Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Peri

Peri Well-Known Member

• Подобається Подобається x 8
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А я сижу дома, в одних трусах, ветерок с балкона меня обдувает,кондишена у меня нет (хватает на работе), вентилятор не включаю, хотя на термометре в тени +33. Дело в том, что вокруг дома еще, в 60-х были посажены каштаны и они надежно прикрывают от солнца
    По поводу абрикос, в этом году их много, появились и персики крымские по 18-20 грн

3. Locke

Locke невиправний реаліст

4. Peri

Peri Well-Known Member

• Подобається Подобається x 7
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Дкати адресу?:) Їдьте до нас, у нас вже по 4 грн віддають ,не абрикоси-пєсТня! Аромат,пройти мимо неможливо.Спілі-спілісінькі,ніжнійша шкірочка,вкрита лагідним пушком,як тіло молодої феї...мммм:wacko:

• Подобається Подобається x 15
  6. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Высылаю резидента. Зовут... Не скажу, конспирация. Прибывает тайным поездом в Одессу. Шифром жду координаты мест сбыта абрикосов по 4 грн. (Никому не говорю и Вы не говорите!). Узбеки со своими ценами не зеленые плоды отправляются в аут.
    ДА НЕ ТРАВИТЕ ЖЕ ВЫ МНЕ ДУШУ!

• Подобається Подобається x 11
  7. Alias

Главное.чтоб узбеки не узнали:)

• Подобається Подобається x 9
  8. NorthWind

---------- Додано в 18:19 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ----------

:haha:

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

А в южных областях помидоры дешевле. Некоторые селяне очень прилично зарабатывают на торговле: они привозят из южных областей в Киевскую, Черниговскую, Житомирскую области помидоры, продают их дороже, а обратно закупают картошку и продают уже там у себя картошку. :)

• Подобається Подобається x 10
  10. NorthWind

В Латвии отчего-то хорошо росли тюльпаны. Предриимчивые латыши фургонами везли их к 8 марта в СПб и Москву в советское время, сбывали, а всё последующее время до следующего 8 марта жили на дивиденты, лениво готовя теплицы к очередному сезону... (Надеюсь, не реклама, Вецаки, Гарциемс - тюльпанные столицы, разрешалось нарвать для любимой девушки, один чёрт девать некуда...)

• Подобається Подобається x 14
  11. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Абрикоси, помідори,...:nea: огірки:mocking:
    Свекруха зателефонувала і мушу завтра їхати до неї закрутки огірочків робити (маринувати, ще й салат огірки з гірчицею робити)...

---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ----------

Я пам"ятаю і виноград по 3-5 копійок, але не у Львові, а на Закарпатті. Ще пам"ятаю, як відправили студентами на 1 і 2 курсах вузу на збирання помідорів у Миколаївську обл.

• Подобається Подобається x 10
  12. Peri

Peri Well-Known Member

Мала дуже приємну зустріч, і це через ...цять років...Як іноді життя "розкидає" друзів...І щемить пам* ять споминами... радісно і сумно...

13. SPB

SPB Well-Known Member

Вітаю))))))))

• Подобається Подобається x 6
  14. Alias

Щось Христина злиняла.А обіцяла накрити галявинку:)
    А я зараз їду у Вінницю.Приїду завтра пізно,приблизно у стільки ж як зараз годин.
    В Олени на нервовій і голва болить і нудить її.Весела поїздочка буде:sad:

15. Peri

Peri Well-Known Member

Хай щастить!

• Подобається Подобається x 7
  16. Alias

Дякую:give_rose:

• Подобається Подобається x 2
  17. Filosof

Filosof Well-Known Member

Зараз розкажу - будете сміятися. У мене сусідка - бабуся. І син у неї, трохи старший за мене. Він симулянт. Купив собі справку, щоб отримувати пенсію. І уже п'ять років не виходить з хати нікуди. Топлять до червня місяця. Вікна закупорені. І не прибирають толком у хаті. Вони тут зіпсували відносини з усім під'їздом. А їх без кінця заливають. Над їх кухнею ванна. І вони, ті що на горі, коли купаються - у неї потоп. Бабуся перекрила (не знаю як) воду тим, що на горі. Тут були страшні скандали. І цей сусід попросив провести воду через нашу квартиру (усе законно). Ми дозволили, бо жінка його лежала хвора. Вона умерла.
    А цю продовжують заливати. Бабуся подала на суд. Вони не приходять. І вона думає, що вони, ті що на горі - підключилися до труби, тих, що на третьому поверсі. У них окремий відвід. Вона з тим сусідом з третього поверху говорила. Учора той сусід приходе. Бабусі нема вдома. Вони почали стукати до сина. Він не відкриває. Тоді зайшли до них у кухню. Син не вийшов.
    Оце б до мене зайшли у кухню, навіть, якщо це сусіди. Так можуть і винести усе.

• Подобається Подобається x 6
  18. Nevermind

Nevermind Просто персона

Щось я взагалі нічого не зрозуміла. А яке вона мала право перекривати їм воду? За таке самоуправство можна і добре отримати, навіть незважаючи на те, що сусіди її заливали.

• Подобається Подобається x 3
  19. NorthWind

А я второй год на форуме. Когда регистрировался, через слово понимал, а сейчас почти всё. Трудно завожу друзей, а здесь сами собой появились. Хотел бы ещё пару человек, да предложить стрёмно.
    Короче, с юбилеем, что ли? Пойду за пивом...

• Подобається Подобається x 12
  20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Через рік без слів все будете розуміти...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)