Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

знову не виспався :wacko: і чого мені спати не дають ніколи?

• Подобається Подобається x 4
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Хто посмів?о_О

3. hunter

hunter мандрівник

рідня... ті хто не йде на роботу...

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Гарні дівчєта не дають спати

• Подобається Подобається x 1
  5. hunter

hunter мандрівник

якби ж то... я б не скаржився...

• Подобається Подобається x 2
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

в тіні вже +24 а мені на другу бігти в універ :sad:

7. hunter

hunter мандрівник

беріть шльопки і плавки :preved:

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

ой харош
    біля мене ж басейн на мєдіку
    все хотів піти
    то не так жарко було, то ще щось
    а останній тиждень просто забув
    головне щоб в універі всьо не затянулося
    і порядок
    а шо там з форумівкою
    все по старому, буде сьогодні?
    пролітаю (((

9. comanche

comanche знайшовся

дорвався м в кийови до ноутбука.... так не звичо.... тіко не рідної мови.... але сфера послуг доволі змінилась вкращу сторону, з часу моїх послдніх відвідин. тепер вітаються зо мною російською, а коли я м починаю шпрехати Вкраїнською то й вони теж переходят на Українську. Скучив за столицею....

• Подобається Подобається x 7
  10. olya_d

olya_d Well-Known Member

І ми цього року хочемо в Київ на день-два заїхати - малий так проситься, особливо метро його цікавить)) Але в чоловіка відпустка всього 2 тижні, то нам треба сильно постаратися, щоб все встигнути, що запланували

11. Honda

Honda Well-Known Member

То Ви там порозвідуйте шо там і як, бо і я хочу вперше поїхати в Київ на день-два;)

---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ----------

Не переживай, в мене пам"яті на то багато;):good: І ти мені тоже;)

В мене ніс на пиво не реагує:haha::tongue:

12. Honda

Honda Well-Known Member

Переживала чуть-чуть за нинішній день... мало спала... але лікарські препарати і їх одержання здала (половину з них ще доучувала на парі, бо ми не знали, шо їх теж питатимуть;) ) І з соціології залік написала, 20 тестів, з яких я точно знала 3-4 о_О але покладаючись на логіку і інтуїцію написала правильно 16:good: Тож на одну проблему менше... Ще залишилось модулі написати і курсову здати... І можна буде крапулічку відпочити.. дома, серед трав і ромашок...:)

• Подобається Подобається x 10
  13. И разумеется, я не удержался от соблазна узнать, в каком же возрасте глупо надеяться на любовь и праздники! :)
    Милая девушка! Пожалуй, в Вашем возрасте действительно пора уже уметь устраивать себе праздники, а не надеяться на них и влюблять в себя мужчин, а не ждать, пока они влюбятся. :))) Уверен, Вы умеете. Ждать, пока влюбишся сама (ведь именно в этом Вы сомневаетесь?) - наверное, тоскливо. Есть способ скоротать время и повысить вероятность этого события: устраивайте праздники другим! И почаще. И не "нужному человеку" (подходящему кандидату), а просто симпатичным Вам людям, без надежд на благодарность и какой-то "результат"! Это единственный известный мне способ... влюбиться :)

• Подобається Подобається x 9
  14. hunter

hunter мандрівник

так чекав того літа... а толку? якось всьо не то...

15. Honda

Honda Well-Known Member

Значить шось не то робиш....;)
    Не давали мені спати: вночі комарики, з самого ранку майстри під вікнами плитку на балконі ставлять, ріжуть, а як закурять, то в кімнаті нема чим дихати...

16. Honda

Honda Well-Known Member

Зранку пішла на Краківський... Капець, скільки там народуо_О
    Купила собі "Каштанчиків" таке печиво зі згущенкою і черешень. Ммммм... Сидю, смакую.... і водночас перечитую курсову.

• Подобається Подобається x 6
  17. comanche

comanche знайшовся

підрозумую середину 2-го дня, враховуючи, що більшу частину першого япробув на весіллі, то в загальній складності, я поки всього день гуляю по києву.
    Пробки. Всюди, куди не поткнетесь, здається, що це вже не від'ємна частина міста, як дніпро.

Доречі про дніпро:

Його варто побачити і перепливти пройтись по мосту, чи по придніпровій смузі....
    Ой... решту допишу ввечері... час бігти....:pardon::tongue:

• Подобається Подобається x 12
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

19. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Тю...ну хоть я за вас всіх сьогодні виспалася:)))
    Зранку прибрала....зустрілась з другом ...поїхали в Городок....кота мучити
    Отак і день пролетів:preved:
    Завтра чекаю в гості Наталку вже з чоловіком...приїдуть за фотками з росписки:)

• Подобається Подобається x 9
  20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Щойно з концерту Рінго Старра...
    Wow-wow-wow... Емоції через край!
    Його гітарист Wolly Palmar = Володимир Паламарчук (гамериканець, знає українську)
    Уся команда - у "чорних вишиванках".

Перепрошую, на afterparty трохи перепив із моїм ровесником з Краснодара тому нездатний щось толково написати.

Але, хлопчики й дівчатка... Підхопити в залі "We all live in the Yellow Submarine! Yellow Submarine! Yellow Submarine!"
    Та тільки за оце одне готовий був тричі продати совєцький союз і всю комуністичну партію з авангардним загоном - Політбюро на чолі з лічно дорогим Леонідом Іллічом.

19 червня - Carlos Santana...
    Чуєте, перестаркуваті совки, які виховувалися на "пєснярах" і "лєйся-пєйся"?
    Ваші цінності (ссср, впк, побєда тощо) не варті навіть восьми тактів цих Світочів!

А краснодарець - класний мужик: у 70-х його запресувало кгб (за організацію крутої рок-банди і підпільне тиражування музики з ефіру), вигнали з інституту, потім гальмували кар"єру. Але він вистояв, виріс і виховав сина - рок-гітариста.
    І це ж треба -він розшукав у Києві свою давню студентську Crazy Love (з 70-х років) - елегантну пані, з якою він прийшов на концерт.

Life Goes On!

Фото:
    http://www.beatles.ru/postman/forum_messages.asp?msg_id=19361&cfrom=1&showtype=0&cpage=21
    http://www.beatles.ru/postman/forum_messages.asp?msg_id=19361&cfrom=1&showtype=0&cpage=22

Відео:
    http://www.youtube.com/watch?v=yqufd5sTOp4

• Подобається Подобається x 12
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)