Знову день в біганині... Зранку зїздила на базар (великий) , який іменується в нас Калинка (або Калинівський ринок). Купила свічечку, квіти (у неділю христини маю, у фінів синуля родився). До того ж, взяла пилосос у кредит (бо старий гавкнув). Прибігла додому з висунутим язиком. Потім прийшла дитина на заняття (репетиторство). А закінчився цей шалений день тим, що прийшов фін кликати на христини, споїв матку (заставив пити 3 стопки коньяку; а я сьогодні і не встигла нічого толком поїсти, крім випити склянку кефіру). Вопщєм, я така, як треба.....
...і я, і я скучила дууууже.Зараз часу взагалі немає,практично немає....... От сьогодні доприкладу замовили здоровенного сирника і великого пирога яблучного на завтрішнє свято( ...а люди таки святкують)... ---------- Додано в 00:26 ---------- Попередній допис був написаний в 00:25 ---------- Ой !!!Доречі завтра вже наступило отож: Вітаю всіх нас з Днем Незалежності!!!!Побажаю її самої,але справжньої...
Всех с праздником! Сегодня даже голуби, которые ночуют у нас на балконе, себе выходной устроили. В обыкновенный день они спят, прилетая вечером и улетают только часов в 7.15 утра, приблизительно. Я завтракаю и они посидев немного, посмотрев на меня и сами себе через пару минут созерцания моего завтрака, улетают. Двери на балкон и их точка сидения позволяют им полностью видеть все, что происходит в кухне. Они практически в ней и ночуют, но через стеклянную перегородку. Так вот... А сегодня сидят, хотя и я позавтракал и уже 11.30, может они тоже знают, что сегодня выходной и некуда спешить в такой праздник.
Ну й жарища у нас! Наш мер хай йому грець прибрав всіх бабульок з доріжки і тепер за пучком кропу треба чимчикувати аж на базар. Ну нічого...прийдуть вибори, ті бабці йому згадають. так же було класно, вийшов до магазину купив все , що треба.І з роботи люди приїхали. а тут поряд з зупинкою міні-базарчик. Кому вони заважали? І все ж з городу, з села...
У нас узбеки на каждом углу с укропом стоят. Только вот после Матвиенко у нас уже второй день рулит Полтавченко, может тоже украинские порядки введет...
Та наш мер прибрав до своїх ручок базар і тепер йому треба щоб там було багато народу. Бабки за місце ж не платили 5.50...хоча вони й не проти були. Так противно дивитись як менти роблять відлов тих бабульок. Парочка сидить в машині, ще парочка ментів стоїть на місці колишнього базарчику...бдять...їті..
Сьогодні знову бігала на репетиторство. Жара неможлива! Але зробила собі до першого вересня гарний і дешевий подарунок - купила туфля за 140 грн.ААААААААА.
А в нас парко, ми навіть на двір не вилазимо,тай я не хочу...Сидимо то мультики,то ше шось,то те то се.... А літо пройшло, я й ні моря,ні Шацька ні Карпат не бачила...Ну нічого!!!(сама себе тішу)
Тема про Зоряну Пророк зачинена, то пишу тут. Завтра Критична точка буде показувати сюжет про дівчинку. Передача починається 0 17.15. Канал Україна