Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. comanche

comanche знайшовся

Ходив щойно на обід... голова не варить... вирішив прогулятись ... зрозумів чому всюди, кепкуючи з програмістів, підписують, що ми постійно згадуєм в чому заключається сенс життя.... так ото воно все правда! :)

---------- Додано в 16:57 ---------- Попередній допис був написаний в 16:56 ----------

:sad: шкода...

• Подобається Подобається x 8
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

гггг,давайте! Зі Львова тролейбусом в Южноукраїнськ-прикольно.Тільки прихватіть там ще одного з Городоцької:))Зустрічати як,з ким,з братами-санітарами?:)))

• Подобається Подобається x 9
  3. Honda

Honda Well-Known Member

І щось мій скайп не включається:sad: :cry:

• Подобається Подобається x 1
  4. comanche

comanche знайшовся

З городоцької там трамвай буде їхати.... правда не пам'ятаю коли... тре уточнити в депо... :)
    скайп не вмикається ні в кого... проблема з серверами... в мене працює.. бо не розлогінювався... а в більшості вилетів...

• Подобається Подобається x 4
  5. kjk

kjk Дуже важлива персона

Хз в мене добре працює
    спокійно перезайшов...

6. hunter

hunter мандрівник

йой :wacko: ото деньок - зранку в поліклініку, потім додому поснідати, далі в політех, потім ше в центр, далі в парку погуляли :) потім знов в поліклініку, знов додому, знову в центр, знов додому :haha:

от тепер сижу ксерокси мучаю переглядаю догори дригом, ніяк не можу почати.... ех....

напланував на завтра праці "выше крыше".... о 8:04 прокидання, кільканадцять справ, і в 15:30 вже маю бути на вокзалі, їду за місто я, "Свято Весни" буде :preved:

• Подобається Подобається x 6
  7. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

вижила:crazy:
    Мої хороші результати оголосять в понеділок:)
    Пари....після пар на клініку:wacko:
    Потім швиденько на Сихів забрати малу з садочку...бо не було кому....погуляла трохи з нею:)
    Ну а потім пішла "досліджувати" політех:)
    Ще почитаю конспекти і в люлю:)
    Та й усьо....:give_rose:

• Подобається Подобається x 7
  8. hunter

hunter мандрівник

яке пиво пила?

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

обобрали...подогрели(с)...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пішов на Шувар.... купив трускавок.... смИтани.... штрушлю...

житіє вдалосі....

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бачилась зі знайомими українками :) Наговорились, прогулялись, спочатку пиво, потім тортик :))) На пиві сиділи на столиках в центрі. В певний момент почула знайомі нотки.. Обернулась - на великому телевізорі Вова зі Львова! о_О Цей його хіт "Сексуальна, небезпечна.." І знаєте що? В Польщі навіть Вова викликає гордість :)))
    Тортики ходили-шукали довго, бо або якісь залишки були в кафешках, або було закрито (так, о 18:00 тут багато закладів харчування закривається навіть в самому центрі! так ніби люди під час роботи мають йти в кафе.. не люблю того страшенно!).. В результаті знайшли досить цікаве кафе з чудовим асортиментом солодощів. І інтер'єром, який на 100% відповідав назві "Віденське кафе": колони, великі абажури, фонтанчики, старі м'які крісла як з музеїв.. Мені сподобалось :)

12. Alias

І по чому у вас трускавки? У нас сьогдні були 20 грн кг

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Різновид тотих?:nea:

14. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

о_О А шо то таке???

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

і я брав по 20.

штрушля? то такий білий хліб у формі плетенки, чи просто плетенка...

---------- Додано в 08:19 ---------- Попередній допис був написаний в 08:18 ----------

не тотих....

• Подобається Подобається x 3
  16. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Вітаю всіх школяриків, їхніх батьків і звичайно вчителів із закінченням навчального року!!!
    Вихідний, йдемо з дочкою на шкільну лінійку. :)

• Подобається Подобається x 10
  17. hunter

hunter мандрівник

ех, половина планів рухнула...... :wacko:
    головне щоб з іншою все було добре ;)
    гарного всім дня :preved:

• Подобається Подобається x 4
  18. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я б не їла....краще нашої дочекатись, я ще навіть бульби молодої не купувала....здавали знайомі на ринку на перевірку,то там токсини в 50 разів перевищують норму, а за трускавки,так взагалі мовчу...

---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ----------

Для мене цей день, як і 1 вересня- печаль...але ніц не вдіяти,це не доля,це ...Ну менше з тим,бо я себе накручу,накручу, а потім ....(НЕХАЙ ВСІ ДІТИ РОДЯТЬСЯ ЗДОРОВИМИ!!!)ТАК ХОЧУ І ВСЕ!!!!
    Зробили мій балкон:good:тепер такий весь розсувний великий,металопластиковий,Клас!!!!!Помила його і зараз біжу до стоматолога,підтримайте ,будь-ласочка,будуть канали пломбувати.....без наркозів...о_О

19. Markodius

Markodius Well-Known Member

о_О
    Співчуваю, але тримайся! Все буде гаразд)

20. Alias

Олю,так це вже наша У нас бабки з дачі привозять і зраз ж біля зупинки на базарчику продають.А от для бульби ще не час .Молоду бульбу вирощену звичайним способом,не під плівкою треба чекати ще тижнів два-три

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)