Звичний день (3)

Discussion in 'Всяке різне' started by Alias, Aug 14, 2011.

1. ENNI

ENNI Well-Known Member

Знову день в біганині... Зранку зїздила на базар (великий) , який іменується в нас Калинка (або Калинівський ринок). Купила свічечку, квіти (у неділю христини маю, у фінів синуля родився). До того ж, взяла пилосос у кредит (бо старий гавкнув). Прибігла додому з висунутим язиком. Потім прийшла дитина на заняття (репетиторство). А закінчився цей шалений день тим, що прийшов фін кликати на христини, споїв матку (заставив пити 3 стопки коньяку; а я сьогодні і не встигла нічого толком поїсти, крім випити склянку кефіру). Вопщєм, я така, як треба.....:))):))):)))

• Подобається Подобається x 13
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Доброї ночі Лфівці!!!!!!!!!:)

• Подобається Подобається x 13
  3. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Нарешті!!!:preved::preved::preved:
    І вам теж!:give_rose::give_rose::give_rose:

• Подобається Подобається x 9
  4. poetka

...і я, і я скучила дууууже.Зараз часу взагалі немає,практично немає.......
    От сьогодні доприкладу замовили здоровенного сирника і великого пирога яблучного на завтрішнє свято( ...а люди таки святкують:good:)...

---------- Додано в 00:26 ---------- Попередній допис був написаний в 00:25 ----------

Ой !!!Доречі завтра вже наступило отож: Вітаю всіх нас з Днем Незалежності!!!!Побажаю її самої,але справжньої...

• Подобається Подобається x 14
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

особливо на Зеленій.

порох стовбом, кашель і кругом все в брУді.

• Подобається Подобається x 9
  6. poetka

..Україна...

• Подобається Подобається x 6
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

нє, то влада....

• Подобається Подобається x 8
  8. poetka

Точно!!!!!!!!!!
    Сподіваюсь,що це,тимчасово.:)

• Подобається Подобається x 7
  9. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ээээ, грабли то хоть может поделим? А то всё себе, да себе. :)
    Ёк-макарёк.

• Подобається Подобається x 10
  10. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Не, не, берите себе, мне не надо. Муксуна ломтик и в расчете...:good:

• Подобається Подобається x 3
  11. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго дня!
    Так как не мало прекрасных девчат тусуются здесь.
    Вам, девчата.

• Подобається Подобається x 12
  12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Всех с праздником!
    Сегодня даже голуби, которые ночуют у нас на балконе, себе выходной устроили.
    В обыкновенный день они спят, прилетая вечером и улетают только часов в 7.15 утра, приблизительно.
    Я завтракаю и они посидев немного, посмотрев на меня и сами себе через пару минут созерцания моего завтрака, улетают.
    Двери на балкон и их точка сидения позволяют им полностью видеть все, что происходит в кухне.
    Они практически в ней и ночуют, но через стеклянную перегородку.
    Так вот...
    А сегодня сидят, хотя и я позавтракал и уже 11.30, может они тоже знают, что сегодня выходной и некуда спешить в такой праздник.:scratch_one-s_head:

14. Alias

Ну й жарища у нас!
    Наш мер хай йому грець прибрав всіх бабульок з доріжки і тепер за пучком кропу треба чимчикувати аж на базар. Ну нічого...прийдуть вибори, ті бабці йому згадають. так же було класно, вийшов до магазину купив все , що треба.І з роботи люди приїхали. а тут поряд з зупинкою міні-базарчик. Кому вони заважали? І все ж з городу, з села...

• Подобається Подобається x 10
  15. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

У нас узбеки на каждом углу с укропом стоят. Только вот после Матвиенко у нас уже второй день рулит Полтавченко, может тоже украинские порядки введет...:haha:

• Подобається Подобається x 3
  16. Alias

Та наш мер прибрав до своїх ручок базар і тепер йому треба щоб там було багато народу. Бабки за місце ж не платили 5.50...хоча вони й не проти були.
    Так противно дивитись як менти роблять відлов тих бабульок. Парочка сидить в машині, ще парочка ментів стоїть на місці колишнього базарчику...бдять...їті..

17. Templar

Templar Дуже важлива персона

На форумі є може лікарі лор, або невропатолог?
    Відгукніться в ПП

18. ENNI

ENNI Well-Known Member

Сьогодні знову бігала на репетиторство. Жара неможлива!
    Але зробила собі до першого вересня гарний і дешевий подарунок - купила туфля за 140 грн.ААААААААА. :yahoo::yahoo::yahoo:

• Подобається Подобається x 11
  19. poetka

А в нас парко, ми навіть на двір не вилазимо,тай я не хочу...Сидимо то мультики,то ше шось,то те то се....
    А літо пройшло, я й ні моря,ні Шацька ні Карпат не бачила...Ну нічого!!!(сама себе тішу):)

• Подобається Подобається x 6
  20. Alias

Тема про Зоряну Пророк зачинена, то пишу тут. Завтра Критична точка буде показувати сюжет про дівчинку. Передача починається 0 17.15. Канал Україна

а де твій аватар? :)