Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

ага, ні виспатись, ні гроші порахувати)))

• Подобається Подобається x 8
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та ні, получилось, вже навчилась їх робити ;)

(тут тільки половина ролів, які були зроблені того вечора)

Справа в тому, що це дуже довго робиться, над самим рисом треба майже годину чаклувати. Та і креветки були маленькі і заморожені, на нігірі їх не вдалось використати, тож придумала скрутити кульки.. Хоч і приправила, але все одно якось не особливо сподобались. Смакують як білок яйця :) Тому вчора решту креветок вирішила віддати на інші експерименти: підсмажила з часничком. Смакувало! :nyam2:

• Подобається Подобається x 14
  3. hunter

hunter мандрівник

уху :yahoo: здав практику без проблем :) добре що не ліг спати, а все ж таки зробив той звіт :cool:

• Подобається Подобається x 9
  4. Redvisitor

Redvisitor Well-Known Member

На футболе стер себе кожу, штучное покрытие зло.

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

де?...на колінах чи,,,?

• Подобається Подобається x 1
  6. Summer

Summer Well-Known Member

не знаю чи то співпадіння, чи то дійсно п'ятниця 13...вночі згоріла лампа на кухні, зранку на роботі сильно кулер гудів, я думала, то газонокосилка за вікном, поки мене не покликали, потім у банку полетів клієнт-банк...і все я сиджу, нічого не можу зробити...Але через 2 год все запрацювало! а завтра я стандартно -на закупи, в програмі вже занотувала приблизні витрати...

• Подобається Подобається x 5
  7. hunter

hunter мандрівник

до речі, сьогодні все чудово в мене було :preved:
    нічого поганого не сталося
    зранку як друкував звіт - фарба навіть не закінчилася в принтері - ато завжди як зранку друкую лаби чи курсаки то фарба мусить закінчитися і потім пальці чорні цілий день :wacko: а тут - навпаки є, є і є і не може закінчитися :haha:
    далі швидкий захист практики, кльові гульки, сіли в маршрутку - якраз дощ почався, коли виходив - ще дощ падав, але я йшов і кайфував собі :cool:
    обожнюю п'ятницю'13-те :preved:

• Подобається Подобається x 9
  8. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

http://lviv.expres.ua/news/2011/05/13/44565

• Подобається Подобається x 7
  9. Fon

Fon whom how

гьорлфренда посварилась зі мною, а потім рішила помиритись. принесла лептоп, поставила передімною і увіКнула всі слАгани презеса. ну поржали, помирились.. два раза. а потім прийшла думка. стандартна ситуація. презес олень - сильна і агресивна держава. погляньте на дж.дж. буша (жоріка молодшого куща), скіки він бабла викінув тротіловим еквівалентом на неврожайні іракські поля. потім афганські.. схоже за кожним таким низькоайкьюшним стоїть свій сірий кардинал (ссилка на три мушкетери дюма) і править собі бал. в той час як манекен ходить і сякається маразмами. свого часу дивися перекладений британський студенський фільмочок про бушика і його маразми. ну так він не гірший за нашого. жалко що після нього негрика виберуть. але то таке, як то кажуть, лиш би не нац меншиство ))) а наразі всьо. піду помирюсь ше разок на кухні ))

• Подобається Подобається x 6
  10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

вважєйте бо си шось тай натрете від того прімірєнія:mocking:

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

не натруть так відполірують:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  12. hunter

hunter мандрівник

шось так ноги болять... і спати хочеться...

13. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

то йди спи;)

День як день...на роботу сьогодні пізніше.......виспалась чудово:preved:
    Сходила на базар:wacko:
    Щопрада довелось сьогодні в універ поїхати
    Вдома прибрала....приготувала їсти.....та й усьо...ще якийсь фільм і в люлю:)

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

так лягай,хто не дає?

• Подобається Подобається x 4
  15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

та йой, Христино,як в 21 рік хочеться постійно спати то коли на каваєрку ходити?

• Подобається Подобається x 3
  16. Sauer

Sauer Well-Known Member

Лінкольн для адвоката...

• Подобається Подобається x 2
  17. kjk

kjk Дуже важлива персона

28 days later

18. hunter

hunter мандрівник

йой :wacko:

там ше євробачення... а ну його, попробую піти спати))) завтра рано вставати...

---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

ніяк я шось не вляжусь... і євробачення не дивлюсь :wacko:

19. Peri

Peri Well-Known Member

Сьогодні зробила собі трохи відпочинок в стилі "Турист у Львові - нікого не знаю і мене ніхто не знає".Просто мандрувала вулицями,пробуючи дивитися на все так,ніби вперше бачу.:)Особливі враження від декількох картин на "Вернісажі",одна з яких зараз продовжує цей настрій:)
    ...і ще така думка-враження - Львів таки гоноровий,бо навіть не "пахне" тими недавніми провокаціями - навкруги рідні львів*яни і милі гості міста.:)

• Подобається Подобається x 11
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Поїхав нині я на Галицьке Перехрестя, щоб купить чєрєвічкі жоні, як у самой царіцє.

А там таких не було....:sad:

---------- Додано в 01:03 ---------- Попередній допис був написаний в 01:02 ----------

ВЕСНА і травневі ночі!

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)