Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

Cej tuzhdenj - "najkraw4uj" v moèmy zhutti. V ponedilok zranky prokunyvsja vid boljy v zhuvoti, ciluj denj promy4uvsja, vno4i vuklukalu wvudky, zabralu mene. Tyt v likarni 4 likarja tukalu paljcjamu meni v zhuvit - tak i ne bylu vpevneni na 100% wo to v mene... Zrobulu YZI meni, potim we pjatuj xiryrg prujwov i skazav wo treba mene rizatu!
    Dalu meni narkoz (xo4a ja mig ba4utu pid 4as operaciì... Nè wob zagaljnuj dalu...)
    vurizalu meni apenduks i teper ja lezhy tyt v likarni i xarjysja! Sky4no meni tyt...
    Xo4a vzhe pojavuvsja net na telefoni - xo4a b wosj dobre :preved: i zavtra noyt majytj prunestu :yahoo: ce vzagali radistj byde!
    Ex...
    4erez toj apenduks desj piv roky ne bydy gratu v football, basket i vse inwe... Goru... pro goru ja vzagali mov4y... Mav sjogodni tam bytu., ta de...
    Ryx ce zhuttja...
    Ja bez ryxy...
    Piv roky bydy mertvum...

P.S.: Ljydu, xar4yjtesj normaljno! Zdorovja - to najvazhluviwa wtyka!!

• Подобається Подобається x 18
  2. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Не переживайте, найнеприємніше позаду! Час пролетить - пікнути не встигнете! Зате тепер на все життя спокій будете мати - вдруге апендицит вас не потурбує)

• Подобається Подобається x 11
  3. Ravin

Ravin Well-Known Member

Теперь предохранитель снят и беспокоить будет все остальное.;)

• Подобається Подобається x 7
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ні-ні! Ні в якому разі.він великий хлопчик і дуже не любить коли втручаються в особисте життя.
    собі не ворог:)

• Подобається Подобається x 10
  5. Peri

Peri Well-Known Member

+1000!
    І берегти його треба змолоду щоб потім "не было мучительно больно...";)
    hunter,одужуйте,а гори вас почекають і додадуть сили!:empathy:
    Звичайний день з Hunterom:)

• Подобається Подобається x 12
  6. hunter

hunter мандрівник

Ta ja ne perezhuvajy, i nervu ne psyjy majzhe nikolu :cool:
    ale wkoda w4o vsi planu ryxnylu odnièí muti...

• Подобається Подобається x 8
  7. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Зранку,спробувавши підняти тиск, хоч на трошки, кавою,змусила себе помити холодильник,далі пішла з малим до сусідки,бо мала її підстригти),потім 40хв. "пекла" пасочки в пісочниці,годувала-присипляла малого,відмивала на кутні плитку (ту, що на стіні і ту, що газова)-це все були перші кроки до суботнього,грандіозного святкуваня синочкового 3-го ДН (приїжджайте на тортик;))

• Подобається Подобається x 14
  8. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Тримайтеся, лікарня - це випробування, зате всі родичі стараються догодити. Користуйтеся моментом (хоч якийсь позитив треба шукати:) )

9. Яська Березнева

От-от. Коли я минулого року в лікарні лежала після операції, теж усі родичі коло мене стрибали)))

• Подобається Подобається x 10
  10. hunter

hunter мандрівник

Maljavko, ta pozutuv è, ale byv bu biljwuj jakbu mene tyt ne bylo :)
    bylu sjodnja v mene 8 dyzhe xorowux ljydej (vsi po dvoè :))) ) i mama na perwomy plani :preved: :yahoo:

11. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ну не скажіть.....

---------- Додано в 23:28 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ----------

Мені вже та Топольна поперек стоїть.........2 міс.

• Подобається Подобається x 8
  12. Яська Березнева

Та як кому...;)

Ну то інша річ. Інша ситуація...:dntknw:
    Мене тільки тиждень потримали.

• Подобається Подобається x 6
  13. poetka

poetka Дуже важлива персона

:sad::sad::sad:.........
    А я приготувала на завтра поїсти...пів дня мала файний настрій - замовниці сподобався торт:)а потім все як завжди вислухала маму по телефоні і стало знову "фігово"....Думається; чому не справедливо?

• Подобається Подобається x 17
  14. FourA

FourA Дуже важлива персона

Прочитал о Вашей операции, рад, что всё ОК. Одно плохо - если бы знать заранее, что будет аппендицит, можно было бы посоветовать вот что. Не знаю, делается ли это во Львове, но в Донецке это делают давно - операция по удалению аппендицита методом лапароскопии, когда живот не разрезают, а всё делают через небольшие проколы в брюшной полости специальными инструментами. Мне так удалили аппендицит около 9 лет назад. Хорошо, что в машине скорой помощи предложили этот вариант - поняли, что я могу заплатить за операцию. Тогда это стоило порядка 200 -300 дол.
    Одним словом, полезно знать - если есть возможность и необходимые финансы: сейчас могут сделать операцию по удалению аппендицита, не делая разрез. При этом меньше кровопотери, меньше травмируется организм, выздоровление идёт быстрее. В небольшом городе это могут и не делать, но во Львове, думаю, такие операции делают. Сам я на 4-й или на 5-й день был выписан из больницы. Ещё с неделю ходил туда на перевязки.
    Желаю Вам быстрейшего выздоровления!

• Подобається Подобається x 15
  15. Полковник

Полковник миється в бані

Есть здоровье - есть планы.
    Сейчас хвореете - один план - скорее выздороветь. Не хандрить. Вставать через немогу. Ходить.
    Появится здоровье - появятся планы.

• Подобається Подобається x 12
  16. hunter

hunter мандрівник

Tiljkuwo likar skazav, wo zavtra mene vupusyjytj :preved:
    ja takuj w4asluvuj :yahoo:
    :) radosti nemaè mezh :cool:

17. Alias

Тільки не скачи від радості,щоб шви не розлізлися:))

• Подобається Подобається x 13
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

У Львові роблять такі операції, моїй коліжанці робили. Тільки в неї не апендицит, а кіста, здається, була.
    Не знаю скільки коштує, але якщо Ви кажете, що 9 років тому ціна була 200-300$, то страшно уявити скільки то зараз коштує о_О А апендицит в 200$ вкладається (з ліками).

• Подобається Подобається x 6
  19. Alias

Сьогодні у нашої Оленки була медико-педагогічна комісія.Вчора приходили із школи соц.педагог ,психолог і логопед.Дитина нервувалась.але все пройшло добре.Сьогодні ж комісія з 7-ми чоловік з Миколаєва.З самого ранку вона була вся на нервах..плакала,переживала.Та й зрозуміло.Саме слово КОМІСІЯ для неї страшне.Зкспокоювали,пояснювали як могли,що нічого такого там не буде.Будуть запитувати про те,що ти знаєш і т.д.
    Зайти до кабінету не довелось......Перенапруження і нерви вилились в страшенний приступ.Наші всі забігали...а ті,з Миколаєва..їх цікавило тільки чи принесли ми зошити,щоб побачити як вона пише.Мама їх мало не послала..тут таке з дитиною,а їм...
    Вчителька потім розповідала,що дуже цікавились чи дитині не завищують оцінки.Слів немає....Звичайно,що завищують,на золоту медаль тягнуть!:ireful:
    Тато був в 30 км за містом.Пригнався,забрав додому.тепер Оленка весь день в жахливому стані...погано ій,приступи хоч і не такі страшні але дуже часто.
    Питається,нафіга та комісія таким дітям?

• Подобається Подобається x 19
  20. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

тю...все буде добре;)
    Оце правда!а ще й коли доводилось щороку два тижні в лікарні.....то я б вже радше була готова на *психушку* погодитись:wacko:
    ну та ще би

незвична ніч(лягала в 4.00о_О)
    звичний день....пари,потім зайшла в гості в універ Франка:)
    Навалили на мене на завтра стільки роботи що не знаю чи до ранку встигну:wacko:Тому до завтра!:bye2:
    Файна погода,тільки трішки засильний вітер...:)
    Всім хорошого настрою:)

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)