Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Honda

Honda Well-Known Member

Всім ку-ку!
    Нарешті я все дочитала-перечитала.
    Практика була бомбезна, але тільки тиждень;)
    Одним словом відпочинок: трохи практики по-змінах, трохи зустрічей з друзями...
    В аптеці класно...я б там працювала хоч від нині... Трохи ми були у відділі готових ліків: приймали ліки, перевіряли серії, ціни, розкладали...Були і в рецептурному відділі, готували свічки, порошки, мазі, розчини...то все упаковували, оформляли етикетками, віддавали по рецептах...
    Цікаво то все побачити, а не просто почути на лекції....
    На вихідні до Львова приїжджав Коханий... ходили по базарі, магазинах, трохи я обновляла його:) потім їхали в кіно, чогось аж в кінг-крос, потім ледве біля півночі попали додому, майже всі маршрутки вже не їхали по графіку. А в неділю вже додому...а тут холодно...тішить і гріє одна думка, що скоро вже в Шацьк...

• Подобається Подобається x 18
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

хочеться плакати...таку роботу велику майже закінчила, залишився, так сказати, останній штрих - а мені програма заглючила! :girl_cray: Весь день сьогодні сиджу мордуюсь, тепер ще переживаю, чи взагалі зможу той проект вивести

• Подобається Подобається x 12
  3. Engineer

Engineer ..........

Мій звичний день на роботі. Схема для розрахунку готова
    простір_3D.jpg

• Подобається Подобається x 9
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Стадіон нагадала Ваша схема :)

• Подобається Подобається x 10
  5. Templar

Templar Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А мне торговые павильоны на рынке

• Подобається Подобається x 2
  7. ovod

ovod Well-Known Member

пишу з телефона, тому коротко - прибув в санаторій біля Рівного...
    ходжу на процедури, різні конкурси, дикі танці, деколи нема коли відпочити :)))
    ну і багато іншого...

• Подобається Подобається x 10
  8. Alias

З пенсіонерами?:mocking:

• Подобається Подобається x 6
  9. Engineer

Engineer ..........

спорт комплекс )

• Подобається Подобається x 8
  10. Templar

Templar Дуже важлива персона

Трибуни якісь, ойпта

11. ENNI

ENNI Well-Known Member

Звичайний день... Телевізор, кухня, кухня..., комп... Так і відпустка проходить...:girl_cray:

• Подобається Подобається x 4
  12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Завтра 9-та річниця мого шлюбу.
    Здається, що 20-та.
    Ніц не хочеться. Повиганяти всіх, закритися в хаті на тиждень і виспатися і насидітися за компом донесхочу. Отакий синдром картоплі: полежати десь в куточку і щоб ніхто не рухав.
    І робити те, що хочу я.
    Може, організм протестує, бо все життя роблю те, що хочуть від мене інші?
    Отака хвілософія.

Святкувати не будемо. Якось не можеться. Бо 9 років тому в цей день сталася Скнилівська трагедія...:cry::cry::cry:
    Переносимо завжди на наступний день.

Та й таке...:dntknw:

• Подобається Подобається x 18
  13. мій чоловік завжди каже, що йому за життя зі мною треба рік - за два зараховувати :mocking:
    а у мене нинька незвичний розклад дня - зранку вдома, по обіді - на роботу.
    читаю про ДНК, дізналась, що набір геному наш, на 50% співпадає з тим, що має цвітна капуста.
    ото читання спонукає до усіляких думок про добро, зло і таке інше, але всі вони якісь, як мухи: літають, рояться, а користі - ніякої.
    піду повишиваю :)

• Подобається Подобається x 14
  14. olya_d

olya_d Well-Known Member

не тільки ваш :) Але мій ще доповнює, що я маю радіти - бо тільки рік за два, а то в інших рік за п"ять рахується

От зараз чекаємо з малим нашого татка з роботи і тоді всі разом до моїх батьків - футбол дивитися і кавун їсти. Чує моє серце, що нанервуюсь нині через тих наших футболєрів

15. Honda

Honda Well-Known Member

Зранку було дуже душно... а тепер після обіду та-а-ака гроза, що мать моя женщіна:wacko: Немов ніч настала..і дерева так хитало, боялась аби не вломилось... вулиці всі в воді....таке враження, шо Венеція:))) За 2 метри з вікна нічого не було видно.... перейшло...
    вже знов пролазить блакитне небо крізь хмари...

піду пов"яжу ;)

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ну і як вам дощик?якось він місто здається краєм зачепив,Винники певно заляло

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

побіг малий на 5 хв надвір, прибіг весь в піску, тільки очі світяться, тепер сидить в ванні відмокає))) нечемнося мала

---------- Додано в 19:52 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ----------

чим в"яжете?

• Подобається Подобається x 1
  18. Alias

нам би хоч трішечки дощику , така задуха стоїть , наче в сауні.
    А я тільки що інжир на балконі зірвала і з" їла :nyam2: такий солодкий....ммм..

• Подобається Подобається x 9
  19. kjk

kjk Дуже важлива персона

В дворі береза чуть не впала
    злива як щлива
    порив вітру дуже сильний був, добре що швидко пройшов
    хоча капає ще й досі

• Подобається Подобається x 5
  20. Перед тим дощиськом так розболілась голова ,думала ,що трісне ...Кілька пігулок трохи занечулили той біль ...
    Малеча ще вчора замовила борщик ,мусіла варити .Борщ вийшов дуже смачний ,Аня втоптала добру мисочку .Бабин борщик внуця любить ,бо тільки бабця (тобто я ) переціджує борщик через сіточку . Во.
    Комедія була на відпочинку ,коли я борщ через друшляк цідила ,бо сітку забула .:mocking::mocking::mocking:

• Подобається Подобається x 13
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)