Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Agaton

Agaton Well-Known Member

явно не пиво

с часом сам починаеш крутитися довкола власьного хвоста. Думаеш собі - на можу зараз на відпуск - бо проєкт, бо це не закінчено, бо ніхто за мене чогось-там не зробить, бо... ітд. і сам собі наручники накладаєш. Жах.

Ще десять років тому 3 тижні відпочинку влітку було вроді стандартом, тепер тиждень-два.

• Подобається Подобається x 10
  2. Ravin

Ravin Well-Known Member

http://news.lvivport.com/oficijno/11191-meteorologi-poperedjayut-pro-siln-zlivi.html

За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології, на території області протягом 1 серпня очікуються сильні дощі, грози, подекуди град, шквали північно-західного вітру 15-20 м/с. В Карпатах та Передкарпатті місцями дуже сильні дощі.
    Управління з питань надзвичайних ситуацій ЛМР просить мешканців міста буди пильними, а осіб, які планують поїздки на власних автомобілях, бути обережними та пильними на дорозі.
    Нагадаємо правила поводження під час грози.
    Дії при перебуванні під відкритим небом:

(загроза застала вас на вулиці, у полі, в лісі, на річці), то:
    - Не ховайтеся в невеликих спорудах, хатинах, будинках, наметах, тим більше серед острівців дерев.
    - Краще в такому випадку затаїтись у якомусь заглибленні.
    - Якщо вас двоє, троє чи більше – не скупчуйтеся в укритті разом, а ховайтеся поодинці – можливе ураження блискавкою спричинить трагедію одному, а не всім, бо розряд, як відомо, перебігає через контакт людських тіл.
    - Бігти до сховища слід нешвидко і злегка пригнувшись, а не прямо у весь зріст – розряди контактують із вищими точками, якою і може бути людська голова.
    - Перебуваючи у сховищі, ноги тримайте вкупі, а не розкидано, тим самим звузивши площу можливого ураження розрядом.
    - Негайно слід позбавитись усіх металевих предметів, які є на вас чи при вас: лопати, сокири, ножі, браслети, навіть годинники – покладіть у захищеному місці далі від себе
    - Не лягайте на землю, бо тим самим побільшуєте площу ураження розрядом, а краще сядьте, злегка нагнувши голову, аби вона не вивищувалася над предметами, які довкола вас,
    - Якщо відчули у схованці, що оточуючі вас предмети або частина споруд, скажімо, паркан, наче дзижчать чи якось відлунюють, негайно поміняйте схованку, бо тут небезпечно.
    - Якщо волосся на голові мовби ворушиться, а то й здиблюється, принаймні гак вам здається, теж перейдіть в інше місце, бо тут накопичується електрична присутність, яка може «притягнути» блискавку.
    - Коли вас застала загроза з довгими, особливо металевими предметами в руках (вудочками, граблями, вилами), не йдіть із ними, а покладіть подалі від себе і перечекайте нагоду, а підете згодом, бо не варто ризикувати життям.
    - Під час грози ніколи не торкайтеся металевих споруд і залізних електроопор, опор мостів, дротяних огорож і подібних об'єктів з металу.
    - Навіть під час невеликої або ж короткочасної грози негайно припиніть прогулянку на велосипеді - веломашину поставте подалі від себе.
    Дії при перебуванні в приміщенні:
    - Негайно зачиніть всі кватирки, вікна, двері, бо перетяги можуть «спровокувати» сюди блискавку.
    - Перебувайте подалі від вікон, де можливі протяги, електроприладів, зруб, взагалі будь-якого металевого начиння.
    - Утримайтеся дзвонити по телефону, але якщо вже біда примусила викликати «швидку» чи пожежну бригаду, то зробіть це одразу ж після чергового розряду, швидко використавши невеличку паузу до наступного

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, пане Равін!
    Є до вас одне запитання! Хочу деякі продтовари постачати в Ізраїль. Що я маю зробити, щоб продукти були кошерними?

4. Ravin

Ravin Well-Known Member

:haha::haha::haha::haha::haha:
    Я Вас умоляю!

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

та мене не тре вмовляти, краще розкажіть!

• Подобається Подобається x 6
  6. Ravin

Ravin Well-Known Member

Останнє редагування: 2 сер 2011
    • Подобається Подобається x 3
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

краще зразу розкажіть, щоб я не мучивсі.

• Подобається Подобається x 4
  8. Ravin

Ravin Well-Known Member

Я Вам в ПП напишу.;)

• Подобається Подобається x 2
  9. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Я прокинулась далеко по обіді:mocking:дали ся чути файні вихідні:preved:

Дома нікого ...файно....спекла піцу,а коліжанка певно нюхом чула.
    Подзвонила що заїде з своїм кавалєромФайно посиділи:)
    Потім ще пару вікон в хаті помила...зробила вечерю:)
    Сидю тут з вами фотки з фесту перебираю:)

• Подобається Подобається x 12
  10. прийшла з роботи. купила "фальшиві чорниці" :) хотіла з дітьми вареникии ліпити, а доня вже десь намилюється. у неї ж бо канікули - вдома сидіти ніколи :) от тільки я з синулею і залишились до роботи (хоча і в нього канікули) бо чоловік мій "зі старої закалки" - з тих, що якщо що прошу допомогти по кухні, каже - дітей клич :sad:
    зате я сина навчила так, що він все вміє приготувати :good:
    я його майбутній дружині дуже заздрю :)

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це що за звір? :)

• Подобається Подобається x 4
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

підробка... китай....

• Подобається Подобається x 8
  13. я завше думала, що купляю чорниці, ну може тепличні :) аж поки не Маруся-мама не написала, що тут не чорниці продаються, а голубіка то тепер називаю їх "фальшиві чорниці" :mocking:

14. Templar

Templar Дуже важлива персона

Гречка вже не в моді :pardon:

15. а я старомодна - гречку теж купила :yes: але та від нашого південного сусіда :dntknw:

16. Templar

Templar Дуже важлива персона

Спаць охота....

17. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ше й як,ото зараз варю,буде на сніданок.

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

10.03 - завтрак только варится?о_О

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Так може це вде другий сніданок. Якраз нормально. :)
    А в нас сьогодні рибний день. Татові з рибнадзору знайомі рибки підкинули. 3 великих ляща, 7 судаків і 3 коропи.
    терпіти не можу рибу чистити.:girl_cray:

• Подобається Подобається x 5
  20. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good: :yes:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)