Ок. Якщо людина вбила людей, або навіть людину, то суддя, припустимо, повинен винести вирок - смерть. Якщо в законі написано, що за вбивство від 25 роківв тюрми - до страти, то можна винести вирок - 25 років тюрми. Якщо написано у законі, що за певний злочин страта, і суддя виносить такий вирок, то в чому він винуватий? Винуваті певно ті, що цей закон придумали. І взагалі, кожна людина вправі сама собі обирати професію, щоб совість не мучила. Що до війни. Війна - це штука далеко не однозначна. Ті, що йдуть солдатами на війну роблять незавжди це за своєю волею. Неможна всіх підряд, хто був на війні і вбивав вважати вбивцями. Це навіть видно з Старого Завіту, коли ізраїльтяни йшли війною на поган. Там теж були вбивства. Одна справа, коли хтось захищає свій народ від агресора, інша - коли хто йде наймитом за гроші в гарячі точки. Кожен момент, чи то на війні, чи в побуті має свої ньюанси....
Але закони придумали, щоб утримувати людей від спокуси вкрасти, вбити ітд! Адже не на всіх діє Закон Божий, чи не так? А ось боязнь перед тюрмою, або бути зажареним на стільці, може стримувати. Чи Ви вважаєте, що краще відмінити закони, і хай всі роблять, що хочуть? Чи надіятись на благорозумие (ненаю, як українською) людей? Навіть колись, коли церква мала сильний авторитет, це не стримувало людей, а закони монархів так!
Мих , Templar , , вам не здається, що ви трохи не в тій темі такі питання обговорюєте? Або створіть відповідну тему, або перейдіть куди треба
Приятного вечера! И прекраснейшим, умницам, да рукодельницам. Помню, как она глядела - Помню губы, руки, грудь - Сердце помнит - помнит тело Не забыть. И не вернуть. Но она была, была! Да, была! Все это было: Мимоходом обняла - И всю жизнь переменила. Иоганн Вольфганг Гете. 1818 год.
я сьогодні відпочиваю, мої поїхали на дачу, я спекла піцу, зробила грецький салат, подивилась свої серіали,лєпота. Але мої вже приїхали, так що як кажуть хепі енд
цілий день, як білка в колесі. Зранку почистила траву біля тротуару під будинком, потім трошки на городі позсапувала траву,так сухо ...... після цього замаринувала на зиму 18 кг перцю,на фаршировку. Сусіди пригостили чорноплідною рябиною, перемолола,приготувала її в цукрі. Маю добрих сусідів тьфу,тьфу зробили мені в саду великий деревяний стіл зразу з лавками....супер. А зараз сиджу і чекаю чоловіка, який привезе мені 10 літер свіжих білих грибів. І то мені треба буде ще почистити і поставити на заморозку,бо до ранку пропадуть. Шкода мені себе....але хто буде це робити. Стомлена.
Доброе утро! Предлагаю оценить мой ролик. Ну не удержался, всем кому смог растрезвонил. http://www.youtube.com/watch?v=ot8rcvHKAIQ
Фсьо прикольно: 40 хв у ролику - поїздка на роботу дякую, жи скоротили Очікував падіння метеориту... ---------- Додано в 08:21 ---------- Попередній допис був написаний в 08:14 ---------- хто Вам таке сказав? Є боянистий анекдот: Идет христианский миссионер по пустыне, вдруг он видит льва, который хочет напасть на него. - Боже, внуши этому животному христианские истины! - молит Бога миссионер, кидаясь на колени. Вдруг лев присядает на задние лапы и говорит: - Боже, благослови пищу, которую я сейчас приму!
Була зранку на СБ ,посвятила квіти ... Всіх МАРІЙ , МАР*ЯН ,МАРИНОК вітаю з днем Вашої Святої Покровительки !!!
У Вас устаревшие стереотипы. Не живёт у нас северный олень. Хоть тресни, не нравится ему наш мох. Да и по асфальту копыта не выдерживают, но я не слышал, что бы кому то удалось подковать оленя, да ещё северного.
дешевше зимою на Клязьмі, ніж в тайгу знімальну бригаду ---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ---------- а Ви в мерії Тюмєні гляньте акти виконаних робіт, та кількість бюджетних видатків... Там, думаю, майстри, не гірші львівських...