Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Markodius

Markodius Well-Known Member

Теж саме тиждень назад було...Я так вкалував над курсовою, а мене хвилин 10 максимум питали і то декілька раз одна і те саме...)

Буває ж таке, даїшники маршрутку зупинили, у водія якусь перевірку робили...20 хвилин стояли на спеці пеклися...Жах...

• Подобається Подобається x 6
  2. Honda

Honda Well-Known Member

До речі, від Христинки всім вітання;)

• Подобається Подобається x 7
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А де вона?невже Ovod?

• Подобається Подобається x 1
  4. Engineer

Engineer ..........

купив швецьку воэнну форму і шведський дощовик, до гір готовий )

5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Сподобався...Написала....Смачний, ням-ням!!! Тішусі страшен як....
    П.С. Люблю коли людям смакує,те що роблю...
    От наразі домовилась з магазинчиком буду пекти для них свої фірмові батончики з кунжутом..Не знаю,як довго..бо домашнє завжди дорожче,але й натуральніше 100 %

• Подобається Подобається x 12
  6. Honda

Honda Well-Known Member

Прийде, сама розкаже;)
    Та й Овод ніби є на сайті:)

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То як я: люди самі просять зробити їм фотки, мій стиль їм подобається, після фотосесії нетерпляче чекають на результати, я висилаю.. І, холера, нервуюсь як дурна чи сподобалось! Нервово що кілька хвилин заходжу на мейла глянути чи є вже відповідь, або до портфоліо, якщо це модель, щоб глянути чи вже собі нові фотки додала.. І вже мала десятки фотосесій і ніби мала б спокійніше до того ставитись, але сидю і нервуюсь вся в очікуванні :) А потім БАМ! Скачу від радості, коли перечитую відповідь :)))

Зараз теж скачу від радості - знайомий сказав, що на ту роботу, куди я хочу, було багато інших кандидатів, але поки що в мене єдиної є відповідна кваліфікація!! :radist: Тепер нервово перевіряю чи телефон часом не розрядився, а то ж не додзвоняться! :)))
    А тим часом інша фірма запросила на співбесіду до Варшави. Але ми вже туди вроді не перебираємся.. Ще крутіша фірма, але все таки хочу в цю першу. Ну, подивимось.

• Подобається Подобається x 15
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

ААааааааааааааааааа!!!!!! Пройшла!!!!!! Пройшла!!!!!!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: Тобто цю першу співбесіду, потім буде ще одна з дирекцією в Варшаві. Але все одно хоч щось!!!! :yahoo:
    Правда, ще не дзвонили.. Це знайомий передав, бо він там взагалі дуже зацікавлений в тому, щоб мене взяли, бо йому за то дадуть 350$ премії :mocking: І ще знайомий казав, що всі інші кандидати відпали і до наступного відбору тільки я пройшла :))) ну це не гарантія, що мене візьмуть, але шанси великі :) Завтра будуть дзвонити.. Я така збуджена!! :blush:

• Подобається Подобається x 18
  9. Summer

Summer Well-Known Member

день якийсь не файний...в мене зранку шось заглючив клієнт-банк і прийшлось їхати , писати папери, шоб його розблокували...бо робота стоїть... 2! години, а в банку всі так собі "прогулочним шагом" ніхто не спішить, аж мене то розізлило...роботи на 5 хв.. нащо стільки персоналу того тримати, офісний планктон ...:scratch_one-s_head:
    От зараз з душу, чай з травами, і шось вітер піднявся, може дощ буде?

• Подобається Подобається x 12
  10. Peri

Peri Well-Known Member

Уявляфєте,весь форум хором ААааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!Щиро радію(ємо) за Вас!!!:give_rose::give_rose::give_rose:Ото приємний звичний-незвичний день!

• Подобається Подобається x 13
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую, Пері :) Навіть собі не уявляю як буду тішитись, якщо таки візьмуть :))) 3 роки пошуків нормальної фірми, яка не полінується мене оформити на роботу (бо іноземців саме через це зокрема не беруть на роботу, бо треба додаткові документи робити). 3 роки вдома працювала.. І тут можна нарешті вийти з дому :) Це класно :) Хоча трохи вже і незвично.

• Подобається Подобається x 15
  12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Гм.

А у Вас при з’єднанні сімей не отримує іноземець автоматично права на працю?

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Отримує. Я маю це право. І пояснюю їм.. Пояснюю, що треба всього лише на біржу праці занести заяву про те, що беруть на роботу іноземця. Все! Ну принаймні так мені на біржі казали, що тільки це треба.. Але поляки не дуже хочуть. Тим більше, що в мене дозвіл на проживання не на постійно, а на 2 роки. І думають, що потім поїду чи що. І взагалі по 10 раз перепитують чи планую тут лишатись. Деякі за це навіть більше питали, ніж за те, що знаю :) Тому працювала досі фрілансером, документи йшли через фірму чоловіка. Я і цим казала, що може вони так хочуть, бо там і їм дешевше, і проблем менше з документами. Але вони сказали, що все владнають, що треба буде :) Зразу носом чула, що класна фірма :)

• Подобається Подобається x 8
  14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І це зацікавило. Не дають автоматично дозвіл на постійне проживання? Котрий, у свою чергу, звільняє від обов"язку носити якісь папери на біржу?

• Подобається Подобається x 1
  15. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Всем доброго утра! И всех с прекрасным днем - пятницей! Впереди 3 выходных и это радует! Если не съедят комары на даче, во вторник вновь буду с вами!:good:

• Подобається Подобається x 11
  16. Honda

Honda Well-Known Member

Все! Написала останній модуль... тепер залишилось чекати результати... це я буду робити дома... зараз доскладаю сумку і тю-тю на вокзал:)
    І я навіть рада, що стало трохи прохолодно, бо інакше я б їхала не в поїзді, а в сауні:)))

• Подобається Подобається x 9
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Йду за мнєсом на Шувар.... два дні свєт, нє?

• Подобається Подобається x 5
  18. kjk

kjk Дуже важлива персона

на вулиці +14
    аж не віриться))

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Миху, певно буде шашлик...як дощ не впаде то буде сихівський ліс гудів як трансформатор

• Подобається Подобається x 4
  20. olya_d

olya_d Well-Known Member

ай, а я забула реберка купити :sad:
    Але купила відро трускавок - буду цілий вечір бавитись)))

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)