Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Щось моє здоров*я чим далі ,тим краще... До тиску підключилось серце ,підняла внука , защемило нерв ...
    А я після уколу ,з пластирем на одному місці героїчно воюю з огірками !!! Перемога за мною !!!

• Подобається Подобається x 17
  2. ENNI

ENNI Well-Known Member

Накупила помідор, сходила до портніхи, в банк... Собі на задоволення купила диньку, таку солоднючууууууууу...:nyam2: А тепер треба йти закривати помідори:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 9
  3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

У нас возмущались по началу девушки, но не все просто гуляют на шпильках, по тому
    их было не много.
    А это нашёл в Ютубе
    http://www.youtube.com/watch?v=DfpAtQc7a9E

• Подобається Подобається x 1
  4. Summer

Summer Well-Known Member

точно!!! в мене тітка займається тим амвеєм, вона сама живе в Таллінні, а товар купує в нас у Львові. Я знайома з продукцією, але не піддалася ))) Вони дійсно зомбі в них все найкраще, живуть у своєму світі...але мене вже не рухають, нічого не пропонують, бо я чітко дала зрозуміти, що я тої хімії не хочу...не таке воно і добре, а дороге...

• Подобається Подобається x 11
  5. ENNI

ENNI Well-Known Member

Я не зовсім погоджуюся з цим. Правда, я не займалася, але моя тітка (розумна жінка,) займалася. Так там є розчин для миття посуду. Після використання води з ним можна поливати вазони. І вона пробувала (хімік та біолог за професією і покликанням). Ніц тим вазонам не сталося, чого не скажеш про Feri і т.д.

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але сама торгівля емвеєм робить з нормальної людини - неадекватну.

Я був раз на тому засіданні - справжня секта.

• Подобається Подобається x 11
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Оце у них є найвагоміший аргумент .Всім про ті вазони триндять.

• Подобається Подобається x 8
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо взяти і розвести звичайний Арієль у воді і підлити вазон, то я невпевнений, що він засохне, але то таке.

Вони просто вдовблюють в голови, що воно краще... маркетинг...

9. Locke

Locke невиправний реаліст

Ага, в них всі засоби універсальні: можна мити посуд, видаляти ржавчину, прочищати забиту каналізацію, поливати вазони, вживати як засіб для похудання чи протизаплідне - і все в одному флаконі :)

Маю живий приклад подібного. Один знайомий львівський бізнесмен, який мав приватну невелику гуртівню, в кінці 90-х якось потрапив до них. Не знаю, що вони з ним зробили, але він закинув свій бізнес, на фірмі практично не появлявся і почав ходити по офісах продавати різні миючі засоби. То треба було бачити цей скляний погляд очей, як у зомбі, неадекватну поведінку і розмови тільки про Емвей, повторяючи як папуга одні і ті ж фрази. А потім через рік часу раптово знову став нормальною людиною. А його фірма врятувалася лише завдяки порядному головному бухгалтеру, яка сама тягнула всі обов"язки з час його ульоту в космос.

---------- Додано в 10:21 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ----------

Альф з одноіменного серіалу також казав, що можна їсти абсолютно всі гриби, але деякі тільки один раз. :)

• Подобається Подобається x 13
  10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Років з двадцять тому була на засіданні "секти".

Вихваляли столові прибори, котрі вічні, не ржавіють і не покриваються плямами. Взяла брошуру. На останній сторінці було попередження, що прибори не можна залишати довго у воді, бо... можуть заржавіти і покритись плямами. )

А взагалі емвеєм займається свекруха, котра мені постачає ці диво-вироби. Нічим не гірші і не кращі, відбілювач, правда, суперовий.

11. poetka

poetka Дуже важлива персона

Підливала я тієї авеєвською бідою свою монстеру(було це років з 5 тому) -ЗДОХЛА!!!!
    А те що вони приховують,це ще питання....
    П.С. Кому потрібна якісна бзпечна хімія,звертайтесь в пп я підкажу...

---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ----------

Здаю:

• Подобається Подобається x 13
  12. Alias

дуже ніжно :good:

• Подобається Подобається x 6
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

певно якась монстера була нездорова....

• Подобається Подобається x 7
  14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а я тойво.....сидю......перечитую Оліні смаколики

15. Alias

слюнявчик вдягли ?:mocking:

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

вже третій:mocking:

17. poetka

:good::good::good:
    А я тортик віддала...Пацькаюсь в хаті,води вже 2 день немає,бак спорожнів,правда маю раковецьку воду,але нею якось мити посуд не дуже....
    Хто знає,коли дадуть воду????

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ----------

:))).............

18. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Мала з самого ранку гостей:)
    Приїжджала до мене коліжанка Наталя на альбомом з розписки подивитися,щоб видрукувати:)

Посиділи файно,аж щойно її провела:)
    А ше на пару пів відра слив втовкли:blush:..а за гори печенька я мовчу[​IMG]

19. poetka

Зараз мию голову і їду на Вернісаж,хто має бажання підтягуйтесь

20. Locke

Locke невиправний реаліст

Ну як я можу піти на Вернісаж, коли в мене голова немита :)))
    Поки закінчу роботу, поки заїду додому, помию і висушу голову, заїду з Сихова на Вернісаж, то там вже всі розбіжаться. :)

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)