Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. comanche

comanche знайшовся

слухаю холодне сонце, попиваючи кока колу.. та думаю куди сьогодні піти в межах обстеження львова.... :)
    а ще працювати треба.... мммм... не хочу

• Подобається Подобається x 7
  2. hunter

hunter мандрівник

після вчорашнього важкого дня ліг я спати, зранку прокинувся в 5ій і заледве десь о 8ій заснув :sad:
    почався в мене насмарк, шось голова поболює... ех, ніззя хворіти!!!
    а ше після вчорашнього футболу все тіло тепер болить - ледве рухаюся :wacko:

• Подобається Подобається x 5
  3. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я піду на 15. 00 в університет. Я так хвилююся за цей захист, який буде післязавтра. Просто сил нема.

• Подобається Подобається x 8
  4. kjk

kjk Дуже важлива персона

а у нас гроза
    якраз встиг додому з центра долізти

• Подобається Подобається x 2
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Старість -не радість:))

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Для розслаблення (надіюсь) почитайте тему "Як Ви захищали диплом?" ;)

В мене закінчився дуже шалений, але неймовірно чудовий тиждень! А займалась майже цілий тиждень приготуваннями до великого святкування ДН знайомого, якому 30 років виповнилось. Займалась збором знайомих, обговоренням що подарувати, де що купити і частину подарунків шукала і купувала.. А саме - набір посуду для суші (такий класний вибрала, що аж шкода було віддавати), і випадково знайшла японський оригінальний ніж для суші! :good: Та всі неофіційно називали моїм подарунком його дівчину, бо я їм трохи помогла недавно зійтись :blush:

Ну і я не була б я, щоб чогось не втнути.. :blush: Знайшла в неті сестру іменинника, попросила її відфоткати мені його дитячі фотки, позбирала від інших знайомих всякі фотки з різних поїздок і забав.. Ну і зробила фото-презентацію з тих всіх фоток під пісню "Forever Young". Це був постріл в яблучко!! Ми були в клубі, де збираємось щотижня на караоке, тому при нагоді пустили це відео на великому екрані. Ще й пощастило, що в той день був день студента університету (тут в різний час різні дні студента в різних вузах), в клубі майже нікого, крім нашої компанії не було, тож вечірка в клубі перетворилась на велике святкування ДН :preved: Презентація всім сподобалась, іменинник був в великому шоці, чуть не плакав.. А потім ми з його дівчиною заспівали пісню крокодила Гени під караоке-відео з мультика :)))

В суботу були поправини на дачі на шашликах. А в неділю відходила від того всього..
    А ще придумала виставити ровер в коридор. Припнула до труби. Маю надію, що не стащать. Зато тепер більше місця в кімнаті :) На днях поїду за столиком (тут один магазин зробив акцію і розкидав по поштах купони на 20 злотих на закупи в них. ото думаю якраз буде столик)..

Та й таке..
    (вийшло багато, але то ж за цілий тиждень :mocking:)

• Подобається Подобається x 16
  7. Alias

Я то думала,чого це тебе майже не було на форумі,аж он воно що...:)

• Подобається Подобається x 3
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Попали в лісі під зливу...
    20 хвилин стихії...яка то краса!!!
    Мокрі,як хлющі...і,як би очищені....
    Скажу відверто,кричали і скакали з Зоряною нарівні...обоє.
    Давно так класно не було...

• Подобається Подобається x 16
  9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а мене від неї врятувала хвилина часу

10. Малявка

Малявка на своїй хвилі

На днях найшла на мене хандра. Все якось давило. Тільки малий тішив, сонечко моє. І я нарешті визнала, що не вмію відкривати душу. Добре,що чоловік проявив терплячість і наполегливість. Буря майже вщухла..
    Так хочеться гармонії зі світом. А то таке відчуття, що мене викинуло на бік дороги і я ніяк не можу відновити рух із часом.
    А зараз так - слухаю улюблену музику, ЛФ, із вікна приємно подуває прохолодний вітерець, а на підлозі синочок пробує на міцність іграшку. Здається, що по нотках повертаю ту гармонію...

11. Alias

А у нас тільки гримить,хмари то набіжать,то розбіжаться і ніяк небо не розродитьсь дощем,зливою...

• Подобається Подобається x 7
  12. Peri

Peri Well-Known Member

У нас так само...а десь,зовсім поряд,пройшла гроза,бо відчувається свіжість і небо ніби очищене,проясніло...

• Подобається Подобається x 5
  13. Markodius

Markodius Well-Known Member

А в Києві як завжи...вітерець піднямся - хмари нагнав, побуянив трохи, от тобі і вся гроза. А я так сподівався...=/

• Подобається Подобається x 3
  14. Filosof

Filosof Well-Known Member

Доброго ранку. Я забула взяти учора у наукового керівника відгук. Думала він мене уб'є. А виявилося - нічого страшного. У мене завтра захист (сподіваюсь не з'їдять). Тримайте за мене кулаки. Щоб я уже вийшла бакалавром звідти.:)

• Подобається Подобається x 12
  15. Markodius

Markodius Well-Known Member

Ну ось зателефонувала Зав.практикою і тепер мушу пертися в коледж...=(

16. comanche

comanche знайшовся

Продовжую свої мандрівки Львовом.
    Сьогодні підкорив "Музей Скла" що на Пл. Ринок 2.
    Потрапити сюди намагався разів 5 і постійно то зачинено, то зачинено :) Мммм в цілому враження позитивні, оскільки квиток вартує 3 грн, для дітей/студентів/пенсіонерів/депутатів та інших малозабезпечених груп 2 грн.
    Ну от експозиція по кількості на цих 2-3 грн і тягне.. як і час оглядання. Доволі мало експонатів, думаю більше користі вони б принесли якби були в приміщенні якогось більшого музею. Хоча потенціал безумовно присутній, от тільки здалось би перемкнутись не лише на "своє рідне", але і зарубіжні скляні вироби. Особиста оцінка 3 з 5 через малу кількість експонатів :)

Через те, що наше місто не дуже багате на музеї, вирішив я почати оглядини кав'ярень. Перші дві лежать все на тій же пл. Ринок, одна одразу ззаду ратуші (не знаю як називається, кав'ярня з диванчиками під накриттям).
    Диванчики зручні, хоча не завше, декотрі не мають бокових спинок, що може сотворити дискомфорт, якщо раптом ви заселите максимальну допустиму вмістимість останнього (3, а на деяких 2 людини).

Сервіс - швидкий, але не завжди приємний, а ще іноді офіціанти забувають забрати чайові о_О. доводиться самому нести до каси, щоб компанія яка всаджується одразу після того як ви встанете (дуже рідко зустрічаються вільні місця) не забрала все ці ж чайові собі :)

Нажаль про якість харчів в плані "яголоднийдайтеїсти" я сказати не можу, оскільки не люблю обідати в кав'ярнях. А от про напої можу росказати більше.
    Ціна коливається від 10 до 40 грн. Причому левова частка базується в середині 23-30 грн. За 27 грн можна випити доволі пристойні Лате (за фірмовими рецептами) а також Еспрессо (аналогічні рецепти).

Отож особиста оцінка:
    Розташування: 5 з 5 (гарний краєвид на пл. Ринок, ввечері доволі стримане освітлення)
    Комфортність: 5 з 5 (не голосно грає музика (хороша музика, як на мене), якісні диванчики, столики, ввечері дають коцики)
    Сервіс: 4 з 5
    Ціна: 5 з 5
    Загальна оцінка 4 з 5 тільки через те що не можна забронювати столик :)

Кентавр
    Комфортні диванчики на дворі, і не дуже комфортне розташування столика. Доводиться щось одне з двох сувати. Сервіс приємний, але трохи довгий. Поки чекаєш свою каву, можна прочитати пів газети. Добре що я рідко кудись спішу, а тому насолоджуюсь спогляданням перехожих. Базується поряд вищезгаданої кав'ярні, трохи нижче ратуші. Безкоштовний вайфай буде корисний людям котрі активно серфять нет (в мене купа халявних мегабайтів, тому мені він виявився без потреби). Ціновий діапазон напоїв (кавових) коливається від 25 до 50 грн. Стосовно десертів то: 20-50 грн. Потішили мене смачним сирником з клубнічною підливою, сьогодні, а також екзотичним лате. Готували довго але смачно :) Офіціант люб'язно поцікавився чи сподобався мені чізкейк. Таку участь помічав лише в театрі ім. Заньковецької: Ашер, що на вході перевіряє квитки. Завше питає чи сподобалась мені вистава. Загальна оцінка Кентавру: 5 з 5. Тільки тому, що як я вже казав, я рідко кудись поспішаю. Для любителів швидко прийти, випити кави, та втікти, мабуть даний заклад не підійде.

От таке коротке рев'ю моїх сьогоднішніх походеньок. Сподіваюсь інформайія трапиться комусь в нагоді.

• Подобається Подобається x 13
  17. kjk

kjk Дуже важлива персона

В нас є якась тема про кав"ярні?
    зробити тему, прикріпити і просто без всякого флуду добавляти такі пости про львівські місця/готелі/музеї
    було б дуже корисним
    ???

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ми вночі часом в лісі проходим біля мешкання отаких.
    Здорова ж махіна.
    Як пролітає над головою,то аж вітер здіймається.

• Подобається Подобається x 4
  19. hunter

hunter мандрівник

ех, просидів цілий день дома, весь день шмаркаю, хворію, капець, пічялька така... :sad:

20. Honda

Honda Well-Known Member

Сьогодні поїхали з подружками на маленьке озеро біля гуртожитків на Підголоско позасмагати.
    А від завтрашнього ранку буду робити зарядку більш посилено. Подивимось на скільки мене хватить:))
    А зараз ще трошки повчусь, вийду на балкон перед сном....

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)