Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Поеточко,хіба ж ти одна така? Все наше життя складається із буднів,і тільки інколи бувають свята (насправді свят ,звичайно,багатенько:) )

• Подобається Подобається x 8
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А мене дивує живучість і друга молодість старої гвардії. Рінго - 71! Пол Маккартні 69. Недавно дивився по телевізору концерт Кліфа Річарда 50 років на сцені. Танцював так, що давав фору дівчатам які йому в внучки годилися. Роллінг Стоунз хоч і старі ідіоти але таке враження що вони будуть вічно.
    Різні "леді гаги" чи бритні спіерс виглядають таким собі сміттячком на фоні старої гвардії.
    А я захворів. На початку тижня взяв кілька днів вільних від роботи і поїхав в Лондон бо якраз син має між турами кілька днів. Люблю Лондон! Людина відчуває себе повністю вільною. Все пахне історією. А Темзу англійці зробили одною з найчистіших рік в Європі. Але десь підхватив грип. Сиджу і кашляю. А завтра на роботу. 30 людей чекають...

• Подобається Подобається x 10
  3. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Відсвяткували ДН чоловіка. Гості вже пішли, я тут ще посижу:morning1:, почитаю ЛФ з півгодинки і піду мити посуду:cry::girl_bye2:

• Подобається Подобається x 11
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Пів години тому прийшов з лісу.йшов туда з дуже добрим мастроєм-коли вертав мазад враження було таке ніби побував в туалєті тіпа "сортір".от такий він тепер -сихівський ліс.Фсьо йду до люлі бо без мата більше ніц не скажу.Надобраніч

5. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Музика....і шалена посмішка....:)

Сьогодні пів дня спала....пів дня вчилася....от і вся неділя:)

6. Svitlunka

Svitlunka Well-Known Member

Приблизно з таким набором починався мій недільний день.
    Але під вечір я подумала, що досить того навчання. Все одно всього не вивчу. І подзвонила подружці. Вона в мене завжди готова кудись піти:)

От ми з нею спершу по району десь більше як годинку гуляли. Потім дійшли до зупинки і вирішили в центр поїхати. Думали, що застанемо виступи з фестивалю джазу.
    Не дійшли, я порвала босоніжоко_О
    Довелось додому піти, перевзутись. А ще вислухати від мами про те, що завтра іспит, а я в дев'ятій вечора знову кудись з дому суну...

Як і очікувалось в центрі нічого не застали вже.
    Проте погуляли Площею Ринок, подивились на майстер-класи з танців:dancer: :)))

Сходили поїли і додому, а ще наговорились на пару днів наперед:) Одним слово... Задоволена:good:

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Була в п'ятницю в тому пабі, але зрозуміла, що дурненька, бо не пам'ятала як ті хлопці виглядають :shy: А підходити до кожного столику з хлопцями і питати чи то свої якось було незручно. Спитала тільки знайомих працівників пабу чи не бачили українців, казали, що ні :sad:

Зато! :) Зато в суботу була на матчі регбі з коліжанками! А пішла туди тому, що одна з них зустрічається з регбістом зі Львова, який грає за команду Лодзі! Ну і тому, що вона мала халявні білети :))) На жаль, познайомитись з ним не вийшло, бо після матчу команда пішла митись і святкувати перемогу (виграли пів фінал!), але хоч побачила.. До речі, той хлопець забив гол з найбільшою кількістю очок в матчі! Бо там в регбі за різні ситуації (ніби голи) різну кількість балів дають. Суть гри я не до кінця зрозуміла, щось в стилі "треба швидко бігати, перебігти з м'ячем за лінію, або кинути кудись м'яч під час штрафного, або лягти на м'яч і нікому не давати" :)))
    Правда думала, що вони будуть в таких формах, як в фільмах показують - типу "штучні плечі". Але тут були просто як футболісти одягнені. Кілька гравців мали резинові протиударні шапки. І ще здивувало те, що деякі гравці мали добрячі животи. Деякі виглядали так, ніби щойно з пабу вийшли. Серйозно! :)))

Після матчу пішли з дівчатами на піцу, а потім з однією з них поїхала до себе (бо друга пішла на побачення з львівським регбістом), прийшов ще одним знайомий, і ми зробили імпровізовану забаву до рання. А сьогодні з тими ж таки дівчатами поїхали на гору, довкола якої є лісок, щоб пофоткатись. Втомлена, але задоволена :)

---------- Додано в 01:06 ---------- Попередній допис був написаний в 01:05 ----------

Аліас, ти була у Львові?

• Подобається Подобається x 11
  8. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ні!!!! Читати вище...Нам усім звісно шкода,але для Алісі певне що надважкий був би вчинок, я б теж не змогла...
    Хотіла вам фотки показати з фестивалю,але десь подівся шнур від телефона шоб перенести фотки,всю хату "обрила"- нема:cry:

Останнє редагування: 6 чер 2011
    • Подобається Подобається x 7
  9. hunter

hunter мандрівник

то вже залежність :)))

• Подобається Подобається x 5
  10. TesTanya

Не зовсім так, то я присіла хоч на півгодинки за весь вечір і день, бо вже з ніг валилась.

• Подобається Подобається x 6
  11. Honda

Honda Well-Known Member

Розпочались мої модулі:sad:
    Здала курсову на перевірку...
    Готуюсь до завтрашнього модуля.
    Надзвонюють однокласники, святкувати випуск школи, хочуть замовити столик в ресторані. Не знаю, чи ще получиться піти... та й не дуже сильне є бажання... просто то такі однокласники...Тим більше там буде гучна музика, нормально ні поговорити, ні побути.... Одним словом не знаю... та й в мене трохи інші плани були на витрати.

Останнє редагування: 6 чер 2011
  12. Romko

Romko Дуже важлива персона

День сурка...петля...дежавю....
    Блін...замкнулась б та петля на якомусь радісному дні...
    Але ж так не буває...

• Подобається Подобається x 1
  13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Файний день:)Зранку побула на роботі,потім поїхала в центр на Вернісаж подивитися на вишиванки.Тихо прифігіла з ціно_О Їду 16 липня на Тернопільщину на весілля в національному стилі,мус мені мати вишиванку.Але видавати пару тисяч гривень,хай і за таку красу...Не знаю,що робити,маю місяць часу,щоб придбати.
    От щойно прийшла з перукарні,зробила манікюр.Тішусяяяя:)

14. Honda

Honda Well-Known Member

Іспанко, десь на Галицькому перехресті є фабрика вишиванок. Там набагато дешевше, і теж дуже гарні вишиванки;)

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та я читала, але чомусь мала надію, що передумає.. :dntknw:

16. TesTanya

Дуже прошу модераторів не сприйняти за рекламу!!!
    Мені на виставці львівських товаровиробників дуууже сподобались вишиванки і ціна помірна...

• Подобається Подобається x 5
  17. Summer

Summer Well-Known Member

мучусь від жари цілий день, не можливо думати, мозги закипають )) А ще світло відключили на пару годин зранку... одним словом то води не було, тепер світла....позбавляють нас по-тихенько всіх благ цивілізації...

18. Honda

Honda Well-Known Member

Моя карма
    о_О

• Подобається Подобається x 4
  19. Peri

Peri Well-Known Member

Ходила по воду до джерела на Замку.Людей - море!Нижній басейн доробляють,але багато бажаючих хлюпаються у верхньому.Приємно в таку спеку відчути цілющу прохолоду джерела:)

• Подобається Подобається x 4
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я нині витянув шланг метрів 40 і поливаю город, квіти.... дивлюсі йдуть дівчєта - дружки.... з квітами в руках... подумав... тре ті квіти теж полити... дівчєта кричєли: не треба!!!!!!!!! А я собі думаю... тож мої ближні, як не тре? така жара....

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)