Звичний день (2)

Discussion in 'Всяке різне' started by Alias, Mar 13, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Згадався наш "метровський" анекдот. Спускається чоловік униз пішки ескалатором, штурхнув пасажира, через дві сходинки обертається і каже:
    - Ой, извините..
    -Ничего-ничего, я вам уже на спину плюнул. :)))

• Подобається Подобається x 11
  2. я думала,що у мене глюки!

• Подобається Подобається x 5
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Та де там в вас, то всьо від того шо 1 квітня випало на ТЯПНИЦЮ!

4. Свято- святом ,а голова болить по-буденному... Зараз лусне.....Ця погода-непогода мене доконає...

• Подобається Подобається x 9
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Спекла тортик "Ведмедик",точніше коржі напекла, а замовниця подзвонила та й шось крутить мутить,шо їй вже ніби й не требао_ООто маю 1 квітня.....Шо маю робити????

• Подобається Подобається x 15
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

треба було предоплату брати:)
    святкувати...з тортиком:)

• Подобається Подобається x 16
  7. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

hunter, тицні навпаки плюсика)))))))))

ЗІ. Ура! Виправила)))

• Подобається Подобається x 2
  8. Ravin

Ravin Well-Known Member

Вычеркните телефон её, из списка клиентов и кушайте коржик.:nyam2:

• Подобається Подобається x 6
  9. Radistka

Radistka Rändaj

Подумати, на вибір:
    1. Буває
    2. Все так не буде
    3. Ну їй же і гірше ...
    і виставити торт на аукціон на форумі!
    Ех, жаль, мене поблизу нема. А то не питали б Ви такого ... :nyam2::nyam2::nyam2:

10. Summer

Summer Well-Known Member

змучилась. ще й насморк дістала на семінарі, продуло мені кавалок спини, так тіпає зараза... нині вже вихідні, то ж я відклала роботу до завтра і глянула свої 2 серіали, заварила чай з мелісою, трубочка з порічковим конфітюром.... що ще треба для щастя?;)

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:23 ----------

до речі то наша гречка, видно зі старих запасів і дуже смачна, але трохи брудна, перебирати трохи треба...і вона вже по 18 грн...

• Подобається Подобається x 7
  11. Полковник

Полковник миється в бані

Слово "алэ" говорила?

---------- Додано в 08:26 ---------- Попередній допис був написаний в 08:18 ----------

Почему у Вас в країні?
    Везде так.
    Вы же не на Марсе живёте, а интегрированы в мировую экономическую систему.
    Ещё и в ЕС рвётесь всеми силами.

Цены на гречневую крупу, неожиданно этим летом ставшую большим дефицитом и одной из любимых тем для СМИ, в некоторых магазинах Москвы опустились до 60 рублей. Об этом свидетельствуют результаты мониторинга столичных сетей продуктовых магазинов, опубликованные ГУП города Москвы «Московское качество».

Организация отслеживает динамику цен на такие продукты питания, как хлеб, крупы, картофель, сахар, молоко, сыр и яйца в магазинах «Магнолия», «Пятерочка», «Остров», «Гастроном», «Седьмой континент», «Карусель», «Авоська», «Ариана».

Резкий рост цен на гречку начался в столичных магазинах во второй половине августа. Если за период с 16 по 23 августа цена на этот продукт питания колебалась в пределах 35-40 рублей за упаковку весом 900 граммов, то с начала сентября показатель не опускался ниже 80 рублей. При этом, согласно материалам ГУПа, неизменно самые высокие цены среди наблюдаемых магазинов выставлял (и по-прежнему выставляет) сеть «Гастроном».

Кроме этого, с первых чисел октября гречка появилась почти во всех магазинах, за которыми наблюдает «Московское качество». На протяжении августа-сентября гречку можно было купить в магазинах двух-трех сетей. Однако теперь гречка отсутствует не более чем в трех сетях.

К 13 октября по относительно низким ценам гречку можно купить в магазинах «Билла» (59,9 рубля за 900 граммов) и «Остров» (60,3 рубля). Традиционно высокие цены предлагают «Гастроном» (95 рублей) и ООО «Ариана» (75 рублей).

О том, что гречневая крупа становится дефицитным товаром, представители торговых сетей заявляли с середины августа. По мнению представителей Российского зернового союза, дефицит гречки вызван спекулятивными настроениями продавцов и действиями СМИ. Одним из крупных поставщиков гречки в Москву является Алтайский край. Столица должна была получить первую партию гречневой крупы нового алтайского урожая в конце сентября. О грядущем возвращении гречневой крупы на прилавки магазинов столицы неоднократно сообщало радио Business FM.

• Подобається Подобається x 1
  12. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Повіз чоловік свекра зранку на кардіограму,щойно дзвонить,що поклали в лікарню,щоб я спакувала речі йому ( а свекор в мене після 2 інсультів і 1 інфаркту-п"є "по чорному",ні про кого не думаючи,тільки про своє задоволення),а нам тепер лишнє переживання/витрати ітд.....як завжди ...
    не знаю,що би я з тими всіма пияками зробила!:ireful1:....

• Подобається Подобається x 8
  13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ошибаетесь, он тоже уже давно, видать, не получает от этого удовольствия.
    Очень жаль конечно, но...
    - каждый человек сам пи_дец своему счастью.(с)

---------- Додано в 11:10 ---------- Попередній допис був написаний в 11:01 ----------

Лечить надо и не бросать.

14. hunter

hunter мандрівник

виправлено :) з тим "навпаки" :wacko:

а потім згадає ваші слова... але запізно...

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вчора збулася мрія мого сина!
    Він відкрив свій нічний клуб!!!
    "S-club"
    Ось він. Син. В червоному.
    А ось клуб.

• Подобається Подобається x 18
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

То то в стрию такий клуб?

• Подобається Подобається x 4
  17. VasMT

Так. В Стрию!
    А щодо дівчат, то у форматі клубу вхід для дівчат безкоштовний до 21.00. Тому і набігли. Основна маса відвідувачів повалила після 22.00. Парітету було досягнуто :)

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Жаль :)

І ви теж, дядько Василю, Жгли ? ;)

19. VasMT

Нє... Я не мав сили... На мені були всі технічно-будівельно-електрично-монтажні роботи. Обладнання завозили ще за годину до початку. Тому я сів в куточку за стійку, біля кавового апарату, і ковтав "Закарпатський" під "Амерікано"... Чи навпаки...? :mocking:
    А пацани валили :good:... Доня жгла (вона на першій фоті перша зліва), невістка... Ну а нам, мужикам, не до гоцалок було... Малий бармен-шоу влаштовував і барменів ганяв, його напарник - офіціанток... Перший день, відкриття, серйозні люди прийшли...
    Тай таке...

20. Ravin

Ravin Well-Known Member

:haha::haha::haha:

---------- Додано в 14:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ----------

Налоговики, пожарники, санэпидемсанычи, участковый с женой...??????

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)