День Незалежності минув, але патріотичний настрій нікуди не подівся В хаті жарко, ноги болять... Коротше, вже осені хочеться От нам, людям, не догодиш...
і я мрію і чекаю осінь )) відстояла 3,5 год в держреєстрації - то світло, то сервер завис,людей море, дихати не має чим -то жах!....ледве встигла. Ще стояла на зупинці 30хв - мертва там зона нічого не їде... приїхала -душ і впала пляцком, навіть кава не допомогла мені. Ледве відійшла...
Самому не віриться, але хочеться на пари, надоїло дома бути, думати про всяку фігню.... А так доведеться вчитись, там багато часу вільного не буде... Ну і Слава Богу....
Дійсно, робота (навчання) спасають від дурних думок. Все-таки в колективі, серед однодумців.... Я завжди загружаю себе роботою, коли коли в голову лізуть дурні думки.
90% моїх одногрупників, діти по 18 років, які вважають себе дорослими . Однодумців немає, хіба є 3 людини, з якими можна розводити демагогію і влаштовувати дебати на політичні теми... Одна з них дуже побожна людина, інший дуже специфічний атеїст, з не зрозумілими політ. поглядами., а інша авангардистка з ВО "Свобода"
Маю дуже хитрі крижі : вихідний ,напланую купу роботи ,а вони боліти починають ,навіть спати не дають ... А я їх диклакгелем зверху ,І все рівно мушу заплановане зробити ! От тільки комедія буде ,як я ,сидячи на стільчику біля плоту ,буду з живоплоту бур *яни виривати ... Як кажуть : "Чому ви сидячи ? ---Пробував лежачи ,виходить гірше !!!! "
Неа... Вот они-то и есть самые классные... Их еще не успели переломить будни и бытовуха и потому полная голова иллюзий. Вот там и вырастают будущие президенты и премьеры для страны. Присмотритесь. Понятно, что не из всех.
Бо з ними можна утворювати дискусію? Тоді так. Я б не сказав, що ілюзії... Вони нормально розуміють реалії теперішнього життя. Можливо... Якщо Президентом стане одна побожна дівчина (одногрупниця, дуже розуміна), тоді скоріш за все буде введена смертна кара, (вішальниця), і люди буть жити в старху. Але жити всі будуть в достатку Якщо ця, що зі свободи тридець всім російськомовним, відносини з іншими державами особливо з росією занепадуть, Україна втратить 5 років. А ось такий собі Лабор, теж досить розумний, мабуть було б те саме, що і з Ющенком, віднисини з іншими державами були б хороші, але держава занепадала б. Ну а якби я став, то думаю настала б дуалістична монархія, дуже би хотів ввести смертну кару, і розстріляти теперішніх політиків, і тих які були, і є при владі... Але не розстрілював би, відправив би на довічне (Я ж монарх ) в шахти, і зробити з їхнього ув'язнення живий приклад для майбутнього покоління. Ось така думка студента юридичного факультету. 4 курс, 18 років Критику в студію.
Прокинулась, попила кавусі і приступила пекти 2 пироги з капусти на родини до фіни. А далі прибирання, прання і.т.д і т.п.
---------- Додано в 12:28 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ---------- Пойдем, на философском поищем.:empathy: ---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ---------- Уже писал о том как несколько голубей ночуют у нас на балконе, но они уже обнаглели по полной... Сидим на кухне... я пью чай, жена смотрит телик, а он влетает в открытую дверь балкона и так себе миленько садится на вытяжку... так, как будто только этим и занимался последние несколько лет. Нифига не боится, жена сходила за фотиком и вот... Что-бы слез и вышел из кухни пришлось вставать и просить эту сволочь, перешел на балкон с обиженным видом и там плюхнулся, видать спать будет уже не на ветке винограда, а прямо на балконе. Как теперь выходить на перекуры? Не знаю. При чем, мы их не подкармливаем, только в очень жаркие дни выставляем воду в углу балкона. Зимой, когда выпадает много снега... можем подкармливать, но это раз-два за зиму.
Щось в неї не вяжеться одне з іншим, бо получається дивний тандем: побожна дівчина - смертна кара, (вішальниця). Хоча.... Як каже один афоризм: Найбільше бійся вчинків віруючих людей, бо їхні боги їм все прощають.
Скажемо так, на роботі юрист має керувати лише законами. Можливо це і буде в певній мірі перечити Законам Божим, але людина не має змішувати роботу з релігією ітд... Якщо змішує, вона не професіонал. Не понял
Якщо врахувати, що я лягла спати в 3 годині, то можна й поспати. Ще кілька днів, і виходити на роботу. А тоді я прокидаюся в 5 год., а лягаю десь о 12 ночі. Так що поки можу, ще балдію....:girl_smile:
Цілком згоден, але тут потрібно визначитися: або ти позиціонуєш себе як віруючого і дотримуєшся Законів Божих, або позиціонуєш себе як професіонал і дотримуєшся, незважаючи на ніщо, людських законів, а не виставляєш напоказ який ти побожний. Так, щоби одночасно догодити і Богу і чорту якось не виходить.
Ніхто не перчить, Законів Божих дотримуватись треба, але якщо ти суддя і маєш винести смертний вирок, ти це робиш, бо це твій обов'язок, перед законом. Чекайте, людські закони, можуть бути набагато жорсткіше ніж закони як такі! Чи не так? Надіюсь приклад наводити не потрібно, думаю Ви мене зрощуміли. Богу догоджувати не треба, а просто дотримуватись його законів, але якщо Закони Божі перечать законам як таким, тоді нічого не порубиш, доводиться порушувати Закони Божі. Допустимо ситуацію: Вас обікрали, Ви знаєте хто, і здаєте його міліції! По закону Ви зробили все правильно (і по совісті теж), але Ви керувались гнівом на цю людину за її вчинок, а гнів це гріх. Коли її посадять Ви будете відчувати гординю, за те що посадили злодія, а гординя також гріх, і що робити?
Ну звичайно, інженерам, економістам, бухгалтерам (це так, для прикладу), легко говорити, а що як Ви маєте свою, робочу біблію "Закон України". Пане Мих, я давно замітив, що Ви досить сильний у релігійному питанні, тоді скажіть, як церква може благословляти солдатів на війну? Як на війні священники можуть вбивати? Поясніть, сьогодення це теж свого роду війна, якщо людина вбивала, її засуджують до смертної кари, правоохоронні органи, судові боряться з цим злом. Тоді слідак, який піймав вбивцю і віддав під суд, не може бути побожним? А суддя який виніс вирок також? Поясніть, можливо я просто чогось не розмію...