Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Пішли ми з чоловік по центрику прогулятись,зайшли в Вероніку,(професійна звичка:)) 100 гр. тортику П"яна вишня 24 грн., я в такому не скажу шо легкому шоці....тож 1 кг. виходить 240 грн.о_Оо_Оо_Осамий простий торт,собівартість його ну максимум...не скажу скільки,ну явно нааабагато менше......я за свої торти беру значно менше і то деякі кажуть,шо дорогоо_О

---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ----------

Налазились по центрі,людей не багато,зараз тривають Віртуози...намовлю свого чоловічка сходити.

• Подобається Подобається x 14
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Відтанцювала на вуличній сцені,думала Наталка пофоткає..та де там! Щось там сталося с фотіком і не зробила ні одного знимку.А салют був файний...прямо мені у вікно.:)

• Подобається Подобається x 16
  3. Alias

Всю ніч мені спати не давали спека і розгулявший народ...пісні,ржач..Десь до 4-ї ранку "козу водили", біля шостої почали машини до магазину товар підвозити..а в машині музика,а продавчині теж не мовчазні..
    Під ранок заснула...і приснився Львів....так имхо.спокійно,душевно....

У нас гримить,може дощ піде,хоча ми з сестрою зібрались піти на річку пофоткати..

• Подобається Подобається x 10
  4. Була зранку в церкві ,відвідала могилу колежанки .
    Дома ,вилежуюсь ,дивлюсь якусь мелодраму ...
    Вікно відчинене ,білий бузок заглядає в вікно ...
    Спокій ,тиша...
    Рай ....

---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:37 ----------

:give_rose::blush::give_heart::give_heart::bye2::ies:

5. Honda

Honda Well-Known Member

Проводжала Коханого на вокзал, додому.... аж сонце за хмари сховалось.
    І тепер знов чекати тиждень до нової зустрічі:)
    Заходили вчора в Кулінарну студію на Кривій Липі. Які там смачні страви, і порції великі і відносно того ціни не є дорогі;)
    А потім вечером вертались додому, попри купки гопнічків. Так не люблю того. Аж інколи страшно..
    А зараз подзвонила сестра триюрідна. Підем десь на морозиво..

6. Alias

Нікуди ми не пішли,подзвонила клієнтка,зробила замовлення на сеце з рафаелками на весілля..Тихий смуток навіває саме слово "весілля"...З того всього "расстройства" пішла і зробила піццу...мм вже аромат по всій квартирі.Зараз зроблю велике горня кави,кусень піцци і буду балдєть.:)

7. Filosof

Filosof Well-Known Member

Добрий вечір усім. Маю захищатися у середу. Аж трясеться усе у середині, як подумаю. Боюсь, що заклюють. А завтра піду шукати рецензента. о_О

• Подобається Подобається x 11
  8. консультант

консультант Дуже важлива персона

Вчора, в обід, був у лісі. Серед високих дерев, які створювали сутінки, закривши сонце, я побачив на дереві філіна. Хвилин 10 фотографував його мобільним телефоном та розглядав з відстані біля 30 метрів. Через якийсь час філін відлетів від мене в протилежну сторону, в глиб лісу ще на метрів 50. Виключивши мобільний і повернувшись спиною до місця знаходження філіна, я попрямував далі. Через кілька хвилин я був шокований сильним ударом по карці. Щастя, що перед ударом спряцував рефлекс, чи якесь передчуття. Можливо на соті долі секунди перед ударом, щось відчувши, я встиг пригнути голову, сховавши під плечі. Філін передньою частиною туловища з льоту вдарив мене по карці, а когті тільки трішки заціпили шию та комір комуфляжа. "Велика махіна" , розмах крил біля 2-ох метрів, недалеко відлетівши, знову повернулась в мою сторону. Не бажаючи прийняти другий удар, я спиною вперед, дивлячись на птаха, попрямував до більш освітленої ділянки лісу, де філін почував би себе гірше. Виявляється коли самка сидить на яйцях, філіни бувають настільки агресивними, що можуть нападати на тварин та людей. Ніколи б не подумав, що він настільки хитрий: почекав, щоб я повернувся спиною, попередньо подавши вигляд, що він втік від мене. Шкода фотографія не вийшла, тому що була зроблена мобільним телефоном та ще й напроти сонця.
    Варто розказати про це своїм близьким, особливо дітям, щоб були обережними в таку пору в лісі. Розпороти кігтями сонну артерію, чи вену або виколоти очі для таких птахів не є великою проблемою
    Ось одне фото, але на жаль не те, що я б хотів.

Останнє редагування модератором: 22 тра 2011
  9. консультант

:haha:Дійшло!!1 Так я мав на увазі " в лісі". Не маю змоги вже виправити, тому прошу модераторів. щоб зробили це.

Виправлено. :)

Останнє редагування модератором: 22 тра 2011
    • Подобається Подобається x 6
  10. deva

deva Well-Known Member

Привіт всім. Щось ця суєта і проблеми з здоровям зовсім забрали мій час. Я так скучила за всіма вами. Буду мати надію, що будем частіше спілкуватись. Літо....скоро відпустка....хочаб скоріше, а то мозок вибухе)))))

• Подобається Подобається x 17
  11. poetka

Був нині день відкритих дверей у Львівському ботанічному...Яка там краса,дуууже гарно,все цвіте,так зворушливо,натхненно,чарівно,природньо...

---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ----------

---------- Додано в 23:26 ---------- Попередній допис був написаний в 23:23 ----------

---------- Додано в 23:30 ---------- Попередній допис був написаний в 23:26 ----------

А це вже парк поблизу лісотеху,люди смажаться на сонечку ,песики плавають...погода гарна...погуляли.

• Подобається Подобається x 15
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  13. poetka

Щеб.....;)

---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ----------

Печу файний маково-київський....:nyam2:або класичний,або з бісквітом.....

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

я перед класикою не можу встОяти... лягаю....:good:

• Подобається Подобається x 8
  15. poetka

:mocking:............

• Подобається Подобається x 8
  16. Bittle

Bittle Well-Known Member

понедельник - день тяжелый

17. консультант

Вчора лягав спати сміявся і сьогодні зранку теж продовжував сміятись, згадуючи, як я ніяк не міг второпати, що хочуть від мене Яська Березнева та ContRaSt. То ж треба було зробити таку опечатку та ще й такого змісту...:)

• Подобається Подобається x 3
  18. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ну і що ...подумаєш понеділок......в мене от купа енергії:)))
    Вчора мало не до ночі з Ксюхою гуляли....вже давно їй обіцяла:)
    Мала довольна як слон:)))Прийшли вчора і одразу спати......
    А ще вчора завершилась моя робота.......скоро обов"язкова практика,тому немогла далі продовжувати.
    А ще в наших сусідів поповнення.....синочок....вчора народився.....
    От і його татусь нам в 7.00 зробив підйом...треба ж з ним "посвяткувати":wacko:....ми тут всі чемно відмовилися....списали все на те що будем -з мамою святкувати:)
    Сьогодні маю йти на день народження 2в1

• Подобається Подобається x 6
  19. Alias

Вночі задзвонив телефон....зірвалась як ошпанена,але ніякого дзвінка не відбилось:sad:Через деякий час дзвінок на смс,але і смс не було!що за чортівня?..якась містика....і не спала я,і грибів не їла.Що це було?
    Вчора у нас були гості з ІрануПодарували такий чай
    Аромат навіть через закриту кришку чути...

20. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Може то Ваша підсвідомість так спрацьовує? Може, або Ви чекаєте на якісь новини, або то думають, що треба Вам телефонувати, але через пізній час не наважувались турбувати...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)