Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ой!!!Ну так гарно Христинка написала про подружок і весілля, аж я молодість згадала і своє весілля,яка то була горість перстня носити, а ше мати поприте чоловіка.....еех!!!!!часи міняються і ми змінюємось...

• Подобається Подобається x 13
  2. comanche

comanche знайшовся

вчора в звичному порядку подолав ще іден музей "Етнографії та художнього промислу"...
    скоро у львові музеї кінчаться :sad:
    але то нич.. 2-го їду в кийов.. буду там вивчати історичне минуле...
    якісь депресивні настрої в мене... послідніми днями....
    ген не знаю, що його робити :sad:

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

їхати
    :)
    змінити звичний день на незвичний

• Подобається Подобається x 12
  4. Honda

Honda Well-Known Member

Прийшла з пари, поприбирала, помила, попрала... тепер відпочиваю, і пора братись за написання курсової, не хочу потім в дві останні ночі писати...
    На лабораторній трохи розлила на пальці йод, і він за 10 хв, весь впитався о_О значить пора поповнити його запаси в організмі...

---------- Додано в 17:11 ---------- Попередній допис був написаний в 17:09 ----------

з"їсти чукулядку, подумати про шось хороше, і з гарними думками їхати в Київ;)

Теж дуже хочу поїхати в Київ на 1 день, планували на цих вихідних, але не получилось.

• Подобається Подобається x 9
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

тільки не пий!
    Вчора був звітний концерт..відтанцювала.Роблю знову машинку із "Корівок",сьогодні подзвонила жіночка,замовила для донечки 7 років подарунок із цукерок.тепер ломаю голову щоб такого придумати,щоб і швидко ,і гарно,і не дорого.Треба вже на п"ятницю до обіду.
    Ноги в руки і по магазинам в пошуках цукерок і матеріалів для роботи.Але мені такий драйв подобається.Це краще,ніж нудитися від безділля:)

6. Honda

Honda Well-Known Member

:haha: Ех, я а вже собі налила в стакан... Добре, шо попередила;) :))

• Подобається Подобається x 10
  7. hunter

hunter мандрівник

вчора був я в дипломного керівника, сказав йому шо в неті нічого немає, він дав мені список літератури пішов я в бібліотеку - сказали шо тре в іншу йти, ато в них там такого нема. пішов я в іншу... там з 12-ти книжок знайшлися тільки дві!! о_О то повний завал!
    і як після такого диплом робити якшо ніде нічого немає?

• Подобається Подобається x 5
  8. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

задовбувати керівника кожен день.. в нього інфа є полюбому

• Подобається Подобається x 4
  9. hunter

hunter мандрівник

кеп :hi:
    "з нього толку як з козла молока"

• Подобається Подобається x 1
  10. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

та ти тіки 2 рази був в нього)

• Подобається Подобається x 3
  11. ovod

ovod Well-Known Member

придумувати самому...

12. poetka

poetka Дуже важлива персона

Подзвонили і сказали; Ви виграли цінний приз...:)Думали попали на ідіотку,цілий день ходжу накручена і зла на все на державу,яка допускає всілякого роду лохотрони на наших людей,які ведуться на так звану халяву..Ой!!!!люди бережіться, особливо,коли на вулиці, в Аквапарку, на заправках до Вас підійде молода людина і запропонує запонити анкету...... а потім як виясниться ви виграли приз - путівку на Канари...
    о_О:cry:
    Люди не задумуються,що всі під Богом ходимо....
    Сьогодні така погода.ну така просто чудо,тепло і прекрасно,були на озері в парку...

13. Peri

Peri Well-Known Member

---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ----------

.................

14. Fon

Fon whom how

провів вивчення питання серіалів
    спочатку був декстер - справедливий маньячина вбивав інших маньячин. от би фармакологи поставили це питання при пошуку лікив від раку ))
    потім пересів на футураму. тоже нічьо так. цікаво і ненудно. головне шо не захопився сімпсонами. там тих сезонів з 25 штук. я би точно замружився ))
    потім хотів поглянути хауза з 6 по 7 сезони, але на хауза в мене вже ніфіга не стоїть. напевно приївся, бо свого часу переглянув підяд всі 5 сезонів. може збридився ))
    ще був южни парк, вроді літом. так літом. дивився під сардельки з гірчицею в 30-градусну спеку. парк - це круто. ще більшого ніж южни парк сарказму на цвітущу країну свободи америкосів, мабуть не було.
    потім була гра анріал турнамент 2004. десь з півроку. засосала по самі гланди )))
    там такі лазерні пушкі, страйк і дьюті віддихають, як віддихають неандертальці з камяними сокирами перед красівим строєм монгол-татрського іга ))
    потім був клан сопрано. клан сопрано. чи то б пак сімья сопрано затягнула з 2 серії і дивився з офіційного сатйу онлайн все підряд буквально тиждень. потім ще глядів по ньому відгуки, всі вроді кажуть шо серіал вдалий, хоча зтягнутий з фільму-пародії на недолугого боса мафії. але то таке..
    потім найшлась ціла низка окмедій. пробував - усі люблять раймонда - тупо. ще пойняв сам, без нічиєї допомоги, що його скопіювали на російський лад і показали в новому )) фу карочє.
    потім були атброси. серіал на 2 сезони панківський про панків. казка про глечик пандори. кльов, бо багато матюкиів і глупства. правда не додивився. ще пару серій тре глянути і всьо. пойму смисл жизні по-англійськи, але знято ніби для юса.
    тепер от теорія великого вибуху. ржачка, особливо для тих хто не ботан, кого не били і хто не бив. приємно згадувати себе в школі чи інститутті, спостерігаючого наїзди бичків на ботанів )) ну вапщє. просто серце радіє від тих убогих. звісно тема закрита, нічого такого оригінального немає, просто чувачкі яким ніхто не дає. а якщо і дає, то вони все псують і знову не дає ))
    тепер от айтішнікі. два придурка і баба, котра не хоче втратити роботу. така до болі знайома ситуація - беруть на роботу ідіота. але його не звільнять, бо тоді звільнять усіх. і всі це терплять, викручуються, і ніфіга тоді не смішно. мабуть дивитись не буду, бо хто у армії служив той в цирку не сміється.
    пліную поглядіти - як я вздрів вашу маму і пародія на раймонда - всі ненавидять кріса. а от в 80 обовязково подивлюсь спасатєлі малібу, особливо молодичку пам, іяк вона бігає ))

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

цікаво.. хтось розуміє що я пишу? бо я використовую сайт, мабуть, як психоаналітика.. чи як туітерр :boredom:

• Подобається Подобається x 4
  15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ооо,як я тебе розумію.В мене ще веселіше було - над темою моєї дипломної роботи в Україні працювало лише двоє людей - моя керівник диплому і я:crazy:Відповідно з джерел - лише дисертація викладачки і мої особисті напрацювання.Я з того зробила аж 43 джерела:)))Такшо в тебе ще не все втрачено - 2 книги то вже початок.
    А я нарешті помаленьку відходжу,вертаюся до людей. Останні кілька тижнів не було бажання взагалі ні з ким спілкуватися,багато подій неприємних сталося. Втома шалена,хочу літа й відпочинку.Тішить,що через тиждень останній дзвоник і свобода від дітей та зошитів аж до вересня..Так тихееенько сподіваюся,що випаде шанс щось нарешті змінити в житті - себе,сімейний стан чи хоча б роботу..

• Подобається Подобається x 14
  16. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Здала одну курсову....взялась за іншу:wacko:
    Скоро практика....все треба "попідтягувати":)
    Втомлююсь ....єдине що тішить- хороша погода:)

• Подобається Подобається x 8
  17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Починаю підозрювати, що вислів "П'ЯНІ ГЕНИ" має під собою статистичне підгрунтя.
    Вдень зателефонував один знайомий на ім"я Генадій (по голосу відчувалося, що трохи піддав), а ввечері зустрів сусіда теж на ім"я Генадій. Цей був "ніякий" і все шукав на газоні мобілку.
    Я кажу - Гено, а що у тебе пискнуло в кишені? Кажи номер, зараз продзвонимо? - То одна. А загубив другу мобілку. Маєш рацію, зараз я сам продзвоню, бо номери забув. :)

• Подобається Подобається x 7
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Спалила контору :)))
    Не в курсі всіх сучасних серіалів, тому назви не всі відрізнила від тексту. Але написано цікаво, люблю Вас почитати навіть про те, про що не шарю :)
    А я своїй колишній сусідці польці (вона на рос. філології) підкинула ідею дипломної - "обланський язик". Точніше я про нього розказала, а вона вирішила диплом писати. Так от виявилось, що не всі викладачі в курсі що це :))) Одногрупники взагалі не знали. А саме ржачне - початок першого розділу з першого ж речення розповідає про падонкіфф, а в цілому тексті більше матюків, ніж в звиклій промові Жириновського :)))

• Подобається Подобається x 8
  19. hunter

hunter мандрівник

тільки не лякайтеся :))) "аналіз непевності відтворення активного опору кодокерованими мірами" :crazy:

взаємність...

• Подобається Подобається x 6
  20. kjk

kjk Дуже важлива персона

Прийшов із стадіону
    папугу в клітку і на балкон поставив бо жарко
    і тут оп немає ключів
    2 хв назад відкривав двері а ключів вже нема
    перерив шафи холодильник диван
    хвилин 15-20
    навіть двері подивився із зовнішньої сторони, може в замку
    а вони в кишені в штанах були