Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

а я просто відпочиваю сьогодні ... лінуюсь перед понеділком :) Зараз на лоджії буду чай пити, в мене краєвид гарний...

• Подобається Подобається x 14
  2. моя "манюня" вчора зробила останній штрих в приготуванні до свого випускного - придбала мешти :) потім усе приміряла... і каже до мене: "Мам, коли це я так виросла?" і от-така сльозища по щоці повзе...
    а я сама згадую свій випуск і думаю, ніби то позавчора було ))) який несиметричний час :dntknw:

• Подобається Подобається x 18
  3. hunter

hunter мандрівник

був я зранку в бачейні, поплавав трохи :preved:
    і гуляв до вечора :wacko:

• Подобається Подобається x 5
  4. Робота робоча ,робота домашня ,трохи косила ,трохи садила ,трохи полола ...Змучилась...Сиджу в інтернеті ,вікно відкрите ,соловейко за вікном заливається ...красота...:good::good::good:

• Подобається Подобається x 13
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Комарі не залітають?:)
    Потихеньку продаються мої композиції з цукерок..це вже радує.

• Подобається Подобається x 12
  6. В нашому холоді комарі ще з зимової сплячки не прокинулись!!!

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та який там у вас холод! так як і у нас.Може у вас просто немає комарів?

8. В ніч на 5 травня у мене вимерзли хризантеми ,прихватило гібіскус і змерзла пеларгонія...

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Каже тьоща,жи є...:dntknw:
    Бо шматов лупит по собі.
    Хм...:scratch_one-s_head:
    Тре завтра добру патиляґу в лісі вирубати...
    І троха тих комарів на тьощі потовкти.
    Тре піклуватись про ближнього...:sorry:
    Зажерут,бідаку...:cry:

• Подобається Подобається x 7
  10. hunter

hunter мандрівник

ліг я спати вчора пізнім вечером і почали мені снитися якісь погані сни, і їх було багато за малий проміжок часу :wacko:
    я якось себе змушував прокидатися і настроювався на інші сни, хороші.
    спочатку не виходило, і прокинувся десь разів 5, але все ж таки зумів перебороти підсвідомість і з хорошими снами заснув і було добре :preved:
    зранку довго валявся в ліжку, матюкався цілий ранок на комп :crazy:, знову перестановив вінду, заледве... з третього разу вийшло, ато комп був жостко завис, прийшлось його розбирати повіністю
    і коли останній раз віндовс встановлювався і коли писалось "до кінця 1 хв" - комп вирубився і я прозрів!!! о_О
    але все ж таки він встановився і тепер всьо добре :)
    потім ше гуляв до вечора :)
    а зараз сиджу, займаюсь нічогонеробленням :crazy:
    тре йти спати, надобраніч всім :bye2:

• Подобається Подобається x 3
  11. Honda

Honda Well-Known Member

Всім доброї ночі!
    Кому весільного пляцка? ;)
    Відгуляла, відтанцювала.... Всі задоволенні: і молоді, і гості! Весілля було вдома, на площадках. Трошки важче було найближчій родині, бо мусіли помагати пару днів. Я задоволена!!!
    І виспались, і гроші порахували. І вони дуже задоволені своїм весіллям!

• Подобається Подобається x 7
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Прийшов на роботу, включив як завжди Львівську хвилю, декілька раз включав радіо з Криївки. Музику крутять гарну, але як декілька раз завстидався тими матюками,які почув від ведучих-тепер боюсь включати-у мене інколи і діти бувають.Не розумію діджеїв Криївки-без цієї дешевої попси,яка вискакує у них із рота-не було б?

• Подобається Подобається x 9
  13. Bittle

Bittle Well-Known Member

как нахожу в закладках "Львівський форум", так сразу возникает желание выпить чашечку кофе!
    это потому что логотип такой и потому, что публика требует вдумчивого общения!

всім доброго дня)))

• Подобається Подобається x 10
  14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ага і я згадав.Як народилась в 7 місяців, коли мені показали, я не знав що це, чи дитина чи що- на 1кг900гр. Ходив сам не свій, а мені одна медсестра каже: "Доктор,не журіться,я теж семимісячна, то подивіться на мене, щось мені хибить? Ми семимісячні май живучі, бо ми чіпляємось за життя......"
    Так і сталося. Моя доця вже пів світу об"їздила, і кожного дня все дивує і дивує своєю титанічною працелюбністю і настирливістю в досяганні мети. Так далеко, в якійсь Індії, вже рік... Каже що вже хочеться щось нового, кожну суботу і неділю,витримує по 2 пари в репетиторів, вчилася б ще, не дивлячись на те,що в Україні вона вже магістр....

• Подобається Подобається x 16
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нині класний день.

Погода - супер! Залізнична адміністрація програла суд у Миха... Йшов на роботу і побачив на кіоску хтось написав : цьоця Юля, повертайсі!....

• Подобається Подобається x 17
  16. Honda

Honda Well-Known Member

Я теж така, тільки мала 2,100.

Сьогодні між моїм 8 корпусом і бібліотекою на пішоходному переході камаз збив хлопця. Страшно. Ще й швидка довго не приїздила. Хлопець пізніше навіть сам піднявся. Надіюсь з ним все буде добре!

• Подобається Подобається x 8
  17. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Такс....день багатий на події,причому всі вони різного характеру.
    Почнемо з того що сьогодні дізналися,чому нашої подруги з групи не було на парах,і чому в неї був вимкнений телефон
    ....все дуже просто....в неї на вихідних були заручини:)
    На парах все спокійно....на роботі тишина......всі коти здорові
    І о таке....одну розписую через тиждень(а весілля в вересні)......
    другу заміж видаєм в середині червня....
    третю взимку....і усьо можна і за себе братися:blush:
    Ще сьогодні мене сьогодні попросили організувати розписку....
    точніше усі святкування які будуть після того.......і спробуй їм відмовити:give_rose:
    О....а ще в мене сьогодні вкрали гаманець...
    Їхала з роботи,і як пересідала з трамвайчика в маршрутку зупинилася біля банкомату зняти стипендію..
    ...але гроші та картку поклала не в гаманеь,як зазвичай,а в паспорт......
    в черзі за мною стояв якийсь дядечко.....потім він вже сідав зі мною в маршрутку і вийшов на наступній зупинці...
    ..якраз купа народу всі пихаються.....припильнував одним словом....єдине що тішить це те що всі гроші були в паспорті або в кишені штанів....так що єдине,що він "заробив" це гарний жіночий кошильочок...ну і студентський:)))
    Завтра має бути перевірка на роботі:wacko:одним словом весело:)))

• Подобається Подобається x 12
  18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а таки давно пора Христинко:kiss3:

• Подобається Подобається x 4
  19. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

• Подобається Подобається x 5
  20. Sauer

Sauer Well-Known Member

Усе - відправив я ту машину на Росію (як на тій митниці виматує)...

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)