Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

Не треба узагальнювати
    Ми до кінця 5-го курсу на всі пари ходили.

• Подобається Подобається x 5
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Нєа,я її в очі не бачила......але вона головний редактор одного з Львівських журналів,запрошує мене до співпраці.....я ж в минулому троха була журналістом....

---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ----------

Я зранку як завше побувала в самій корумпованій лікарні.......потім трохи на хенді... нарила свекрусі всякого лаха......зараз готую вечерю,та й так.......Втомилась як собака,чому та Топольна так далеко?

• Подобається Подобається x 14
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

Так то ж просто супер!!! Впєрьод на вінниє склади!

4. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

ну і де та сукня?:blush:нам покажете?;)

• Подобається Подобається x 9
  5. У мене сьогодні день звичайний.Зламалась наша машина ,не встиг шеф поїхати,як наш шофер різко і без попередження і на голодний шлунок переніс день шофера з п*ятниці на сьогодні.Не встиг шеф від*їхати,а він вже такий ,як треба і при тому всьому дуже щасливий,що він так хитро і скоро ту оборудку прокрутив.І мій мовчазний напарник зразу перетворився на дотепника і гострослова.Комедія цілковита.Їхали додому двома маршрутками,шапіто -цирк за 2 гривні,причому до мого артиста додалося ще кілька.Якась старша пані почала говорити,що мусимо поважати один одного,он в Японії така біда і т.д.Якийсь пан теж ,мабуть,день шофера відмічав,говорить:"Та хіба то біда,он "Баварія"вчора програла,ото біда..."Театр абсурду.:crazy::crazy::crazy:

• Подобається Подобається x 13
  6. poetka

Ні,на винниє не хочу....а от на ниві.....ні,не буду наперід вам розповідати;)бо сама нічого ще остаточно не знаю.

• Подобається Подобається x 7
  7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А,то ви Олю журналіст.А чому не спробувати знов, тим більше коли запрошують.

• Подобається Подобається x 11
  8. Locke

Якщо треба буде написати статтю на тему: "Як ти дійшов до жизні такой?", то з радістю дам інтерв"ю. :)

• Подобається Подобається x 10
  9. Bambook

Bambook Persona non grata

Міля? Віка? Орися? ;)

• Подобається Подобається x 1
  10. Locke

Хто має хоча би три роки активного стажу на ЛФ - сміливо може вважати себе журналістом. :)
    Бо часто можна почитати такі дописи, що далеко не кожен журналіст таке втне. :)

• Подобається Подобається x 10
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Третій день хтось дзвонить на моьільний,а номер не відображається .пише "Неизвестно".І майже в один і той же час.Дивно....

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

О, то мені ше тре над собою попрацювати.

13. Locke

І що, не відзивається? Може то ви його так записали в адресну книгу. :)
    Бо часто чоловіки записують телефони своїх коханок (коли раптом жінка гляне на монітор трубки, щоби не спалитися) під іменем "Номер не определен". :)

14. Alias

Нєа!Тиша...

У мене немає такої потреби:)

• Подобається Подобається x 2
  15. Ravin

Ravin Well-Known Member

Будильник отключить пробовали?;)

• Подобається Подобається x 11
  16. poetka

Спробую неодмінно:)

Я була швидше юнкором,так називали молодих студентів,які друкувались в місцевій пресі......На журфак я всупала двічі і двічі не успішно,потім "плюнула" і вступила до Київського універу "КДУХП". І після цього всього я вже не журналіст,ну і інженер з мене звичайно теж не дуже.....(бо ніколи моя професія мені до душі не була) -оскільки хімія і все що з нею пов"язано.....одним словом брорррр,не те що журналістика....
    Канула моя мрія у вічність, і я залишилась з кількома статтями в журналах і газетах,вже пожовклими від старості, як сирітка,яка оплакує свою долю....
    П.С, Оптимізму мало,але нагода є завжди розпочати все заново,а раптом?

17. Locke

Я також пригадую, що вчився в Політесі, а от на кого - важко згадати. :) Але перепробував стільки професій, причому в різних галузях, що деколи аж смішно. І нічого.

Все вийде, побачиш!

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ой как зря.
    У меня последние 12-13 лет связаны с промышленной химией и ... - даже очень не броррррррр, а совсем даже уууууууууу:nyam2:

• Подобається Подобається x 7
  19. Alias

А я його і не включала,та ще й такий час...

• Подобається Подобається x 2
  20. Ravin

Ravin Well-Known Member

Теперь можете с гордостью всем говорить о том как они только собираются писать, а у вас уже и бумага пожелтела на которой вас печатали.
    Детали сообщать необязательно.;)
    Главное быть в душе, тем кем хочешь быть, а по жизни оно всякое бывает, шансов жизнь дает очень много, уверяю вас.;)

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)