Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

І ми з джаз фесту....Цілий день там тусили,спочатку на Ринку ,потім в Парку,під кінець концерту пішла жара,класний доречі був джаз,ще в принципі завтра буде...раджу піти,хто не піде багато втратить,хто нині не був втратив ще більше...
    Фоти будуть завтра,хоч з мобілки але налапали трохи джазу.
    П.С. Джаз -моя музика.:)Такщо раз в рік маю кайф...

• Подобається Подобається x 10
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Це організував Олексій Коган?
    Заздрю по-білому!

• Подобається Подобається x 1
  3. poetka

Саме він...

---------- Додано в 01:03 ---------- Попередній допис був написаний в 01:02 ----------

І доречі був ведучим..

---------- Додано в 01:06 ---------- Попередній допис був написаний в 01:03 ----------

Народу зібралось не багато не мало,але Львівські любителі джазу були,принаймні кількох "ключових" людей я упізнала.....шанований Мосесов, і аля братія,яку в обличчя знаю,але затрудняюсь пофамільно перечислити.....:)Одним слом такого маштабу вуличний фестиваль у Львову вперше,але не востаннє,на наступний рік знову обіцяють.

• Подобається Подобається x 8
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось тут добре видно їхні вишиванки:
    http://www.youtube.com/watch?v=aA_4-j2sVik

Нажаль зал був заповнений на 60%. І публіку з балкону не пускали в партер!
    Ціни: балкон - від 350 до 1500 грн, партер - від 750 до 5500 (!) грн.
    Зажралася вдова Мозгового (в.о. директора палацу "Україна").
    Із тих, кого я зустрів: Краснодар, м. Шахти Ростовської області, Мінськ, Гомель, Донецьк (одного, в червоній майці з серпом та молотом охорона потягла в кутузку - надто стрибав у першому ряду), Чернігів, Вінниця, Житомир, Москва та Підмовков"я.
    Ексклюзивна гостя - Женя Є., уродженка Уралу, нині працює в Ліверпулі, вважається найкращим російськомовним гідом. Можна їхати.

• Подобається Подобається x 11
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нині в лісі надибасьмо коробку з червоною символікою.

Якісь комуняки,певно...:sorry:

• Подобається Подобається x 5
  6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

вони шо всі так укомплєктовані:haha::))

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

точно...шоби сі не плодили:)))

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я б їм єйка повідр...:ireful1:....е-е-е...як то....:scratch_one-s_head:....кастрував,о.
    Як котів шкодливих.:sorry:
    То Христинка знає...дохтур.
    Правда...я б без анастезії.

10. hunter

hunter мандрівник

вчора зранку знову не виспався :wacko: бо розбудили мене їхати в село, попрацювали там, плечі майже згоріли))) ше трохи попікують... потім поїхали на дачу, розгрузили все що в селі понабирали :)))
    дуже повезло мені - батьки лишились ночувати на дачі, а я хотів до дому і сусіди якраз їхали, тож підкинули мене аж до самого дому :preved:
    думав буду цілу ніч фільми дивитися, та де там... був настільки вимучений, що після перегляду одного фільму вирішив трохи полежати, але "пролежав" аж 6 годин в сні)))
    проснувся в 8ій десь, почув шо комп включений - згадав шо заснув :haha: і далі ліг спати... і от десь годинку тому тільки зліз з ліжка.... :wacko:
    класно все ж таки полежати до пів 2-ї :preved:

• Подобається Подобається x 10
  11. Peri

Peri Well-Known Member

Правильно,завше говорили старі люде:відсипатисі тра замолоду,бо на пензії недадут!:)))

• Подобається Подобається x 6
  12. Summer

Summer Well-Known Member

зранку все добре, на лоджії сиділа читала робочу пресу, потім ну треба було мені взяти чорносливу з кісточками... одним словом болить мене челюсть, так сильнО, що ні говорити, ні їсти не можу, напухло...:sad: тож треба, вічно мені везе (((. Парувка в хаті - південна сторона, добре, що ролети рятують...

• Подобається Подобається x 7
  13. Filosof

Filosof Well-Known Member

Добрий день усім. Цілий день пролазила. Згоріла на сонці. Червона як рак. Зараз буду кефіром мазатись:)

• Подобається Подобається x 4
  14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

то ше пів біди,головне шоб в ночі не світилась:mocking:

15. Filosof

Уже після 15-ї години не так жарко. Вітер починає дути прохолодний з моря. Треба було мені не їхати на пляж у саму спеку.

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

з 12 год і до 16 тре було посидіти в тіні,попити доброго пива і фсьо було б супер

тепер з вас трохи шкіри злізе,будете мати на чоботи :mocking:

17. Filosof

Від пива живіт росте.
    Піду я завалюся на диван краще.

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

НЕПРАВДА!!

• Подобається Подобається x 9
  19. Honda

Honda Well-Known Member

Поїхали на озеро, позагаряли, комарі напились моєї крові, і втопила я свої окуляри:))) Ото тільки в мене так могло статись;)
    Завтра піду нові купувати:sad:

• Подобається Подобається x 7
  20. poetka

Були на закритті джаз-фесту....вчора було ліпше.....:)А зараз певне в Дзизі жара на хаті 35,чи 33 не пам"ятаю,всі всі виконавці там джазують...Ото круто, а я вдома зустрічаю будні...:sad:

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)