Звичний день (2)

Discussion in 'Всяке різне' started by Alias, Mar 13, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

Спасибо, спасибо!!!!!!!!!!!!
    И Вам здоровья :preved: и успехов!:good:

---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

Взятка?о_О
    Ничего нового!!!!!!!!!!;)
    А что делать?:scratch_one-s_head: Надо жить!:dntknw:

2. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

о клясно:preved:
    А в мене навчання з практикою мало не до серпня:cry:

Звичний день......пари.....робота...
    Воно то всьо файно....але через роботу мушу пропустити табір:sad:
    Троха сумно,там стільки файного народу буде...от сиджу сама себе тішу:)))

• Подобається Подобається x 7
  3. ovod

ovod Well-Known Member

не сумуй.. киця принесе калач....

• Подобається Подобається x 3
  4. Honda

Honda Well-Known Member

Сиджу дома.....
    Тепер зранку нарешті поговорила з сестрою по скайпу:good:
    Погода гарна.... потім вийду прогуляюсь..треба зайти в пару магазинчиків в центрі... а і ще в аптеку.

• Подобається Подобається x 4
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В двері подзвонила старенька жіночка, з паличкою, просила гроші. Не було в мене готівки, то дала лоточок яєць. Від хлібу відмовилась, бо їй вже хтось дав. Так дякувала, ніби я їй життя врятувала.. Сиджу ревлю.. :sad:

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ----------

Не могла заспокоїтись.. Позбирала по хаті монетки, вибігла за нею, мені якраз треба було на пошту і в магазин.. Пробігла по сходах з 10 поверху, але її вже ніде було :sad: На вулицях шукала поглядом, але теж без результатів. Коли верталась і заходила в під'їзд, то ця жіночка якраз там була.. Затрималась поїсти.. Вигребла їй ті монетки, вона плакала, так дякувала.. А мені було шкода, що не можу дати більше.. Але хоча б щось. Рада, що все таки її зустріла знову..

• Подобається Подобається x 20
  6. hunter

hunter мандрівник

я нерешті поставив останній екзамен :preved:
    лишилось всього-на-всього зробить диплом :)))

• Подобається Подобається x 6
  7. Honda

Honda Well-Known Member

Зайшла в Оріфлейм, потім в Книжковий клуб, потім на Вернісаж, по магазинчиках. Купила рибки маринованої на вечерю.
    Ще якийсь козел, їхав на машині, а я йшла через пішохідний перехід, обігнав мене та ще й нахамиво_О

8. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Здуріти можна :wacko: Вчора пів вечора сварилась з хорошим другом:cry:........сьогодні був дубль №2о_О

Сьогодні на роботі мала приємне знайомство....власник котика виявився викладачем з політеху:)
    Зараз ще маю вивчити на завтра кілометрові формули......і якраз годинка залишиться,щоб поспати:)))

• Подобається Подобається x 9
  9. Honda

Honda Well-Known Member

мені теж важко з друзями сваритись... Не люблю того... Навіть якшо мені шось не подобається в діях друзів, не можу накричати...
    В мене колись дві сестри один день ідучи до школи сваряться, на наступний мирно, а потім знов по колу:)

• Подобається Подобається x 3
  10. poetka

poetka Дуже важлива персона

....в Польщі??????????

• Подобається Подобається x 1
  11. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Цілий день релаксували:),якщо це так можна назвати. Поїхали зранку до лікарні, здали малому кров на аналіз - все ок:yahoo:
    Потім поїхали на сніданок поїли зарази з Макдональдсу (таке враження завжди, ніби робимо злочин) - іноді дозволяємо собі такий гріх.
    А далі - в Кінг крос на трату грошей - трохи наскладали. Купили пароварку, а мені чобітки - дуже гарні і дуже незручні.
    Нарешті придбала закваски для йогуртів - буду експерементувати.

В загальному беручи, день провели нелогічно, неекономно і нездорово. Але так приємно іноді дати волю тим дурницям,які сидять всередині.

• Подобається Подобається x 12
  12. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

На жаль, такі бабуськи - рідкість, найчастіше ходять аферисти. :sad:
    У нас колись чоловік з дитиною ходив, просив одяг - я зібрала, що могла, потім дивлюся - а біля входу половина моїх і сусідських лашок потоптана і подерта лежить...

• Подобається Подобається x 8
  13. Saszko

Saszko Well-Known Member

Як був на першому курсі, в переході зустрів бабусю — плакала, бо не було чим за компослуги заплатити, вся вчорному, як монашка. Я дав рублів 50, більше зажав, бо ше хотів пантофлі купити. Там ше якась жіночка змилостивилась. Тоді я не дуже вірив, але все одно не роздумував, дав та й усе, лише пошкодував, що не дав більше, бо шопінг. Зараз сумніваюся, шо дав би. Дуже сумніваюся.

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Все, що є приємним в житті, є або нездоровим, або незаконним, або аморальним... :)))

15. Saszko

Saszko Well-Known Member

Люди!!! Будьте обережні з макдаківськими картоновими стаканчиками з окропом. Мене сьогодні якась безрука ошпарила трохи.
    Підскочив миттєво. Як ошпарений:)
    Добре, шо лише вода. Тіпа незакритий стакан був, возмущалась...

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо хтось просить продукти, то я даю.. Та бабця спочатку грошей просила, а мені не хотілось закривати перед її носом двері, щоб пошукати дрібні (лишити двері відкритими то надто небезпечно для мого міста). А коли вона попросила хоч щось поїсти, то я зрозуміла, що їй таки треба..
    Так. А що? Тут теж не всі мають за що жити, або де жити..
    2 тижні тому приходила жінка років 40 просити грошей, бо має борг за кредит. Коли чоловік назвав суму свого боргу, то вона пішла..
    Десь рік тому біля МакДональдзу молода пара в старому одязі просили їсти. Хлопець просив для дівчини. Казав, що живуть на дачі, бо не мають де жити. Купила їм по чізбургеру..
    На нашій вулиці є компанія бомжів, які постійно вигрібають із смітника для скла пляшки, із смітника для паперу папір, щоб здавати.. Недавно помітила, що на смітник для пластику люди вішають кульочки з чимось. Підозрюю, що продукти для цих бомжів. Деякі живуть в під'їздах в приміщенні біля входу, де збирається сміття. Так мені здалось, бо там мають якісь старі дивани, затаскують туди здобуте сміття. Вони ніколи не просять. Вони заробляють. Ще один спосіб - біжать за покупцями супермаркетів до машин, а звідти відвозять возики, за що мають ті монетки, які покупці вкладають, щоб взяти візок. І деколи продукти якісь їм від людей перепадають.
    А ще тут по трамваях ходять цигани, а в підземках чи на вулицях можна зустріти жебраків. Таким я не грошей не даю. Вони заробляють більше, ніж я зараз..
    Якщо бідна старша людина живе сама, то їй пенсії хватає лише на комунальні. Якщо були в концтаборах, то мають і на продукти і на все решта. Або якщо мають родину.. А якщо самі живуть, а ще, не дай Бог хворіють, то тяжко..
    В той час за їх податки чиновники будуть нові офіси, купують нові машини..

• Подобається Подобається x 14
  17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

І у нас так було,тільки не чоловік з дитиною ходив.а жінка.
    Гроші майже ніколи не даємо,якщо просять їсти,то обов"язково щось дамо,то видно людині справді треба.
    У нас біля аптеки часто(майже щодня)можна побачити одну стареньку яка просить гроші бо їй не вистачає на ліки.Коли запитуєш скільки не вистачає,каже що не вміє рахувати і точно не знає.Пропозицію купити ліки -відхиляє:)Хитра бабулька,хто ж відмовить у копійках,що не вистачають на ліки?Але то скоріше сумно,ніж смішно......

• Подобається Подобається x 7
  18. Locke

Locke невиправний реаліст

Або сприяє ожирінню :)

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Багато років тому мама привезла в Стрий свою цьоцю. Бабці Броні було тоді 75 років, старушка божий одуванчик, мені чуть вище пояса.

Пішли вони до костела, вийшли коло бувшого ЦУМу, і мама посадила бабцю на лавочку почекати, аби не мусила лізти з нею по сходах.

А коли повернулась, бабця сиділа сумна і тримала в руках копійки. "Люди думали, що я прошачка" - казала...

Даю бабцям, мовчазним, не кричучим про свою бідність - отим скромним, з рукою не протягнутою, швидше схованою ві сорому, зі старечою сльозою в оку.

• Подобається Подобається x 13
  20. SirenkaSirenka

SirenkaSirenka Active Member

звичний день...Оо
    підйом в 7:00(то не критично для мене, але день буде довгим)
    пари починають в 15:00, закінчують в 17:50. до цього треба:
    написати(доробити) реферат з сакарльної географії
    написати реферат з євроінтеграції
    підготувати доповідь з євроінтеграції
    підготувати семінар з сакральної географії....ОМГ....
    :cry:

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)