Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

О... то я люблю. Жан Жак Русо, Плейто, Арістотель...

• Подобається Подобається x 1
  2. Templar

Templar Дуже важлива персона

Мені більше Конфуцій подобається...
    Та і взагалі, вчення конфуціанства, мені більше за всі подобаються

• Подобається Подобається x 4
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я недоїхав... щасливий, що зараз дома...

• Подобається Подобається x 4
  4. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Добрый день ЛФ!

Юноша, Вы какую гадость в рот тянете? Выплюньте немедленно. :)
    Конфуций.

• Подобається Подобається x 12
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Субота, а це звично означає, що сьогодні я домашня. Вигадую меню на вихідні і собі роботу.

В Ликери ангіна, вся плямиста і з температурою, лежить, книмоголка, в ліжку, з книжкою.

Чоловік "їздить" кваліфікацію Формули-1...

Пашміна, морда вусата, наїлась і дрімає на підвіконні...

Шукаю кінокомедію якусь радянську, нове - це добре забуте старе...

• Подобається Подобається x 9
  6. Templar

Templar Дуже важлива персона

............

7. Ravin

Ravin Well-Known Member

Идет снег, хорошо что не успел "переобуть" машину, а уже хотел.
    Завтра с утра на работу ехать надо.
    Всё-таки иногда права моя жена:
    - не спеши делать завтра, то что можно сделать послезавтра. :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 13
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчора цілий день займалась домашніми справами, тож на сьогодні всьо було пороблено, зварено, чоловік поїхав до столиці на зустріч, а я провалялась в ліжку за фільмами :shy: Давно собі такого не дозволяла.. Спочатку подивилась кілька серій серіалу "Чоловік із нізвідки", який дивиться мій чоловік. Але він дивиться англійською, субтитрів нема ні польською ні російською в неті, тож я дивлюсь окремо російською. Потім доступні серії онлайн закінчились, а вставати з ліжка не хотілось.. Згадувала недавно за фільм "Нескорений", радила Еребусу подивитись.. Тож вирішила і собі знову переглянути. Хороший фільм, сильний.. Цілий проплакала.. Страшно уявити як зараз почувають себе ті бійці УПА, які дожили до наших часів.. (цікаво чи хтось з них доживе до тих часів, коли Україна буде по справжньому незалежна?..) Ще страшніше уявити, що вони можуть читати історичні теми форуму, а саме все те лайно, яким їх поливають товаріщі.. Щиро їм співчуваю. Так сумно зробилось.. :sad:

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну а развє жена может плохого посовєтовать?

10. FourA

FourA Дуже важлива персона

Извините, что вмешиваюсь. Кайло - это такой инструмент для ковыряния земли, грунта и прочего: [​IMG]
    Требует при работе значительных физических усилий. Шахтёры, например, в шахте частенько работают кайлом.

• Подобається Подобається x 2
  11. hunter

hunter мандрівник

От лежу я весь день в ліжку, але й тут спокою нема :sad:
    то одне, то інше... Тепер ше й комп піддох, віндовс переставляю - навіть нормально не дав фільми подивитись... Ех...

• Подобається Подобається x 7
  12. Honda

Honda Well-Known Member

Можливо... попри третій корпус йшла до восьмого, але то був не кінець другої пари, а десь більша її половина....

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ----------

Доброго вечора!
    Почав налітати сніг:cry:
    Добре дома... любуюсь своєю орхідейкою(вже всі віточки розцвіли:good:)
    Сьогодні звичний суботній день: поприбирати, помити, поскладати, допомогти поготувати:) Ремонт кімнати готовий на 70%, камін просто :good:
    Зараз має приїхати Коханий, забрати мене до себе, гуляти:girl_in_love:

13. poetka

poetka Дуже важлива персона

Зробила щит і мечі.....Йолки палки, в хаті крім гречки і сосисок ...ніц,а чоловік ще від рання бульбу купляє:), а ше риба є,але її чистити і маренувати(хто б за мене то все зробив????).Втома.
    П.С.Тим мужикам,тіки з хати і по колєгах...:)
    П.С. Ми лікуємось,мама далі в лікарні,...позавчора так погано відходила після операції, я не можу на те все дивитись,але змушую себе..таке життя....
    Що мене не вбиває,робить сильнішою,на тім і ставлю крапку.

• Подобається Подобається x 16
  14. Ravin

Ravin Well-Known Member

Красиво жить не запретишь!!!!!!!;)

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Та прошу дуже, завжди раді!

он бачте, добре казав таваріщ вождь - вчитись, вчитись, вчитись! :))) Якби ви мені не пояснили то я б так і згинула на тій еміграції в нєвєдінію. А тепер буду знати.

Я вам скажу, як каже мій один знайомий - я єврейскій мальчік і ударяю пальчікамі только по клавішам піаніно ілі клавіатури.:hi:

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ----------

Про свого таке не можу сказати. Мій тільки і шукає що в хаті ще треба прибрати, що до хати купити, де підлогу помити, як би то тісто замісити і хліб спекти. Мій солодонький:girl_in_love::girl_in_love: :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 8
  16. Summer

Summer Well-Known Member

зранку поїхала в метро на закупи та й спокусилась на акції, приїхала а там вже того не має продукту і нашо таке писати? Але то таке, зате зустрілась з коліжанкою, пішли на сік . Потім думаю зайду в сільпо куплю лаваш і шо не має, оббігала в сніг як гонча собака за тим лавашом і не має....Але в мене був один, але малувато... День трохи важкий, стараюсь не думати про робочі моменти, бо я скоро буду як юрист , а не бухгалтер... тільки читаю і нотую кожен день, кодекс, кодекс, а ну його :) А зараз йду годинники переведу - ну хто ж як не я то зробить ? Не люблю того переводу, то для мене дуже стрес...

• Подобається Подобається x 9
  17. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

IRUSKA*8

Нам покажете?

Зранку сходила в сільпо за продуктами.
    Поприбирала ,зїздила до своєї Наталки:preved:потім нас понесло ще в один салом,мали глянути їй за туфлями.
    Під вечір привезли мені чотирьох пацієтів:)))
    Хто їх буде чистити я навіть не питала,відповідь була очевидною....:crazy:
    Закрила котів в кімнаті,думаю почищу на кухні,ато коти в мене любітєлі рибки.
    Ага...думала........обидва зразу ж тут як тут....і почалась війна з біганням по хаті і ловлею риби по підлозі:wacko:
    ну і плюс музичний супровід:)))
    Врешті -решт таки здалася і списала їм на двох одного пацієнта.

• Подобається Подобається x 14
  18. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ось і командіровки наразі скіничилися. Ну... маю на увазі довжчі, бо ще у понеділок вилітаю на 3 днів...
    І від разу мені роботу вдома знайшли, во...:dntknw:
    Таку звичну, тут щось виправити, там лопатою дзябнути, то ще все нормально.

але чекали і спецзавдання.:scratch_one-s_head:
    На кінець середній школи молодша донька пише працю про поезію "в контексті сучастності і щоденного дня". Якось так це звучить, щось вроді Саrpe diem, наскільки зрозумив
    Ну і собі там різних поетів на вілки взяла, в т.ч. россійську авторську пісню - Окуджаву і Мітяева. Та ще з Окуджавою пів біди, але про Мітяева то вже польською нема буквально нічого. Ну і постійно щось там перекладаю...:pardon:

• Подобається Подобається x 10
  19. Summer

Summer Well-Known Member

шось той перевід незвично, так швидко час летить, не виспалась як кролик ходжу:) На вулиці холодно, якась зачарована весна цього року...

20. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ну не знаю.........я б так не сказала:)
    Перевід годинників на мене вплинув позитивно:preved:
    Годину тому злізла з ліжка:blush:
    Прокинулась, звичайно, раніше,поснідала і взялась книжку читати,але знову заснула:pardon:
    Звісно телефон мене розбудив,то вже треба було вставати:wacko:Треба було задзвонити привітати переможців...обіцяла ж
    Своїх всіх в село відправила:)))
    А зараз якраз час якийсь файний фільм переглянути......йду ритися у відповідну гілку;)

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)