Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Тоді вибачайте, коли є такий термін. :blush:

2. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Файний вчора день був:)
    Дуже багато всього зробила і на парах і на роботі:)
    Сьогодні "по технічних причинах" пар нема:)))
    Хоча треба зїздити в універ забрати матеріал курсової.
    Всім хорошого настрою:preved::preved::preved:

• Подобається Подобається x 13
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Зараз домучу вже букет з цукерок,віднесу замовниці,одержу мані...і знову накупую цукерок,паперу,стрічок і т.д.Це мій перший БУКЕТ,ще не доводилось робити квіти ..але ж і намучилась.Все щось не подобалось.Вже ближче до завершення почав подобатись.Покажу букетик в процесі....

• Подобається Подобається x 19
  4. comanche

comanche знайшовся

приваляв на ЕХо серця... послухала.. знову послухала... потім знову.... в мене вже на місці серця - вмятина... :)
    Але наче нічого не виявили, дякувати Богу... а то мене вже почали лякати правим шлуночком... але я не переживав.. є ще лівий :good:

прийшов о 9:10 на роботу... феноменально рано... зазвичай я раніше 11 не показуюсь... намагаюсь працювати... а за вікном гуде кран та іде будівництво... біда...

• Подобається Подобається x 10
  5. Nevermind

Nevermind Просто персона

Краса! :good::good:

• Подобається Подобається x 7
  6. hunter

hunter мандрівник

я хоч колись висплюсь???

• Подобається Подобається x 4
  7. Honda

Honda Well-Known Member

А! Яка класна погода! Тепло! Настрій суперовий!
    Сьогодні день Меланоми, і на Антоновича проводиться обстеження родимок. Я теж пішла, бо маю їх дуже багато. Висновок: всі вони доброякісні:)

• Подобається Подобається x 10
  8. Alias

А як вони проводять обстеження? У мене цього добра теж вистачає.На голову взагалі якась шишка з квасолину(а може то роги?:)) )

9. Honda

Honda Well-Known Member

Спочатку лікар оглядає, потім може за допомогою якогось там маленького приладу подивитись (не пам"ятаю назви, чи то дерматоскоп, чи як), а якшо вже бачить, шо родимка якась неправильна, "злоякісна" або перетворюється на неї, то направляють на детальніше обстеження, або до онколога. І то не залежить від розміру родимки, головне, шоб вона була не асиметрична, не швидко росла, чи щоб не кровоточила. Це вже ознаки, шо шось не гаразд....Будьте здорові!
    В мене теж є дві великі родимки, але сказали шо норм все. Хіба, якшо вона буде мені заважати (натиратись одягом) то її можна видалити;)
    ..Я поки в черзі стояла, то так того наслухалась, шо можу по тому кандидатську писати:)))

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

здається до 6 мм то можна взагалі не йти на обстеження ніяке
    6-10 мм потенційна небезпека
    і якщо якась родинка довжиною/діаметром 1см+ то треба йти

• Подобається Подобається x 1
  11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Моя жена тоже такое делает, но у нас такой букет долго не стоит:)

12. Alias

Так для себя я и не делаю.Смысл? Я на заказ:)

13. як гарно мати вихідний, а мати вихідний, коли у решти сім'ї робочий - ще краще :dance2:

• Подобається Подобається x 8
  14. Honda

Honda Well-Known Member

Казала лікар, шо не завжди залежить від розміру. Може бути маленька і зразу "злоякісна". А якшо дуже велика, то треба обережно з нею бути: захищати від сонця і не чухати, не роздирати;)

Останнє редагування: 20 тра 2011
  15. і ще від форми: якщо кругленька - то не страшна, а якщо як клякса - треба нею зацікавитись

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вчора...йдем з малою дорогою,назустріч мама з коляскою...я,як завжди,притиснув Зоряну до паркана,звільняючи дорогу...
    Потім...в лісі...ідилічна картинка - молода сім"я...посідали на зваленому дереві,смажиться м"яско,поруч двійко дітей...
    А ми...в кущі,в дебрі...подалі,подалі...щоб не тривожити...щоб не налякати дітей...
    Кастовість...ми "недоторкані"...
    Звичний.сонячний день.

• Подобається Подобається x 11
  17. nikolas

nikolas Well-Known Member

У мене сьогодні теж шось типу тойвОго намічається,але є таке бажання,просто зайти в ліс,припертися до бучка і відпочити тілом і душею.Втягнути в себе,те оточення, кожною клітинкою.Нігде так не відпочиваю,як в лісі.

• Подобається Подобається x 6
  18. hunter

hunter мандрівник

до 5ї дивився фільми :preved:, ліг поспати на 4 годинки, далі в аеропорт проважати друга в штати, а тепер тре шось поснідати і починати велике прибирання :wacko:

• Подобається Подобається x 3
  19. Полковник

Полковник миється в бані

Сегодня конец света - это было написано на нескольких рекламных щитах в Москве.
    Выехали в Подмосковье вместе с детьми и стариками готовиться к светопреставлению.
    Гром гремит-земля трясётся.
    Видимо, скоро уже.
    Разожгли языческие угли для жарки мяса - жертвоприношения богам.
    Сообщили, что 10% попадут в рай.
    Надеемся, что за барана нам воздастся!

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Блін... я, здається, проспав кінець світу! На чому там все зупинилося?

Хто посмів робити кінець світу без СЄ?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)