Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

погода жахлива, зранку сніг... вчора у футболці, а нині в куртці... Зустрілась зі знайомими, посиділи в цукерні, людей в центрі море, туристи одні туристи :)

• Подобається Подобається x 11
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Hunter, оце Ви мене просвітили. :good:

Я вже майже років живу, але жодного разу не замислювалася, що якщо мій день народження випадає на "п'ятницю, 13-те", то це єдина "п'ятниця, 13-те", в даному році.

А в наступному році цілих 3 "п'ятниць, 13-тих". :crazy:

• Подобається Подобається x 13
  3. ovod

ovod Well-Known Member

і всі ваші? от неповезло......

• Подобається Подобається x 7
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Похолодало....Збираюсь сьогодні на природу ,хочу трохи пофоткати(як Наташка дасть фотік)

5. Summer

Summer Well-Known Member

і в нас холодно...якась важка погода, ще трошки попрацюю і буду чаювати, бо холодно так )) А завтра скорочений день, бо п'ятниця + море вихідних!

• Подобається Подобається x 8
  6. Alias

Тааак,Нірванка вже на ЛФ.....чекаємо звіт про подорож у гори:)

• Подобається Подобається x 13
  7. comanche

comanche знайшовся

вернувся з розетки, забирав ноут для знайомого.
    приємно, що ще не забули мене там :)
    троха змок, сьорбаю гаряче какао... може то апельсин зісти....

• Подобається Подобається x 8
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:preved: :preved: :preved: Дуже приємно, що пам'ятаєте і переживаєте :shy:
    В мене стільки емоцій, що аж не знаю з чого почати :))) Скидую фотки на комп і буду помаленько вам їх показувати і розповідати..
    Загалом все було супер! :good: Ми були в Татрах, в селі Вітув (10 км від славнозвісного м.Закопане). Незважаючи на кілька ящиків алкоголю, які взяли з собою знайомі, ми все таки багато лазили по горах, відвідали цікаві місця, з'їздили на Словаччину.. Погода була майже ідеальна! Майже, бо був туман і вершин гір не було добре видно :sad: Але гори дуже сподобались, дерев'яні хатинки, атмосфера відпочинку, страви.. Ну дійсно все було класно. От тільки дорога назад зайняла нам 9 годин (а туди за 6 доїхали), бо був великий корок на виїзді із Закопаного (і так добре, що ми в нього в'їхали посередині, бо жили дальше від Закопаного), а потім в районі Честохови був сніг, через що дорога була слизька, видимість погана і взагалі то було як зима зимою серед літа: гарно, але незручно.
    Одним словом, відпочинок видався класним, ми вже плануємо наступний :)))

• Подобається Подобається x 18
  9. Alias

назад хоч не повезли?:mocking:
    Так довго не було і так мало написала:)

• Подобається Подобається x 9
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тьху, та їм того лише на 3 дні вистачило! о_О Пиво навіть в гори з собою тащили.. Хоча, скажу вам, що після пива легше йдеться, ніж після води :shy: (довелось пити пиво, коли мучила спрага, а вода закінчилась).
    Ще встигну :) Хочеться трохи почитати форум, цікаво ж :)

• Подобається Подобається x 10
  11. hunter

hunter мандрівник

цілком підтверджую :drinks: яке ж воно смачне стає в горах :preved:

• Подобається Подобається x 1
  12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Забула про то погане відчуття написати..

Так от, в день перед від'їздом в мене було сильне погане відчуття біди. Я ще мала їхати на другий кінець міста ввечері, щоб передати знайомій передачу до Львова. Коли виходила з дому, то чоловік аж перестрашився, бо я так прощалась, ніби назавжди.. Потім до мене все передзвонював і питав чи нічого не сталось.. А мене аж передьоргувало, коли в трамвай входили особи хуліганської зовнішності..
    На щастя, нічого поганого мене не спіткало. Навіть вдалось врятувати качок, які хотіли перейти дорогу! :) Так, так! Спочатку стояла біля них і дивилась що вони задумали.. Цикнула фотку (за якість вибачайте - телефоном ввечері): [​IMG]
    А потім вони почали йти на дорогу, то я вибігла на дорогу і погнала їх на траву. Вони взлетіли і полетіли в сторону парку, що поруч. Напевно тутешні були, там в парку якраз ставки з качками..

Так от. Вернулась додому, спакувалась, знайомий заїхав машиною.. Виявилось, що не тільки в мене погане передчуття.. Тому їхали обережно. На щастя, нічого не сталось і нас попустило, коли доїхали.
    Решта наших знайомих виїхали скоріше другою машиною. То розказували, що після них на тій трасі, якою вони їхали, зробився корок, бо кілька машин зіткнулось. Ми їхали іншою трасою, тому того не застали. Але чисто теоретично могли б попасти в аварію, якби поїхали тою трасою, бо то було приблизно в той час, як ми там їхали.. о_О Короче, ми себе добряче накрутили, згадали фільм "Пункт призначення".. Але після першого пива нас остаточно попустило і ми більше не переймались такими бздурами :)))

• Подобається Подобається x 15
  13. hunter

hunter мандрівник

"піть мЄньше нАдо!" :crazy:

• Подобається Подобається x 7
  14. Nevermind

Nevermind Просто персона

Та не те, щоб не пощастило...

З мого досвіду "Субота, 14-те" зазвичай буває гірше "П'ятниці, 13-го ".... :)

15. ovod

ovod Well-Known Member

а саме гірше це понеділок 16-го...

• Подобається Подобається x 10
  16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ану не рухати п'ятницю тринадцятого! :ireful1: Нормальний день, чо пристали? :dntknw: Я ж в цей день змогла народитись, а знач і ви зможете його пережити :mocking:

• Подобається Подобається x 12
  17. ovod

ovod Well-Known Member

не переживай і тобі лишиться....

• Подобається Подобається x 3
  18. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Вдома "весело" - двоє маленьких діток - так цікаво за ними спостерігати, як вони мавпують одне одного, хоч ще такі маленькі. Аж не віриться, що я вже і мама, і тітка..

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Закінчила розпаковуватись після гір, пратись, готуватись.. Переглянула фотки і надумала зробити невеличку презентацію з них, бо завтра, тобто вже сьогодні, знайомі мають прийти переглядати фотки. А очам якось так важко напружуватись за монітором.. Відвикли чи що? 2 год посиділа в фотошопі і більше не можу :sad: Йду спати, завтра може буде легше..

20. ok2008

ok2008 Member

Вчора зробила відкриття - немає людей, які мене ненавидять.
    Немає і людей, які мене люблять...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)