Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

А з мужиками як?????

• Подобається Подобається x 3
  2. а мужики, то є "соль земли" :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  3. poetka

і перець чілі ....коли вредні, а вони таки вредні...

• Подобається Подобається x 6
  4. ой, і не кажіть, кумо )

• Подобається Подобається x 5
  5. Прийшла від Божого Гробу...Відбула Хресну дорогу...

• Подобається Подобається x 13
  6. FourA

FourA Дуже важлива персона

Поздравляю! Мы тут за Вас переживали! А коньяк-то хороший?

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

• Подобається Подобається x 10
  8. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

І я була.......але краще би не була:wacko:
    Мала докупити дещо на свята і купити собі штани.....і шо ви думаєте ще собі нині мешти купили....і нашотомені:))
    А ще квіточки на город купила...тільки-от склЄроз...і забула як вони називаються,зате дуже класно на вечір пахнуть

9. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Это с какого боку подходить. Есть и сладкий, кислый, но и горький, а да есть и постный.:)

---------- Додано в 01:50 ---------- Попередній допис був написаний в 01:47 ----------

Ну и перцы тоже есть разные. ;)

• Подобається Подобається x 7
  10. hunter

hunter мандрівник

сьодня відмічав своє ДН :preved:
    боулінг :cool: і тортік :crazy: і 2 години приколів :preved:

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

по вечорах матіола дуже гарно пахне, але на матіолу ще ніби зарано

12. XrustunkA

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Така зморена,весь день як білка в колесі...скоріше б до ліжка долізти і вирубитись,а завтра по-новому колу:)

14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Обычный день, в этот день родились Кант, Набоков, Ильич, я. И сегодня ДЕНЬ Планеты Земля. И печальный день, умер Михаил Козаков

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене був супер-шалений день, який ще навіть не думає закінчуватись..
    Вранці збиралась на фотосесію з коліжанкою.. Перерила дім в пошуках потрібних речей, ледь встигала, а тут бац! Бачок туалетний заглючив: вода не набиралась, а витікала відразу.. Намахалась, поки пробувала полагодити, а потім поки вдалось перекрити воду.. Запізнювалась.. Бігла на трамвай, не встигла. А мала сплановані по часу пересадки! (користуюсь сайтом, на якому вказую звідки, куди, коли і як хочу їхати і він мені вибирає найкраще сполучення, показує де пересідати, о котрій транспорт тощо). На пересадку не встигла. А фотосесія в парку на окраїні міста, туди рідко ходять трамваї, що 20 хв.. Сіла на інший, 2 дууууже довгі зупинки пиляла пішки. А сонечко світить, все цвіте, зеленіє, пташки співають - краса!! :good: 5 год пролетіли якось так непомітно! Фотосесія пройшла чудово. Набралась стільки позитиву!! В парку було багато людей, які засмагали біля ставків. Особливо старших, особливо пузатих мужчин..
    Потім поїхала по справах, заодно забігла в супермаркет, поки відкритий (від завтрашнього післяобіду тут все буде закрито до вівторка, а у вівторок вночі ми в гори їдемо, тож закупитись треба було раніше..). Поки долізла додому - вже вечір. Втомлена, спати хочеться, але сиджу, працюю, треба встигнути всі роботи клієнтам повіддавати до неділі.. Давно вже нічками не працювала, в тому є якась романтика.. :)
    Йду зроблю каву чи шо..

• Подобається Подобається x 14
  17. Summer

Summer Well-Known Member

поставила все варитись і біжу на пошту заплатити за комунальні, бо взяла вчора аванс :) все вже готово, буду потім кошик прикрашати :)

• Подобається Подобається x 9
  18. XrustunkA

:good:
    В мене ще треба прибрати,ато купа випраних речей...і все треба пороскладати...,познімати і повитарити картини,одним словом робота завжди знайдеться...:wacko:

Останнє редагування: 23 кві 2011
    • Подобається Подобається x 8
  19. Filosof

Filosof Well-Known Member

Спасибі. Не буду займатися рекламою. Хороший коньяк. Я завжди такий беру додому.

• Подобається Подобається x 8
  20. poetka

Спекла тортик...мої люблять горіховий...трошечки вдпочину і буду прибирати в хаті,накрилось сьогодні наше гуляння,думала,хоч чоловік малого виведе погуляти, а я роботу пороблю,та де там вже його брат піднапряг,сам сидів весь час байдики бив за компом, а як народ припер,то прийшлось доробляти замовлення перед самими святами і інших людей напрягати,щоб допомагали,а в мене в хаті ніби й нема роботи......кран поломаний,не пилесошено і тд. не буду пераховувати дістало вже...Всі мужики козли,особливо коли шось в хаті треба робити їх як вітром здуває чомусь....Прикро і сумно....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)