Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

а до того була менш посилена?:))
    я за день стільки набігаюся....що навіть на фізкультуру йти не треба:blush:
    Погода фе:cry:
    Стільки справ в універі за сьогодні треба зробити,що аж йти не хочеться:wacko:

• Подобається Подобається x 6
  2. comanche

comanche знайшовся

відновив свої водні процедури...
    на 6:45 в басейн.... до 7:40..
    заряд енергії на весь день :good:
    правда після року відсутніх плавальних рухів, зовсім забув що повітря під водою треба видихати... а то я на 4-му крузі почав задихатись... вдих.. голова під водою.. гребок...гребок..гребок..гребок.... вдих... і нема куда...
    і тільки потім до мене дійшло... що вдихати нема куда... бо старе повітря не видихнув... здавалось би стандартний рефлекс.. а й його забути можна....
    вивалився розпарений з басейну.. в одній футболочці... а тут на тобі... дощ і вітер.... добре що я живу недалеко.... (700м) не сильно продуло...

• Подобається Подобається x 8
  3. Sauer

Sauer Well-Known Member

Таке питання: де по Львову можна купити(замовити доставку) живої риби?...конкретно осетр.
    Конче - на сьогоднізавтра.

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Сітка на вікнах - років з 10. Комарі тільки в лісі. Нє?

Потепліло! :)

---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

Ой, як це знайоме. :)))

Але ви вже начебто диплом здали:scratch_one-s_head: ... Значить не в тему.:pardon:

---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ----------

• Подобається Подобається x 2
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Скільки себе пам"ятаю сітка є весь час на вікнах,але вони умудряються залітати через двері:)

Весь день сьогодні в біганині.Поліклініка-до Оленки завтра знову прийде МПК, базар.магазини,вибір фотоика.Замовили на завтра Кенон Д 500.Зараз приберу в квартирі та й буду відпочивать.Надворі така спека! Поряд зводить з розуму аромат піонів...

• Подобається Подобається x 8
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Їм 0.5кг відерце морозива

7. Alias

Один? Отак зразу сам о,5 кг?І тоді що,по кейджику на ковзанах кататись?:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  8. kjk

kjk Дуже важлива персона

легко [​IMG]
    цо то є? :)

9. Alias

то був колись анекдот як грузин дівчину морозивом пригощав,я запам!ятала тільки останні слова..:)))

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Саакашвілі?
    чи якийсь інший анекдот

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А в нас нема комашні :yahoo: 10й поверх чи що.. Минулого року трохи було, а зараз цілодобово вікна відкриті, світло ввечері горить, нічим не заслонені - і нічо не влітає! :yahoo:

• Подобається Подобається x 5
  12. kjk

kjk Дуже важлива персона

2й поверх
    ніяких сіток
    комарів практично ніколи немає

13. Alias

А у нас 8-й поверх,але комарі бувають навіть взимку,бо в підвалі тепло
    Тівльки що попала під таааку зливу.промокла до нитки!Народ поховався хто куди,а мені пофіг:))Я просто насолоджувалась тими пружними струменями води,що шмагали моє тіло(мазохістка,нє?:)) )Мабуть я видалась дивною тим людям,що бачили усміхнену дівчину яка повільно йшла і підставляла обличчя зливі...А вітер зривав цвіт акації і жбурляв мені в волосся:)білі квіточки заплутувались,прилипали до нього ...от вам і наречена з білими квітами у волоссі:)

• Подобається Подобається x 14
  14. Filosof

Filosof Well-Known Member

Блін, уся розбита. Не знаю як скоро можна відновитися.

• Подобається Подобається x 5
  15. Markodius

Markodius Well-Known Member

Уря! В Києві нарешті пройшов файненький дощик! І в нашому задимленому місті запахло свіжістю)

• Подобається Подобається x 9
  16. Після роботи розболілась голова...таблетки не допомагають...Влаштувала собі вимушений відпочинок...Ця погода мене доконає...

17. Alias

І в мене голова розболілась.Таблетки теж не допомагають.Невже погода винувата?

18. Я метеозалежна ...

19. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Тоді будьте чутливі до побажання "Відчувайте себе краще і з позитивними емоціями!!!"

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

:cry::cry::cry:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)