Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Сидю,во..тьощу напучую.
    Повідаю їй,жиби на моїм похороні оркестр грав вотакуво мельодію.:sorry:

http://www.youtube.com/watch?v=KSNOcwggzoc

я перевіру....:ireful1:

• Подобається Подобається x 2
  2. Peri

Peri Well-Known Member

Ніц не пила,не курила,а язик ся заплітає і ноги "як пьоришкі"))
    Чи то погода,чи шо?
    Щойно гуляла з пеською...Глянула на небо,а там тАААкі зорі:)Так захотілося впасти в траву і дивитися-дивитися на ті далекі світи....
    ...ото буває осіння меланхолія,зимова депресія,весняна закоханість...а що літнє?:)

• Подобається Подобається x 13
  3. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

"Летнее настроение" )))

• Подобається Подобається x 10
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

та ти знаєш скільки зараз коштує оркестр?о_О А на поминки,щоб перед людьми не соромно було?Живи краще,дешевше буде:)

• Подобається Подобається x 14
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тьощина куліжанка,як зєтя ховала,то духовий оркестр грав.:sorry:
    І гостина була ого-го.:preved:
    Шо,сі тьоща спозорит?о_О
    Ніґди в світі.:nea:

• Подобається Подобається x 1
  6. Alias

І в чому те порося винне:scratch_one-s_head:(анекдот пам"ятаєш?)

7. hunter

hunter мандрівник

а який саме футбол ти вибираєш? все ж таки якшо раз тільки в рік то певно якийсь особливий матч :tongue:

8. безтурботність... навчання в школі та ін. установах :) нас вчиіть, що літо - це канікули. ось вже скільки років пройшло, а звичка залишилась :)
    я оце нещодавно з роботи прийшла, сиджу собі, вечеряю, нікого не чіпаю. раптом у двері стукають. іду відкривати. симпатичний молодий мужчинка хоче мені розповісти про якість води і ін. поки я його ввічливо відшивала, зрадницька полосата морда влізла в мою тарілку і з'їла пів мого біфштекса. і собака не впильнувала. от що значить, пізно з роботи приходити і вечеряти на самоті

9. Alias

Щось у мене безсоння:sad: Лягаю пізно і не можу заснути до четвертої ранку,а вранці теж спати довго не можу ,о 8 год. вже встаю.
    Сьогодні ранесенько пройшов дощик,посвіжіло на вулиці,але вже знову сонце шкваре.
    Попросила знайома з місцевого форуму пофоткати дочку в садочку:)хм..випуск ,тобто з ясельної групи переводять в садочок,ну якось так.Я хотіла піти впофоткати дитину в групі,познайомитись з дівчинкою...Та не тут то було!Вихователька сказала тій мамі,що я повинна пройти медогляд,а на рану,щоб фоткала з місця,ну можна пару разів втати і з місця сфоткати,бо у них є запршений фотограф.Знаю я того фотографа-гроші добрі бере, а фоткає як-небудь.Видно вони мають якийсь відсоток від нього.
    За медогляд вихователька,звісно загнула.Коза.:diablo:

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

..от над чим задумуюсь.. Поляки платять меж. страховку. Це обов'язково. Платять чимало. За ту суму, яку оплатять протягом життя, можна зробити пластичну операцію, ця сума близька до тих, які потребують онкохворі на лікування. Короче, багато грошей. А що вони з того мають? В знайомої була підозра на пухлину в мозку. Сказали, що в гіршому випадку пару місяців протягне. Щоб детально перевірити, треба зробити аналізи. В державній лікарні найближчий вільний термін - через 3 міс. Звісно, пішла до приватного. Мій чоловік. Хотів вирізати собі бородавку. Та сама історія - вільний термін через пару місяців. За фляшку добрячого віскі в лікаря знайшовся вільний термін вже (процедура зайняла 3 хв). Ще хотів здати певні аналізи. Навіть знайшлись вільні терміни на зараз. Але там потрібен наркоз. Його задарма на роблять. Можна терпіти без наркозу (а то йой яка неприємна і болюча процедура). Прийшлось домовлятись з приватною клінікою..
    І от думаю, якщо так чи сяк треба платити, якщо різниці нема, то навіщо платити більше? :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 8
  11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Фінал ліги чемпіонів:)))
    Класний день:)Боюсь зурочити,але життя починає налагоджуватися і повертатися до мене не задом:)))
    Чудовий настрій,до відпустки залишилось якихось 19 днів))
    Єдине невирішеене на сьогодні питання- літній відпочинок.Швидше за все прийдецця їхати кудись самій...

• Подобається Подобається x 8
  12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Аби Ви не дивувались через 19 днів... )

13. poetka

poetka Дуже важлива персона

А,що буде через 19 днів????Іспанка відвідає Прагу?Було б добре,шкода мені ..таке файне дівчисько ...треба щоб хороший хлопчинка її розгледів,але де такі файні водяться????:)

---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:56 ----------

Спекла батони.....на дворі баня, в мене в вухах оркестр,до чого то у вухах гудить,хто знає? і при чому цілий день...

• Подобається Подобається x 5
  14. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

То до форумівки;):give_rose:

Ото я тормоз:haha:.....поперлася сьогодні на 9.00зранку хоча на практику треба на 10.30...ще можна було виспатися нормально:crazy:
    Немали що до роботи.....і ми ,20дівчат мили одною шваброю аж цілий практикум:)))
    Такс...ще здала залік......:preved:
    Приїхала додому,зготувала обід.
    Зараз братимусь курсову писати:wacko:

• Подобається Подобається x 6
  15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Олю,десь чув (чи читав) шо дзвін або шум у вухах -то тиск

• Подобається Подобається x 6
  16. Honda

Honda Well-Known Member

Починаються гарячі дні ( і навіть зовсім не тому, шо літо;) )
    Цілий день бігати по кафедрі, корпусах, крім того шо є ше пари, ще й треба хвостики зменшувати:) доздавати, захищати лаби
    Курсову вже написала, треба тільки редагувати, гарно оформити і на наступний тиждень здати...
    А ше в останні дні ось сидю і пишу соціологічне дослідження про роль родини у житті студента...
    Одним словом: завал:cry: треба розгрібатись....

• Подобається Подобається x 7
  17. hunter

hunter мандрівник

був сьодня на озері, трохи поплавали, потім нізвідки взялась злива і то така нормальна, постояли під парасолькою))) вона закінчилася, і ми далі пішли плавати)))

лінь прилізла якась така до мене.... навіть писати не можеться/хочеться :wacko:

тре довечеряти і лягати дивитись "друзів" :)

• Подобається Подобається x 9
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я б так хотіла десь поплавати.. Сусіди з "особняцької" частини нашої вулиці поставили собі басейн.. Так і хочеться зі свого 10го поверху до них скочити! :)))

• Подобається Подобається x 9
  19. Markodius

Markodius Well-Known Member

20. Filosof

Filosof Well-Known Member

Доброго дня, усім. Такий чудовий день. Правда, спека. Сподіваюсь, піде дощ. Я сьогодні прокинулась рано. :))) У мене є трохи часу. А далі сяду за кваліфікаційну. Я сподіваюся на те, що усе буде добре. А завтра мене цілий день удома не буде. Заробила трохи грошей. Поїду у центр. Хочу заїхати на "Привоз".
    Життя таки чудове!

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)