Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Agaton

Agaton Well-Known Member

моїй донці б так сказати

Приїхала на один день поїла, поспала і... поїхала.
    вдома ще не убрали після ремонту, то кінула капці на вагу, во :pardon:

- скажем - визначення маси спокою тіла :mocking:

• Подобається Подобається x 16
  2. ovod

ovod Well-Known Member

так....терпіння тобі знадобиться....

3. Fon

Fon whom how

в новинах сказали шо в україні рекордний врожай гречки. тобто всі побачили шо гречка по 20 грн це золоте дно, тому можна по 15 продати і збагатитись, як з яйцями на клондайку ))
    але шось мене тірзают смутниє.. з нашою країною.. мабуть гречка буде по 30 грн )))

• Подобається Подобається x 9
  4. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Хмм:scratch_one-s_head:
    Що так довго?Чи так нудно?:)))

А ще сказали,що наш прізідєнт входить в трійку найдорощих президентів світуо_ОКрім "нашого" ще Обама і Мєдвєдєв:crazy:

Ну от поки прізідєнти прізідєнствуют,ми простий народ цілий день прибирала дома,а потім згадала,що субота завтра:))

• Подобається Подобається x 8
  5. Fon

Fon whom how

цей чувак, ну єдиний рускі з персіхілтон, так він сказав шо якби в росії появився такий вєртік як в януковічя, то двоє людей би точно за нього побились

6. ovod

ovod Well-Known Member

та є трохи фоток... буду помалу викладати..

• Подобається Подобається x 1
  7. Honda

Honda Well-Known Member

Ааа.... в мені блондинки все менше і менше.....прорізається зуб мудрості:)))

• Подобається Подобається x 13
  8. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

А чого ж кричиш?:scratch_one-s_head:Боїшся?:mocking:

• Подобається Подобається x 5
  9. Fon

Fon whom how

в людині найтвердіша речовина це зубна емаль і брєлок ключів від хати
    то ти тепер станеш твердіша на грам

• Подобається Подобається x 2
  10. Peri

Peri Well-Known Member

Сьогодні був " напад " на книжкову крамницю:))) І то при тім, що скоро книжковий форум:girl_in_love: Придбала декілька книг, ось тільки де взяти час щоб почитати?:dntknw:
    І гості, гостини:drinks:

• Подобається Подобається x 12
  11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

В мене в родині крутіше..мій двоюрідний 30 -річний братик,який на стороні нажив дитину,досі в бабулі моєї ходить гроші просить:sad:
    А я тільки оце недавно ноги додому приволокла..Як вийшла з дому 10.30,так і цілий день проходила.Зате з користю:)Зробила купу корисних справ,намучилася(особливо мої ніженьки,бо я, мантелепа,взяла взуття на високій платформі - не думала,що так багато ходити будемо).Найголовніше - була в кравничі,зняли з мене мірки,шитиму собі суконку для дружки:)Завтра серія №2 - вибір тканини і аксесуарів:)

12. deva

deva Well-Known Member

який довгий день.....як я стомилась....з самого ранку консервний заводзробила багато-джем з грушок, "огірочки від куми", заквасила 12* 3х літрових банок огірків, відварила мішок буряка,завтра буду його закручувати,бо буряка багато,але підвал не дуже холодний-проростає буряк до середини зими, а так замариную,зимою відкрию і тобі салат і до борщику добре:) Сусідів вже також "заразила" цією ідеєю так сама як квашеними баклажанами, вже майже вся вулиця квасить їх.

• Подобається Подобається x 12
  13. Templar

Templar Дуже важлива персона

Приїхав з Києва...
    На Хрещатику хвилин 5 був за 2 дні
    мабуть 35% провів у метро, я вам скажу, воно дуже спрощує життя

• Подобається Подобається x 8
  14. Summer

Summer Well-Known Member

та де скоро? у 2 пол вересня :)
    я не відчуваю, що нині п'ятниця і вихідні вже...не встигла роботу зробити, завтра буду дома працювати...
    а в мене сьогодні "праздник" живота ))) - морозиво, малина, чай і вівсяне печиво з шоколадом :nyam2: і дві серії мого улюбленого серіалу. Лєпота, то :)

• Подобається Подобається x 11
  15. deva

deva Well-Known Member

в мого чоловіка також сьогодні субота:haha: нічого....завтра я йому знов зроблю суботу;)роботи багато

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І мама моя чомусь сплутала - каже "а чо ти на роботу ходила, вже по суботах працюєш?" :)))
    А в мене була звичайна дууууже довга п'ятниця - на роботі всі тільки і чекали закінчення дня, бо попереду 3 дні вихідних!!! :dance:

• Подобається Подобається x 9
  17. ENNI

ENNI Well-Known Member

Мабуть, і спрощує, але для простих людей з невеличких міст - це шок! (Я говорю за себе). Взагалі не люблю мегаполісів.І ніколи б не змогла там жити. Всі кудись біжать, спішать, спотикаються... А метро-то окрема тема.... Люблю розмірні і спокійні міста і містечка. Щоб прогулятися вулицями, а не пхатися з дня в день в душне метро...

18. Дощ ...дощара ...
    А на завтра планувались (попросились) гості на шашлик .Дійство планувалось в саду ... Чуйка підказувала ,що ... ось вам ...
    Треба чистити хату ... одинадцятеро люда ...
    Всі обіцяли допомоги ... ось вам ... все як завжди ...принеси ,подай ,почухай ,пішов на фіг ...не заважай !!!

• Подобається Подобається x 7
  19. deva

deva Well-Known Member

ранок....на вулиці захмарилось,хоч би не було дощу, хочу город трохи пополоти. А також дуже люблю сидіти між роботою в своєму садку і любуватись квітами і порядком :)

• Подобається Подобається x 6
  20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А ми чекаємо дощу, а його все нема і нема...Зранку прохолодно, а до обіду вже пече...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)