Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Замахана, забембана, і взагалі..
    На вихідних дівчата приходили повчитись української мови (писали звіт про поїздку до Львова). Так цікаво було почути відгук збоку. Може потім викладу те, що написали, після того, як екзамен здадуть, а то їх вчителька з України, мало де лазить в неті :)))
    Вчора цілий день і пів ночі обробляла фотки. В 3й ночі закінчилась муза, але спати не могла, бо чоловік ще працював, тож подивилась кіно, після якого якась мура снилась.
    В п'ятницю були в студ. пабі, де зустріла українців. Дуже цікаво, до речі, зустріла :) Ми вже йшли до таксі, виходили, а на вулиці якийсь хлопець сказав "бл***" :))) В Польщі то не щоденне видовище! Ми перед тим спілкувались з американською китаянкою і німцем англійською, тож мій чоловік автоматично до того хлопця англійською спитав "where are you from?". Коли відповів, що з України, то я вже підійшла ближче і познайомилась. Хлопці приїхали з Миколаєва, працюють на бетонному заводі. Казали, що важка робота, але шо робити - в них вдома взагалі ніякої роботи нема.. Домовились за тиждень знову там зустрітись. Надіюсь, що прийдуть, не забудуть.
    П.С. На польських дискотеках вже масово крутять пісню Вови зі Львова "Сексуальна", знайомі поляки підспівують, як чують її, а також мають цю мелодію на дзвінках на телефонах :)

• Подобається Подобається x 13
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Програв Мих суд... львівшкій адмінісрації.... буває... не все в середу Петра.

Хоча суддя вкрай здивував.

• Подобається Подобається x 8
  3. hunter

hunter мандрівник

як так о_О
    тре було їм понарозказувать!! ;)

а я ось пів дня мучусь з першим розділом диплому, тре набирати вручну безкінечну кількість формул - а то так довго :wacko:

• Подобається Подобається x 7
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вчора нарешті одержали фотоаппарат,радості повні штани!:yahoo:
    Ввечері не було інтернету,щось там у нашого провайдера трапилось.Але в цьому є одна позитивна сторона-був час на читання інструкції до фотіка і спати лягла раніше.

• Подобається Подобається x 11
  5. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А я белок с руки кормил. Прикольные такие. Висит на дереве вниз головой, держась задними лапками, а передними держит орех и интенсивно его точит. Дает себя гладить. А мелкие бельчата людей еще боятся.

• Подобається Подобається x 10
  6. poetka

poetka Дуже важлива персона

Вчора було те саме...жоден канал не працював...

• Подобається Подобається x 1
  7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

І з сателіта не показували?

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

так то ж про вчора вона і писала.У нас теж таке було.І бабця з херсонщини дзвонила,скаржилась,що нічого не показує.Вже думала,що у них "тарілка" накрилась:)

• Подобається Подобається x 3
  9. Markodius

Markodius Well-Known Member

Ах! Ну і спека, сходив до мами в школу допогти, вернувся в стані вареної капусти...І літо тільки розпочинається, а ще годували обіцянками, що таке як минулого не повториться, вже +30...=/

• Подобається Подобається x 2
  10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Сильно не расстраивайтесь, есть на них еще Высший суд

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

вже нахляпав оскарження.... то гра довга....

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не буду оскаржувати видалений тобою допис в темі,де він був доречним і не був офтопом.
    Ліпше закину тут,бо,бігме.від тої картини мене шляченько фтрафив.
    Акурат,біля дитячого майданчика,перед під"їздом якісь вумні поставили реклямний щит.

І клієнти зразу з"явились...

Нєфік бавитися.
    Пам"ятати треба.
    І подбати наперед.

13. poetka

Капець....
    А я лікую зуби,чи то я до такого стоматолога потрапила,ну ціни просто "аут"...

• Подобається Подобається x 4
  14. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Сейчас хоть выдирают без боли... Лет 10 назад удалял 8-ку, чуть не сдох в кресле, а 2 года назад укололи, через 15 минут зашел, не успел сесть - готово! Что, всё? Да, можете идти... А я и не почувствовал даже...

• Подобається Подобається x 4
  15. poetka

Ото зараз в мене наркоз відходить...всі зуби чую,наче як ескома,годі розмовляти і навіть пити:)

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

П.С. зате немаю дірочок і карієсу:)

---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ----------

І я років таксамо з 10 лікувала канали і видирала нерв без наркозу,то мені видається,що я родила легше ніж той зуб мені лікували,доречі на Академічній( нізащо туди не піду..ніколи)

• Подобається Подобається x 7
  16. hunter

hunter мандрівник

Ромку, то десь на шафарика-пасічна-лисенецька таке стоїть??

17. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

і нашо вам того телєвізора?:scratch_one-s_head:
    Я дивлюся двічі на рік.....і нічо мені не бракує:)))

Втомилась страшенно:crazy:
    Сьогодні був цікавий день....неЗвичний....:)
    П.С.Пішла писати деталі у відповідну тему;)

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Таде я в таку глуш їздю...:nea:
    То Рясне о...:sorry:

19. hunter

hunter мандрівник

просто той хлопець такий знайомий, думав шо то мій малий...

привітання президента на НР і шо ше?))))

20. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

:haha::haha::haha:
    нє..не попав:tongue:
    футбол.....і Євробачення:)

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)