Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

В Тулу да со своим самоваром? По рюмочке, но часто. Скоро хорошо будет. До утра, но воскресного, поэтому полежите завтра, молочка попейте, в понедельник легче станет!:)

2. Filosof

Filosof Well-Known Member

Я думаю, що робити з медкомісією. Так не хочеться усе це проходити. А за хабар зараз ніхто справку не зробить. Якщо начальника порту одеського посадили. Не розумію, для чого у ВУЗ та справка. Та ще й на 6-й курс заочного відділення. Це ж не ресторан.

• Подобається Подобається x 1
  3. NorthWind

А в ресторан, милочка, сложнее. Там мало того, что таможенная зона, так и стукачки много-много и камеры везде. Не зашуткуешь. Ненавижу порты, особенно мурманский, где в августе здоровье убивать... Пани Философ, можно в Вас тапком?

• Подобається Подобається x 4
  4. hunter

hunter мандрівник

ліг спати десь в 4ій ночі, встав пів сьомої... на 8му на роботу... і аж до 5ї вечора, тримався нормально))) але як сів в маршрутку - то одразу ж почав засинати і так всю дорогу стримумвався :wacko: як прийшов до дому - думав посплю, та де там, сон як рукою зняло... :crazy:

• Подобається Подобається x 11
  5. Templar

Templar Дуже важлива персона

Для мене то вже ранок, о как :dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  6. NorthWind

Ага, полночи прогулявши, да
    и
    щё москальки снятся.

7. Templar

А я то думав, що Ви нормальний...
    Або я просто не розумію Вашого юмору
    Мабуть зарано, я повернувся

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Скоріш за все :)

9. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я була-була на селі:)Ляпота,так файно пішли в поле нарвали моркви,буряків і т.д.,як приїхали до Львова,тількино відкрили багажник і якась жіночка підійшла із запитанням:- по чому буряк??????І давай люди до нас підтягуватись,ото ми лаха дерли......:)Відірвались одним словом.
    Випустили із стайні свинку(яке воно файне і миле) ліпше за пса,так коло тебе крутиться,так тішиться життю,таке веселе ,потішне(від нині свинини не їм)я й так її майже не їм, знаючи,що свиня володіє інтелектом 3- річної дитини і майже людськими емоціями, а шей побачила як воно хоче жити....Та ну!!!!:sad:які ми люди-свині:bad::bad:

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ----------

П.С. А кролі?????То взагалі мені в рот не лізуть....

• Подобається Подобається x 13
  10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Слухай,ти закінчуй з цим,бо скоро і буряк в рот не полізе :))

• Подобається Подобається x 15
  11. poetka

poetka Дуже важлива персона

:haha::haha::haha::haha::haha::haha::russian_ru::russian_ru:

12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Померла Емі Уайнхаус...

13. Templar

Угу, передоз

14. Summer

Summer Well-Known Member

Поетко, то ви тепер вегетаріанка?
    втовкла пиво з рибкою і гляну серіал на сон )) нічого нині не робила крім пляцку та читання податкового кодексу...

• Подобається Подобається x 10
  15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

І я сьогодні була на селі.Така тиша,спокій.благодать..Свіже повітря,мінімум людей:)Посмажили шашличків,нарвали городини і гайда до Львова.Файно сьогодні провели час з батьками:)

• Подобається Подобається x 13
  16. Читаю "брати мені брелок на весілля..."
    Думаю : "ото форум гребе..."

• Подобається Подобається x 11
  17. Locke

Locke невиправний реаліст

Такого не можна читати перед сном, бо будуть снитися кошмари. Та й перед їдою не варто (апетит пропаде), як і після їди (може не перетравитися їжа після читання такої гидоти).:)

• Подобається Подобається x 10
  18. Engineer

Engineer ..........

а я сьогодні, нарешті, купив дзеркалку - Nikon D70 -щастя були повні штани. а тікишо нечайно не зняв з фокусної відстані 70 і надів кришечку на обєктив трішки нажав і обєктив хлопнувся на відмітку 18мм ((((((((((( тепер інколи заїдає і буває зупиняєтьсяна 24 а не на 18 ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( обідно (((

19. Templar

Йді в магазин поміняйте, скажіть, що він з дефектом, і взагалі Ви хочете D90
    :))):))):)))

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Вже мусором при Януку влаштувались чи і далі мрієте як "убіжать" з "родіни" в американську армію? ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)