Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Peri

Peri Well-Known Member

Про ВАС трьох і говорила:)Жаль, бо то було б таке задоволення, побачитися...Але щиро радію за ВАС!:give_rose::give_rose::give_rose:

• Подобається Подобається x 9
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а йа котлетосы замутил с 3-х килушной щуки , котлетосов вышло на трехлитровую кИстрюлю ...

• Подобається Подобається x 11
  3. Полковник

Полковник миється в бані

• Подобається Подобається x 5
  4. artobstrel

тут несколько вариантов:
    1. Грузины таким образом ведут активную подрывную деятельность
    2. ФСБ завербовало армян чтобы они вели подрывную деятельность под видом грузин с целью оправдать следующее вторжение
    3. говнюки

5. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Армяне в так называемоем СНГ - самые адекватные люди. Люблю латышей, влюблён в украинцев, уважаю армян (армянок)...

• Подобається Подобається x 3
  6. artobstrel

да я к слову, чтоб не грузины но кавказцы )

• Подобається Подобається x 2
  7. Полковник

Полковник миється в бані

У меня есть чем спорить, но удержусь.
    Я ведь не нацик какой-то.

• Подобається Подобається x 4
  8. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Армянка, нынешная моя спутница по жизни, волчицей кидалась меня спасать, когда беда случалась. Не дай никому таких зубов, когда "наших бьют". Люблю. Люди. Человек. Очень люблю. Я сказал, 87,5.

9. hunter

hunter мандрівник

а я зими не люблю... Хоча цього року став на борд :preved:, і + сніжки можна покидати))) але куча одягу, холода брррррр

• Подобається Подобається x 7
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А може Вам краще в ресторани не ходити. Нерви збережете. А раптом щось не те\так подадуть в російському. Щі з волосям або пельмені із гайкою? То Ви ще т.з. москалів лаяти почнете. "Нєхорошо" пане полковнику "получітся". :sad:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

ой молодці, грузини....

12. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Отже, пристрасті вщухли... Розказую.
    Подарунком виявився сервіз, гарний, з квіточками. Першим подарунком о_О Далі мені була гордо вручена ще одна пательня :preved: . Зі словами : "Ти лише порівняй стару з тою, шо я купив! Дивовижно, за розміром пательні майже однакові, а нова легша!" (і такий вражено-першовідкривацький погляд з блиском в очах!).
    На мою захоплену репліку типу "ой-нашо-було-гроші-тратити-але-дуже-приємно" відповів : "Я домовився з продавцем. Якщо не сподобалося, то маю ще годину, аби віднести все назад" :)))
    Ну шо би я без свого коханого робила на світі? :give_heart:

• Подобається Подобається x 14
  13. Summer

Summer Well-Known Member

Але дякую за вітання, вас теж :)
    день тяжкий, я так зденервувалась зі звітністю, шо мене аж кавою відпоювали... стрес страшний...і шо цікаво мої колеги в мене питали коли треба, а тут самі добре здали, а мені не сказали... так обідно, шо ну...і знову зміни до податкового кодексу.Скільки можна? :cry: буду медитацією займатися ))

• Подобається Подобається x 13
  14. deva

deva Well-Known Member

вчора жахливо себе почувала.... але добре,що є друзі які завжди приходять на підмогу. Вчора дуже спонтанно вийшов гарний приємний вечір. Прийшла моя подруга, так чисто без попередження,без підготовки і ми дуже добре посиділи в саду, поспілкувались, помідор на городі нарвали,наїлись, мелісу нарвали-запарила для чаю

• Подобається Подобається x 12
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у нас від вчора ліфт поставили на капітальний ремонт. Тепер пішки на 8-й поверх повзати :sad:(. Ми ж якраз хотіли починати робити ремонт в коридорі. Спробуй те все перти сюди...і плитку, і цемент, двері ...ЕХ...будемо чекати до 25-го .

• Подобається Подобається x 12
  16. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я шо вчора вчудила....Пішли гуляти,купити фільтр до води і все, а тут жіночка з амвеєм, я й взяла і купита той дропш( чи,як?...) до посуду,Дорожезний,блін,повелась що вистарчить на 1 рік,Потім ввечері перечитала відгуки в неті і як не дивно склад того дробшу,та ну його-Хімія,добре шо хоч не відкривала,піду віддам назад,або принаймні обміняю на засіб для коврів......

• Подобається Подобається x 10
  17. artobstrel

при правильном подходе не куча: термобелье и сверху дыщащий костюм - все .. два тряпки

18. - А у нас вчера в подъезде сделали лифт наклонный для коляски инвалида (пандус от дверей до площадки лифтов слишком крутой, ему без помощи не заехать было) - с ключом активации, цивильный такой.... Сейчас варят пологий пандус от входных дверей во двор, съезды со всех без исключения тротуаров во всей округе делают (раньше только по "ключевым направлениям", теперь со всех) - надо будет узнать, этот инвалид не член ли бывший политбюро какого-нить, или наоборот, умудрился им стать, или (тьфу-тьфу) что-то меняется?...

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

З цим паном мої батьки ще років 15 тому зав"язали. був знайомий який займався маркетінгом (доречі непогано розкрутився у нас.Може через те, що був першим від цієї фірми) Купили вони пралку автомат, порошок цієї фірми ....і перейшли на Аріель.Сказала мама, що відперає він фігово.

• Подобається Подобається x 10
  20. deva

deva Well-Known Member

мені колись подарували його.....тішилась, чула позитивні відгуки,але користуватись могла не дуже, запах роздражав та і руки дуже сушило шкіру.Незнаю,може це мені не підійшло.

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)