Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Крім того, що фірма знаходиться в тому під'їзді, де мала фотосесію (при чому завтра буде рівно як рік тому!!!), і фірма називається так, як фірма лиж, які в мене були , знайшла ще один збіг обставин!!! І то такий, що капєц :))) Старожили пам'ятають, як взимку 2008-2009 року львівський форум поміг мені виграти польський фотоконкурс з білочкою. Ото шукала на форумі своє старе оголошення про продаж лиж (сама не знаю навіщо) і знайшла наступне!!!! о_О

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ----------

То ше не всьо :))) Та фірма промувала якусь туристичну фірму і був конкурс на польському сервісі аля Твітер - виставляли фотку знайомого місця з якогось міста і треба було місто вгадати. Так от я там флешку виграла :haha:

• Подобається Подобається x 12
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

зайшов нині в Поле....ееее точніше в Степ... ціни міняють на ходу (єстєстно в сторону збільшення) пиво микулинецьке було 4.44, потім 5,35 на ціннику, 6,10 на касі (аргумент-ше не встигли цінники поміняти)

• Подобається Подобається x 6
  3. hunter

hunter мандрівник

то було так давно о_О

вже другий день сірйозно диплом доробляю.... ше трохи лишилось, голова йде :wacko:

• Подобається Подобається x 8
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Навряд чи. Спеціаліста нема ніде в світі. Це постсовковська видумка. У всьому світі є бакалавр і є магістр. Просто у нас воно не несе ніякого змісту. А у мене знайомий в Чехії-він тепер всюди пише(у всіх документах, на заявах) не просто громадянин наприклад Петренко а Mr. Petrenco. Це вже на все життя. Таких людей за кордоном дуже поважають, бо не кожному дано стати магістром. Це на Україні ти маєш гроші-то магістр. А там магістром за гроші не станеш, нема мізків-нема магістра(перефразував знайомий вираз-нема грошей-нема кохання:blush::blush::blush:)

• Подобається Подобається x 13
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я з Раковця,водичка супер,повітря супер,тільки народу нині хмара.

• Подобається Подобається x 14
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

А це де? Це якесь визначне місце?

• Подобається Подобається x 4
  7. poetka

Водичка там хороша...
    http://vorobus.com/2010/06/dzherelo-u-seli-rakovets.html

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

Мені там саме джерело додає сил.Там така крижана вода,якби отак зайшов у таку воду де -інде,точно підхопив би ревматизм, а там як на диво нічого, а навпаки,я б ціла туди залізла,але то вже перебор,достатньо походити і зразу така енергія і свіжість....Клас!

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

П.С. купили нарешті нормальні баклахи на воду....Тішуся.

• Подобається Подобається x 7
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У нас Наталка захворіла,вже четвертий день тримається температура,то була десь 38,4,а сьогодні скочила аж до 40,5!Викликали швидку,хотіли забрати,але не вдалося її умовити.Зробили укол і сказали,щоб завтра зранку була в лікарні.А що з нгею..не можуть сказати.Ніяких симптомів простудного немає,Нічого не болить, а тільки температура скаче.І не їсть нічого.

:sad:( :sad:(

• Подобається Подобається x 17
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну не їсть від температури.Не їла немитих фруктів випадково? Буває ентеровірус, він має проявиись пізніше в нудоті, в поносі.Частіше за все таке буває. В любому випадку температура свідчить про якісь процеси.В мого родича недавно все начиналось теж з банальної температури, а потім як з"ясувалось - винна була вулична їжа в Філліпінах рік назад.Так що треба добре проаналізувати і обстежитись-сидіти вдома небезпечно.

• Подобається Подобається x 11
  10. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

ну от в мене так з курсовою....нарешті написала:preved::preved::preved:
    Ще маю ніч на реферат:crazy:

• Подобається Подобається x 10
  11. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Туман, метр видимость. Люблю такую погоду. Ехал с дачи сегодня - собственных ног не видно. Доброго дня, друзья!:give_rose:

• Подобається Подобається x 12
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ой, я б з тим не легковажив!

13. Alias

Фруктів не їла.Її на початку хвороби дуже на сон клонило.

Можливо я скоро буду працювати в Харківському театрі художником:cools:

• Подобається Подобається x 16
  14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я дуже за Вас рада, дівчинко. Хай би.

• Подобається Подобається x 11
  15. Alias

Дякую:).Тільки не зовсім хочеться їхати на схід.Ну нічого,звикну.Якщо життя підкидає такий шанс,треба цим користуватися.

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Там - також люди живуть. І ніхто не знає, де Бозя дасть нам шанс...

• Подобається Подобається x 13
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як Наталя?

• Подобається Подобається x 6
  18. Alias

Температура 37,0.Збирається в лікарню здавати аналізи.

• Подобається Подобається x 8
  19. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Если бы 2 года назад кто-то мне сказал, что буду жить, как сейчас - ни за что не поверил бы...

• Подобається Подобається x 5
  20. poetka

А как сейчас????Діліться!;)На те воно й тема відповідна.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)