Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мене знову безсоння:sad:

• Подобається Подобається x 4
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

аво юш спите....

• Подобається Подобається x 5
  3. Alias

Хто сказав? не сплю я!

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вже прокинулись?

• Подобається Подобається x 2
  5. ovod

ovod Well-Known Member

таки заснула :)))

• Подобається Подобається x 1
  6. Alias

Прокинулась в 9.а лягла в три:)
    Треба бігти в садочок дівчинку пофоткати:) у них типу випуск..перехід з яслів у сад.

• Подобається Подобається x 6
  7. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

И я ни свет, ни заря встал. Кот меня атаковал...

8. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

сьогодні буде дуже спекотний день...

• Подобається Подобається x 2
  9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

На сьогодни в горах штормове попередження.

10. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Вообще-то это наглость. Всего лишь вторник. Летом работать ну совсем не хочется... Дайте мне вечер пятницы!

• Подобається Подобається x 9
  11. Honda

Honda Well-Known Member

Скажіть, чи можна якось покращити чіткість фотки з телефону на компі, особливо, якшо є текст?

Роздрукувала ще раз курсову, вже з виправленнями... Напевно піду в четвер захищати.

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Який текст? Зараз дам тобі мило в приват, вишли оригінал фотки, подивлюсь що можна зробити ;)

В мене сьогодні день Помагайка :)))

Була в супермаркеті. Вже пакувалась біля виходу, як побачила бабцю стареньку, яка теж пакувалась і ніяк не могла взяти свої кульочки (вона була з паличкою, ледве стояла на ногах). Я підійшла спитала чи помогти. Вона сказала, що забагато всього купила і не знає як донесе покупки додому. Не хотіла мене напрягати, але я наполягла їй помогти. Потім виявилось, що вона живе в моєму будинку!!! Короче, помогла дійти (і доїхати, бо там можна було 1 зупинку трамваєм під'їхати, то я вже з нею поїхала), занесла покупки під квартиру. Вона чуть не плакала і дякувала Богу за мене :) Це так приємно комусь помогти!! А потім бабуська розказала, що між нашими під'їздами є коридор під горищем, тож пішла додому тудою.
    Через отакі от пригоди не вірю в збіг обставин. Все не просто так. Все не просто так :)

• Подобається Подобається x 13
  13. Alias

Пофатографувала діточок,які ж вони прикольні!Вже під кінець коли їхні вихователі передали малечу новим вихователькам.одна дівчинка заплакала.Що тут почало творитись! :wacko:ревти почали всі:)якесь мале вискочило за двері і побігло по сходах вниз,дорослі за ним:)).Насилу їх втихомирили:)
    Трохо пообробляла фотки,завтра треба вже віддати.А тут маме неприємне-оплата.Ну не знаю я скільки брати за роб оту,і продешевити не хочу і задарма працювати теж.вічно мене совість в таких випадках гризе;)
    Зібрались з мамою по магазинам,дзвоне знайомий запршує з ним поїхати подалі від міста пофотографувати .Відмовилась...мені вже в печінці ті місця,я там вже все і взовж і впоперек пройшла пішки.

Були в Сільпо Гречка фасована в пакетах по 1 кг-21 грн.Виробник Дніпропетровськ.На вагу 17.78 Харків.
    Купили трускавок (20 грн).Аромат на всю квартиру! Наїлася з сметаною аж дихати важко і на сон клоне:) Але не буду,бо знову буду всю ніч очі тріщити :)

• Подобається Подобається x 11
  14. Alias

Через річку,через гай
    Ходить Нірванка Помогай:))

15. Honda

Honda Well-Known Member

Городоцьку перекрили до ц. Анни. І там нині звідкись взявся рій бджіл чи то ос і зробили собі гніздо під балкономо_О

• Подобається Подобається x 5
  16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Для мене це теж була проблема. Потім придумала спосіб: рахую скільки часу витратила на зйомку, доїзд і інші справи з цим пов'язані, на обробку фоток, висилання тощо. І тоді множу на стільки грошей за годину, скільки маю за іншу роботу (ще перекладаю і тестую сайти і проги). Можеш взяти ставку за годину таку, як в середньому має хтось зі знайомих за подібну працю.

---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

Такий прикол.. В чоловіка на компі грає онлайн радіо - якась музичка і ведучий англійською щось балакає. В певний момент стало тихо. Подумала, що перебої нету чи що - буває таке з радіо. Почала собі думати що б хотіла послухати і нагадалась одна пісенька, почала її співати, шукаючи на Ютубі.. А тут радіо чоловіка знову вернулось "в ефір" і якраз в той момент ведучий сказав з такою здивованою інтонацією "Who was that?" :))) Так ніби в чоловіка питає хто то співає :)))

• Подобається Подобається x 10
  17. Honda

Honda Well-Known Member

Найкращий вихід, який я змогла придумати, це лупа, збільшуюче скло;) :)))

• Подобається Подобається x 8
  18. comanche

comanche знайшовся

завалив всі терміни здачі курсової :)
    Методистка сказала, якщо сьогодні не здам - відрахують... викладач перенесла на завтра.... так що можливо, я завтра вже не студент :)

Замучило мене те навчання... в нас в групі є група і є я... група живе бо зна де... приїжджає на 2 дні... все платить... і їде... а Ромку ходи... взнавай що вчити... які лаби робити... кому здавати курсові... правда староста мене любить, тому матеріали трохи дістає в викладачів...

дістало таке ставлення до навчання... ну нащо поступати на програмну інженерію, якщо в комп'ютерах ти баран... і потім купити всі екзамени і диплом... ну куда то таке годиться....
    Причому добре, коли викладачі бачать що хочеш сам здавати... і йдуть на зустріч, слухають... а є такі.. яким тільки в радість що вся група платить... вони собі, мабуть, кошторис вже склали, що така то група має принести стільки то грошей.. і розпланували місячний бюджет сім'ї.... тьху.... як дістала така система освіти... завдання на курсову дають за 3 дні до здачі... а матеріали які мали дати на начитці (за 0,5 року) видають перед екзаменом... причому таке враження що це у всіх викладачів однакова проблема: "Ми не знали яка в вас програма, не знали що скидувати, а ви не приходили, а коли ви приходили в мене був поганий настрій"

ех... наболіло в чесного студента.... :) Єдине тішить, що квитки взяв на море....
    я вже 6 років працюю без відпочинку.... ох йой.... 6 років.... я вже й забув... що я так давно не ходив у відпуск.... :sad:

• Подобається Подобається x 10
  19. poetka

poetka Дуже важлива персона

Були з Джерелом в Бухті вікінгів,дітки набігались...
    П.С. Важка робота у вихователів Джерела....я б не змогла,хоча??????????

• Подобається Подобається x 13
  20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Якщо ти не можеш спати... треба слоників порахувати!

http://www.youtube.com/watch?v=ij-GloxRvNY

А я замучена і не виспана. Зла на мужа. Добре що працюємо в різні зміни, а то б забила. Нині ввечері спальню закриваю на клямку, і вішаю тАбличку - ПОСТОРОННІМ ВХОД ВОСПРІЩОН!!!

http://www.youtube.com/watch?v=0sS9KmKeFzE

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)