Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене тиждень фотосесій (нарешті відкрила фотосезон!! :radist: ). В понеділок був модель в костюмі. Сесія в стилі реклам годинників, парфумів.. Ну то офіційна частина. Потім ще переодягнувся і в іншому місці зробили трохи фоток менш офіційних (на ньому була футболка з Мікі Маусом :))) ). Було весело!
    Сьогодні маю клієнтів, пару. Дівчина приїхала з Норвегії на свята додому і до нареченого, з яким хоче фотосесію.
    Завтра маю фотосесію з колишньою сусідкою по квартирі..
    В п'ятницю - з коліжанкою, для якої знайомий стиліст зробив стилізацію (йому тре до порфтоліо), ми зібрали потрібний одяг, ось тільки ще з візажисткою не домовились..
    Не знаю як мій фотоапарат то все переживе, бо вже на прикінці фотосесії в понеділок видав таку ж помилку, яку я мала у вересні на весіллі, коли в мене апарат гавкнув :sad: Поки ще включається, буду витягувати з нього по максимуму.. Вдруге ремонтувати не оплачується..

Блін, така класна погода, що аж не віриться!! :)))

• Подобається Подобається x 17
  2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Судя по сегодняшней активности на форуме, задание выполнено на отлично!о_О

---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ----------

Верится. Когда утром минус 2, а сейчас плюс 2. Небо голубое такое, солнышко...:good:

• Подобається Подобається x 6
  3. olya_d

olya_d Well-Known Member

Десь місяць тому ходив у нас хлопець років 20 і говорив, що він такий бідний..сам з Закарпаття...грошей нема, їсти нема..Я йому запропонувала гроші, але як плату за копання грядки - того бідного голодного хлопця вітром здуло :)

• Подобається Подобається x 15
  4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

У нас в метро ходят такие "сами мы не местные", уж такие Богом обиженные. Видел, как они мелкие деньги в урну вытряхивали, меньше 10 рублей - это не деньги, чего карманы рвать 2-5 рублевыми монетами...

• Подобається Подобається x 9
  5. Filosof

Filosof Well-Known Member

Я сьогодні їздила на кафедру політології, розмовляла з зав. кафедрою. Не знаю, що він мені завтра скаже. Але я не хочу платити 500 грв., та ще й за факультативний предмет. Така, вибачаюсь, паскуда. Їй усі заплатили. Мені зам.декана сказала, що вона нікому не ставе. На неї ідуть скарги одна за одною, і ніхто не може на неї вплинути. Вона прямо казала: 60$.

• Подобається Подобається x 4
  6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ну шо поробиш, не вона собі тариф встановила. то фсьо продєлкі табачника.

• Подобається Подобається x 4
  7. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Стаю, это значит за колбасой. Подходят дети лет 12ти, "дяденька дайте денежку на хлеб", жалко мне их стало, говорю подождите чуток. Подошла очередь, я значит для них беру хлеб, колбасу (палку), молоко и пряники. Подою им, а они возмущённо мне, "не надо нам это, нам деньги нужны". Или ещё один из случаев. Так же стою в очереди, впереди меня бабушка, взяла что ей было нужно и захотела мороженое. И давай подгонять мелочь, на какое хватит, а время идёт. Ну а я соответственно спешу. Я и говорю продавцу "обслужи бабушку, я заплачу за всё". Потом пока не сел в машину, бабушка стояла в растерянности и бормотала вытянув руку, "а деньги, возьмите деньги". Вот тут я точно чуть не заплакал.

• Подобається Подобається x 19
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В нас в політесі одна така була.. Економічка.. Не знаю деталей, але вигнали її: паралельна група постаралась..
    Запишіть на диктофон і дайте послухати ;) Ще сама Вам заплатить :)))

• Подобається Подобається x 8
  9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ми восени, будучи в Стрию, вирішили прогулятись на Парашку з малим.

Їдемо в Крушельницю, стоїть бабця в селі, голосує. Бабця-гачок, так її роки скрутили. Зупинились. Їде бабця на парастас. Поговорили декілька хвилин, скільки там тої дороги, бабцю висадили коло моста, поїхали. Через секунду малий з заднього сидіння протягує гривню:"Бабуся дала".

Здали назад, засуваю я в бабусину руку рубля, а вона так тихенько - я ся за вас помолю.

Точно знаю, що то була молитва за мільйон...

• Подобається Подобається x 17
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

.. я думаю, що та вчорашня "моя" бабця теж помолилась за мене..
    Мого чоловіка друг довгий час майже задарма працював на одну фірму, яка планувала взяти фінансування на один великий проект. Мій чоловік власне мав робити цей проект, була б стабільна і хороша робота на рік-два навіть і для мене.. Але то щось не виходило, то закони помінялись і вимоги ускладнили.. Ніяк протягом року не вдавалось тій фірмі оформити документи і отримати це фінансування. Ми вже перестали на цю роботу надіятись.. А я ж тут зараз взагалі майже без роботи.. І от сьогодні нас повідомили, що фінансування отримали!! :radist: :dance: :radist: Це щось неймовірне!!
    Все не просто так.. Все не просто так..

• Подобається Подобається x 16
  11. poetka

poetka Дуже важлива персона

Перечитала ваші дописи, і чомусь ревлю....

• Подобається Подобається x 13
  12. SirenkaSirenka

SirenkaSirenka Active Member

я пережила.
    виконано ЯКОСЬ. завтра буде видно....
    а одну доповідь перенесла, стала в дверях і не пускала викладача,поки він не дозволив.
    епічний кінець дурнуватого триместру........
    ще 1,5тижня і все.

• Подобається Подобається x 7
  13. FourA

FourA Дуже важлива персона

Алюминиевую? Или электрическую? Спрашиваю потому, что сам недавно купил жене мантушницу - пароварку для варки на пару туркменских "вареников с мясом" - манты. Жена хотела её купить, уже несколько месяцев назад просила о покупке, но когда привёз домой, была разочарована, что она алюминиевая. Ни разу за две недели, что прошли со дня покупки, не приготовила в ней ничего.
    Зато сегодня в очередной раз у нас на кухне котлеты малость подгорели снизу. Но я был начеку, услышал запах горелого, и успел спасти котлеты. Пришлось подгоревший низ отрезать ножом.
    Собаки были очень довольны!

• Подобається Подобається x 12
  14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не вірте, то закарпатські цигани, вони не привикли робити. Хоча не всі. У нас вони теж постійно ходять, бо тут живуть.Біля нас ціле циганське село. Є між ними і такі, що працюють. В мене завжди для таких "гостей" стоїть напохваті лопата. Тільки заходить в двір, я лопату в руки і кажу копати підеш? Більшість тікає. але є такі що кажуть піду. І копає, я не проти і їсти дам і заплачу.Є такі що ходять по дворах і парасолі ремонтують. В одному дворі за годину заробить 100 грн і піде в другий. Торгують тичками з лісу, збирають літом гриби і продають. Але інколи і крадуть.
    Одного разу в мого кума-лікаря-педіатра біля квартири вкрали хороші сани. В нього троє дітей то начав бідкатись-шкода саней. Попросив дільничного міліціонера і пішом з ним в село де живуть цигани. Дільничний приблизно знав, до кого треба йти.Зайшли в один будинок циганський. Дільничний міліціонер наказав цигану, би той найшов дохторові сани. Той почав ойкати:"Йой пан дохтор, кіби м знав ош то ваші, том би й не брав". Поліз на стрих і одні за одними показував декілька саней, доки не показав вті што треба.Коли віддавав то приказував:"Перебачте пан дохтор, бігме нич більш од Вас не возьму, може Вам і дитячі біціглі дати?":)))

• Подобається Подобається x 15
  15. Summer

Summer Well-Known Member

нині все попрала, так швидко сохне на балконі . Тепер готуюсь до завтра -чистий четвер:), ще треба трошки доробити...А ще роботу свою зробити, бо здати все треба... і коли ж то ту роботу робити???

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

У нас кажуть так -білизна файно сохне- коханий любить.:):):)

• Подобається Подобається x 11

17. у мене звичні дні, та і нема чим похвалитись ) але на днях гостювали друзі дитинства моїх дітей, :) і я ніби повернулась з ними на років 10 назад. гарно там, у минулому :)

• Подобається Подобається x 14
  18. poetka

poetka Дуже важлива персона

Точно,ніяких стресів,ніяких переживань,тільки метелики в голові...(то я про себе)...ну і ше в животі були,чого тут вже приховувати:)

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

;)Нагадало. Розказувала кума.Приходить додому а її 13 річна дочка, читає книгу: Коханець леді Чатерлей(десь знайшла між книгами). Кума вже непосміла відібрати. Пройшло декілька хвилин, а дочка їй і каже:"Мамо, а чому , коли я читаю, як дядя тьотю цілує, у мене метелики ніби літають внизу живота"..... :)

• Подобається Подобається x 10
  20. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

закрила вчора сесію.. відмітила вдало))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)