не квіти життя,радше якісь будяки і кактуси(хоча дуууже різні діти є насправді).
Тю,вже й пожартувати не можна Ойойойой, як старі бабці ) " А от в наш час..." І діти змінилися і вчителі вже не такі як раніше були.....стали більш приземленими чи що ?
Ой не варто так казати... Я вроді ще не зовсім відійшла від віку дитини(шкільного), а вже відчула на практиці, що таке діти теперішнього. В житті б не подумала, що буду як та "бабулька" таке казати, але то є правда. Ми були іншими. Сьогодні весь день відсипаюсь від празнику, згадую як було класно. Хочу ще так. Але, на жаль, в цьому році це був останній празник з запальними танцями до ранку. ножки болять
А ще в храмах, посвячених в цей день, святкуюсь "храмовий празник". Зазвичай в селах це одне з найбільших свят в році, яке закінчується танцями, живою музикою :dance2: :dancer: :dance2:
Вітання. Перечитав сьогодні свої повідомлення річної давності на цьому форумі. Мене опанували різні почуття: плакати чи сміятись? Мені стало гидко з себе, фу( Шкода, що вони не підлягають видаленню.
що є, то є. але мені зараз в діалоги вступати не випадає. а суперечки взагалі видаються такою тратою енергії... знаєте, працюю в галузі з емблемою "теща їсть морозиво", то в деякі періоди все здається такю суєтою-суєт можу дописувати на єдину тему: "як обійняти розлуку з дитиною, що від'їжджає на навчання за тридев'ять земель" вже складаєм клунки на купу. а собака на те все подивилась, та й поклала до купи одну зі своїх іграшок та кістку про австралійських вівчарок хтось пожартував: повертаюсь після роботи додому, а вся моя мебель згуртована у центрі кімнати. точно, характер - всіх до купи зганяти
Нині збираюся на конференцію, присвячену Дню Знань. Довго будуть говорити всіляку к...ку, а потім- концерт. Хоча, краще б починали з другої частини!