Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Peri

Peri Well-Known Member

А ще,до звичайного дня,зауважила,що він(день)для багатьох був не дуже...
    А нехай завтрішній день буде гарним!:)

• Подобається Подобається x 13
  2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Вперше,після 10-ти років,сьогодні крикнула "УРА-КАНІКУЛИ":),як то добре вдома з синочком відпочити:good:

• Подобається Подобається x 15
  3. то у мене такий був жарт, вибачайте, Chaldon :flag_of_truce: по-правді, ніколи б не запідозрила Вас в непристойній поведінці ) і "обожаю" Вас навзаєм )

Весна, оновлення, зміни... і у мене зміни, події, переживання... завжди всім бажаю, якщо змін, то на краще. і не забувати: Бог ніколи не закриває одні двері, щоб не відкрити інші. :give_rose:

отаку єрунду мені прислали (мелочь, но пріятно ))) ) :

• Подобається Подобається x 14
  4. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ага, я как путный решил поделится этой информацией с со знакомыми и что. Мене пришло сообщение за рассылку спама. Во как однако. :mocking:
    Ох ж эти женщины. :mocking::give_rose: И без их плохо.:cry::blush::haha:

• Подобається Подобається x 8
  5. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Настрій йде в гору, на вулиці теплішає))) лаби зроблені, трохи диплом почала, курсову доробила))) йду гризти граніт науки.... йоптя....

• Подобається Подобається x 12
  6. Honda

Honda Well-Known Member

Доброго ранку!:coolc:
    Ех, знов на пари тре збиратись... але ще маю трохи часу ( пара аж на 12.10:) )
    Коли ж та тепла весна прийде? Ше на вихідні передають -2, 0, +1 і сніг з дощем:cry:

---------- Додано в 09:32 ---------- Попередній допис був написаний в 09:32 ----------

Давно хочу туди піти... але почекаю, хай потепліє, позеленіє...

:) то саме... тільки ранкова зарядка;)

• Подобається Подобається x 10
  7. Fon

Fon whom how

Перший офіційно зареєстрований чат: (Написаний у 1676 році)

Я, султан і владика Блискучої Порти, син Мухаммеда, брат Сонця і Місяця, внук і намісник Бога на землі, володар царств Македонського, Вавілонського, Єрусалимського, Великого і Малого Єгипту, цар над царями, володар над володарями, винятковий лицар, ніким непереможний воїн, невідступний хранитель гробу Ісуса Христа, попечитель самого Бога, надія і втіха мусульман, великий захисник християн, повеліваю вам, запорозькі козаки, здатися мені добровільно і без жодного опору, і мене вашими нападами не змушувати перейматись.

Султан турецький Мухаммед IV

Ти – шайтан турецький, проклятого чорта брат і товариш, самого Люципера внук. Який ти в дідька лицар, коли не вмієш голою сракою їжака забити?! Не годен ти синів християнських під собою мати! Вавилонський ти кухар, македонський колесник, єрусалимський броварник, олександрійський козолуп, Великого і Малого Єгипту свинар, вірменська свиня, подільський кат, московський злодій, самого гаспида байстрюк, бо дідько втисся твоїй матері, усього світу й підсвіту блазень, а в нашого Бога найостанніший дурень. Тебе самого і твого війська ми не боїмось – землею і водою будемо битися з тобою, нехристе проклятий! Так тобі козаки відповідають. Числа не знаємо, бо календаря не маємо, місяць у небі, рік у книзі, а день такий у нас, як і в вас – поцілуй у голу сраку кожного з нас..

Підписали: Кошовий отаман Іван Сірко з усім старшим і молодшим низовим війська запорозького товариством

• Подобається Подобається x 5
  8. - у галичан да канадийцев даже письмо турецкому Султану в своём варианте :))) Обычный день.

• Подобається Подобається x 2
  9. FourA

FourA Дуже важлива персона

Здесь правильно заметил господин Невстранец, что даже текст известного письма запорожцев к турецкому султану на Украине умудряются сфальсифицировать. Прежде всего, на самом деле там было написано следующее:

Вы либо не знаете настоящего текста этого письмо, либо намеренно говорите неправду.
    Во-вторых, наиболее вероятно, эти письма на самом деле не существовали, а скорее всего являлись литературной переработкой атитурецких памфлетов. Настоящие историки очень и очень сомневаются в достоверности этой "переписки".
    Ну а про "москалей" сами придумали? Или в таком виде прочитали где-то?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нині у мене був судний день.

Три судові справи за один день - ще такого у мене не було.

Дві справи відложили на подальший розгляд а одну виграв у ДАІшників....

А на душі спокій.....

• Подобається Подобається x 17
  11. Fon

Fon whom how

у википедії на запит лист турецькому султану вибило отаку сторіночку і я вибрав з трьох ваіантів листа той що мав найменьше матюків, шоб мене не забанили. але москалі полюбому гівно. це ви вірно підмітили.

---------- Додано в 09:44 ---------- Попередній допис був написаний в 09:42 ----------

а ше цирк згорів

а ше вітаю всіх з 23 днем псевдовесни

---------- Додано в 09:45 ---------- Попередній допис був написаний в 09:44 ----------

і хто в мене 3000 рейтингу дьорнув?

• Подобається Подобається x 8
  12. Ravin

Ravin Well-Known Member

:haha::haha::haha::crazy::crazy:

---------- Додано в 10:54 ---------- Попередній допис був написаний в 10:53 ----------

Поосторожнее надо было...:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  13. - обычный день, свидомиты брешут, про москалей языки чешут, дули с маком рисуют, друг дружке плюсуют :)))

Укровики даёт 4 варианта, из которых два с матюками, а
    первой идёт такая версия (без матюков):

Вариант с "московським злодием"
    :)))

---------- Додано в 12:00 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ----------

- так москали ж полюбому. Что осталось понадкусюйте ;)

---------- Додано в 12:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:00 ----------

А ещё холод надоел.

• Подобається Подобається x 3
  14. Полковник

Полковник миється в бані

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

16. Малявка

Малявка на своїй хвилі

А я йшла сьогодні додому з пари і бачила бузьків - така радість на мене найшла! Прямо аж душа радіє - дуже люблю цих птахів, вони для мене якісь як рідні:yahoo: І настрій піднявся! Усім бажаю вдалого дня (до п'ятниці ще трішки:) )

• Подобається Подобається x 14
  17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Як згорів?о_О

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А бузьки в дзьобах ніц не тримали? Шось типу замотаного в конверт чи шо?

• Подобається Подобається x 6
  19. Полковник

Полковник миється в бані

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Летіли, чи у чиємусь подвір'ї стояли? [​IMG]

---------- Додано в 11:39 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ----------

Продовження фрази забули?
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=55228

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)