Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Так ти зрівняла :) на Півдні швидше,ясна річ, а у нас у Львові десь наприкінці червня...:sad:

---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ----------

Діти в шлколі співають:"Час прощатися",я в шоці так класно італійською виходить, я сиджу і кайфую,вікна прямо у двір школи виходять.Які ж вони молодці:)
    http://www.youtube.com/watch?v=szbFMGUEEAU

• Подобається Подобається x 7
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Нічого собі! В українській школі співають італійскою пісні.неподобство.навіть у нас на півдні і то всі пісні сьогодні співали українською...а в мене дві школи поряд :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Яна закінчила перший клас. Мали нинька лінійку в школі.:give_rose::give_rose::give_rose:
    Навчальний рік пролетів, як один день, оком не встигла змигнути.:pardon:
    І то так ціле життя пролітає...
    Ех...:dntknw:

• Подобається Подобається x 12
  4. hunter

hunter мандрівник

уху :yahoo:
    сьодня зранку доробляв перший розділ диплому - ляп-тяп склєпав все докупи аби було :))) прийшов до дипломного керівника, він подивився і сказав шо кльово :preved:
    ше пару слів договорив і виходить шо диплом - то так легко зробити :crazy:, а я ним так переймався :wacko:
    до кінця наступного тижня дороблю його майже повністю і буду халявити :yahoo:
    я щасливий! :preved:

• Подобається Подобається x 9
  5. Alias

Аварія на трубопроводі,немає ніякої води,а мені треба вийти..а голова немита.Коли буде вода ніхто не знає.Блін!

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

:))
    я якраз в душ іду
    ще накаркаєте мені

• Подобається Подобається x 1
  7. Alias

Кар!Кар! :)) :))

8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я сегодня утром проходил мимо интерната для глухонемых детей, дети выстроились перед крыльцом на котором стояли разные тети и дяди, впереди женщина которая с помощью жестового языка переводила. Дети между собой активно общались, но тут зазвучал гимн, переводчица сообщила об этом и дети перестали общаться жестами, и стояли по стойке струнко, пока гимн не закончился. Обалдеть.

А трускавки у нас 20-30 грн,сегодня в обед откушал, попозже еще за мороженным схожу и с клубникой приготовлю

9. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Сьогодні всі школярики такі красиві....у вишиванках:preved:

А наша мальота в суботу тести здає.....в Перший клас піде:)
    А нам показати:give_rose:
    В мене так постійно.......чим більше за щось переживаю....тим краще воно виходить:)

П"ятниця.......4пари і всьо клінічні дисципліни....голова зараз відвалиться:crazy:....ледь до дому долізла.

10. poetka

Та ше нізя,треба середину обробити,шоб гарненько було,але я й так тішуся,буде вже де лашки сушити,то був мій головний біль,коли падав дощ, а я перу часто,часто,чоловік щодня сорочки міняє,малий футболки ну і я звісно,так виходить через день перу,перу,перу...

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

Нічого не робиться,розлінилась я "товаріщі",розлінуйте мене будь-ласка,треба пилесосити і мити підлоги, а мені ліньки.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

То видно на дощ :)))....на мене теж лінь напала....а мені ше капусту садити треба :mocking:

• Подобається Подобається x 10
  12. olya_d

olya_d Well-Known Member

Весь тиждень так погано себе почувала, ледве ходила, сьогодні нарешті трохи попустило, а то я вже в лікарню збиралася йти :sad:
    Але тепер інша хвороба - лііінь....Хочеться лежати, читати, балувати чимось себе кохану...але ні, треба йти підлити свою зелень на грядці, вечерю зготувати. А так не хочеться!
    Хочу вже вівторка - в малого в садочку випускний, вже моє сонечко дорослішає, так то швидко час летить...не встигаю за ним, за тим часом..

• Подобається Подобається x 13
  13. Hyligan

Hyligan Іронічний

А я капусту посадив і можу лінитись з відчуттям виконаного обов'язку :)))

14. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Гуляла сьогодні пів дня з племінницею )) як діти швидко ростуть, то капєц просто.. ще недавно маленьку принесли, а тут вже майже ходить, щось вигукує схоже на "мама", така самостійна, повзає, характер свій показує)))

на вулиці так тепло, сонечко гріє.. так хочеться на озеро.. прикупила 2 купальника собі ) буду юзати)

• Подобається Подобається x 12
  15. poetka

Мене страшно голова болить,вчора сиділи до 2 ночі дивились Україна має талант, я трохи розчарвана,бо вболівала за сильних двох хлопців(не ті,шо двійнята), а вийшло,що якийсь реперщик і фокусник....:sad:

• Подобається Подобається x 6
  16. Alias

А у нас сьогодні трускавки по 35!кабачки вже по 10,а були по 8 і помідори 20 ,пару ж днів назад все було дешевше,що це вже коїться?
    У вівторок чи в середу повинен прийти фотік.Виявляється,не таке вже й просте діло замовляти через інтернет....

• Подобається Подобається x 10
  17. ContRaSt

нарешті дали гарячу воду)) радості нема меж)

• Подобається Подобається x 4
  18. Alias

А нам відключили з 25 до 3:sad:((

• Подобається Подобається x 3
  19. ContRaSt

нам 16 травня відключили) і сьогодні дали, така несподіванка, зовсім неочікувала.. думала дадуть десь в кінця червня))

• Подобається Подобається x 4
  20. poetka

Готувала їсти ,втомилась,прийшов народ і все здуло за 15 хв.о_ОАле мені приємно,коли смачно і всі аж до крихт все вилизують...:)

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)