Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

За півгодини йду грати покер

• Подобається Подобається x 9
  2. Honda

Honda Well-Known Member

Печуть вуха, підпалили їх трохи на сонці...
    Замість того, шоб починати писати курсову, плету мамі з бісеру турецький джгут:wacko:

• Подобається Подобається x 12
  3. SirenkaSirenka

SirenkaSirenka Active Member

сьогодні звичайний день.
    отримала недопуск до іспиту, з предмету, який мені дійсно подобався, у викладача, якого я по-справжньому поважала.
    до допуску не вистачило одного балу. коли я спитала, а де мої бали за сеінари, вінс сказав, що я їх не заробила.
    на тому діалог скінчився. випрошувати нічо не буду.
    клята магістерка в НаУКМА....
    головне, що сессія закінчилася.....

4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Може, я не можу її розпізнати,але любов,це,-коли ти на все... і заради тебе теж саме ...мабуть так я це розумію,або любов,це - коли,нічогго взагалі не розумієш, а серце чомусь болить.А любов в продовженні дітей,ну як на мене це просто фізіологічна потреба народити,любити своє дитя,а не обов"язково вияв самого глибокого почуття до свого "єдиного" чоловіка.Та й зрештою,хто може сказати,що таке любов,як не мама,тому,що це сама-сама справжня любов і єдина...
    не даремно кажуть від любові до ненависті один крок(це стосується лише обраної половинки)...
    Отож, поки не знатиму,що таке любов,доти й не віритиму в неї.

А день нині троха стресовий в плані усіляких махалойок з боку людей.Пішла стригтись...питаю скільки стрижка?Кажуть 55.але будете королева.Оскількі я люблю доглянуті патла(волосся) погодилась...і стрижуть мене і стрижуть і висушують і далі стрижуть,порскають якусь фігню на голову(але гарно пахло..) і далі стрижуть 2 год(ну майже 2 год.)А коли прийшлось розраховуватись: кажуть 100 грн. я в шоці,кажу: Альо,ви шо?????А мені: Ну ми ж так старались....Я кажу(вивели мене з себе,мене таку спокійну як траву):Ну ніфіга собі.одним словом зіпсули настрій капітальово...
    П.С. Постригли як завжди мене стригли у інших перукарнях за 30 грн.Ось така от фігня :на кожному кроці стараються тебе обвести........Зараза!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 11
  5. З мене взяли 50 грн за стрижку .А коли стригли в присутності власниці ---30 грн.
    А день звичайний :робота ,з роботи і в сад-газон-квітник .Посадила петуніїї ,трохи побавилась в ландшафтного дизайнера ,потім поливали дерняк ,яким обклали пивницю ,потім поливала квітники ,дуже сухо.А поміж тим прання ,їсти практично не готую : доїдаєм.

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Вчера-позавчера посетил Одессу. красивый город, центральная часть вообще как музей, полно парков, скверов, чисто, люди приветливые. архитектура центра декорации к Ликвидации, практически все осыпаются, даже странновато как то видеть в центре города дома в таком состоянии но в тоже время в этом особый колорит ...
    почти на каждом доме таблички - памятник архитектуры. Если кто любит ездить по новым местам с целью поглазеть - Одесса это именно то место где есть на что глянуть ...[​IMG]

• Подобається Подобається x 14
  7. olya_d

olya_d Well-Known Member

особливо парк, якщо не помиляюся, Шевченка..влітку був як суцільний смітник, недоглянутий, зарослий..
    Але центр дуже сподобався

8. hunter

hunter мандрівник

доброго всім суботнього вечора ;)
    ух, відпочив я за ці три дні :preved:
    і нарешті дочекався я масажу про який вже стілько мріяв :wacko: хвилин 30-40 кайфу :preved: :preved: :preved:
    а тепер я спати хочу... ато за ті дві ночі майже не спав....

• Подобається Подобається x 7
  9. Summer

Summer Well-Known Member

сьогодні 1 травня ....і останній місяць весни...
    сонечко, тепліє.... ой ше стільки вихідних )) зара збігаю до магазину, а так буду просто відпочивати - кава, тортик, морозиво -маленькі радощі, красота ;)

---------- Додано в 12:20 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ----------

хоч салон на дому відкривай...вже і фарбуємось самі, і вкладаємо..треба на курси записатись чи шо...

10. poetka

А я до вас з новим тортиком:)Можна похвалитись????:blush:

---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ----------

Не знаю як яскравість виправити,чомусь так вийшло,сама не знаю чому,якщо є специ...дозволяю!!!!

• Подобається Подобається x 15
  11. kjk

kjk Дуже важлива персона

До мене???
    де ж тортик

• Подобається Подобається x 3
  12. Peri

Peri Well-Known Member

А мо* бліц-форумівку забабацати?;)

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ----------

Але вже!:drinks::girl_cool::yahoo:

• Подобається Подобається x 4
  13. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Пері,ви знали коли написати:cry:
    Вчора поїхала до своїх в Городок
    Ввечері знайомі затягнули на діскатєку:wacko:
    Після того всього сьогодні зранку заледве до церкви встала:)
    От ще маємо до малят сьогодні їхати:radist:

• Подобається Подобається x 7
  14. kjk

kjk Дуже важлива персона

що це таке)

• Подобається Подобається x 2
  15. Peri

Peri Well-Known Member

Та як увиділам тотой торт Поетки....а ше вона сказала шо з ним йде до нас!...:)))Ото й звичайний день!

---------- Додано в 15:21 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ----------

та то коли Поетка пече торт треба бІІІгом форумівку скликати!:shutup:

---------- Додано в 15:22 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ----------

....але бігом,бо торт то таке диво,що як він є, то чомусь відразу його і немає...:))А ще Поеточкін торт!:)

• Подобається Подобається x 12
  16. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ой...і не кажіть:)))Чудово Вас розумію;)

Це точно...треба бути "всєгда гатовим":)))
    Щоб як тільки тортик....так зразу всі :smilec::drinks:

• Подобається Подобається x 8
  17. poetka

Без проблем,хлопці і дівчата,завжди рада пригостити,
    скажіть тіко коли?

Прийшли з Флюгерів,вимерзлись,зараз їмо вареники і п"ємо каву......
    В центрі щей батярський концерт,одним словом розкачка повна..Гарно!

• Подобається Подобається x 13
  18. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Мала м сьогодні два "застілля")))):в хаті приймала свекрового армійського колєгу,а в гаражі-чоловікових сусідів:).Набігалася багато,зате з малим як заснули пів 4,то встали пів 7-всю грозу проспали).Завтра,якщо не буде дощу,йдем "зливатися з природою" (город садити,тобто;))

• Подобається Подобається x 15
  19. poetka

Трохи фоток:

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:21 ----------

Троха нинішнього Львівського дощу:

• Подобається Подобається x 16
  20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Приїхали з Флюгерів, купа вражень, купа фото...

Ганна

Микола Доляк

Шоколад

Знову Доляк, фотогенічний, холєра )))

• Подобається Подобається x 13
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)